Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2010.

Taliban  1

http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/2010/01/taliban_hyokkasi_kabulin_keskustaan_1373809.html

Huvittava heitto, taliban teki yllätysiskun. Mikä yllätys se on? Pakko nostaa hattua porukalle, joka pystyy taistelee ylivoimaista sotilasmahtia vastaan. Taas näkee kuinka pienellä porukalla saa suurta tuhoa aikaan.

Mietin tässä koska Suomi tajuaa vetää joukkonsa pois Afganistanista, Suomella ei ole mitään virkaa siel. Siel tulee kaaos jatkumaan pitkään.

Nukkehallitus ei saa mitään aikaiseksi, vaikka kuinka Jenkit sitä yrittää tukea.

Onhan tilanne helvetin ikävä ja valitettava tavallisen kansan kannalta, si en kiistä. Mutta niin kauan ku muut sanelee miten pitäis elää homma ei toimi.



Valkoinen neekeri  2

Rasismi kukoistaa. Tapasin mielenkiintoisen naisen paikallisessa, heti pisti silmään että ei ollut ennen ollut siel. Heitettiin läppää ja kävi selväksi, että hän on varattu. No, sillä ei väliä, koska juttuseura kelpasi.
Aikaa meni ja juteltiin elämästä yms.. Nainen seurusteli "neekerin" kanssa, eipä siinä mitään. Oltiin baaritiskillä, siinä oli pariskunta joka jutteli naisen kanssa. Pariskunnan mies rupes heittää niin paskaa läppä ku oli nähnyt naisen "mustan" miehen kanssa. Mullla paloi hihat aikani kuunneltua sitä soopaa, ukko rupes vituilee, Aikani kuuntelin sitä paskaa, pilkku oli tulossa. Kuuntelin ja ilmoitin , että nyt kannattaa pitää se pää kiinni, ukko oli isonpi ku mä, eli lähes 2metrinen ja 100kg. Länkytys jatkui, rasistista paskaa, sen mimmi oli siin vieressä. Ilmoitin toisen kerran, että jotain rotia nyt, vittuile naiselle joka kanssa olin iltaa istunut. No, aikani kuunneltua paloi hihat kaadoin täyden tuopin sen niskaa, otin nahkatakista kiinni ja valutin juomat sinne. Samalla, pahoittelin käytöstäni naiselle jonka kanssa siinä olin, ja painuin pihalle. Jäin odottamaan ulos. Odotin kunnes pilkku tuli ja porukka valui ulos. Sieltä se munaton mies tuli ulos muijansa kanssa. Samoin nainen joka kanssa olin jutellut pitkin iltaa tuli samaa matkaa, kävin aika kuumana, koska ukko oli jauhanut paskaa ja olllut ylimielinen. Menin vähän juttelee sille kusipäälle. ympärillä oli neljä sen jotain kaverii, ukko otti pultit yritti käydä käsiksi, väistin ja kyrpä kaatui maahan. Mulla oli kädet taskussa koko ajan. Kyrpä jatkoi avautumista, ilmoitin, että onpas kova ukko soittaa poskee ku on kaverit ympärillä, muutama yritti rauhoitella tilannetta ja yks puristeli nyrkkiään. Ukon muija yritti länkyttää jotain, sille ilmoitin että voi painua vittuun.

Poliisi pärähti paikalle rauhoittelee tilannetta, eipä siinä mitää mä olin vaan lietsonut, en käyttänyt väkivaltaa. Tilanne rauhoittui, ukko viel kyl aukoi päätään ku taksilla poistui. No, naama on muistissa, munaton urpo.

Vittu rasitinen pelle, munaton ukko ja yksin ku olis ollut niin mitäään ei olis uskaltanut sanoa.

Hieno ilta. Nainen joka tapasin oli kyllä loistotyyppi, tullaan varmasti näkee tulevaisuudessa. Ihan kaveri pohjalta.

P.s poliisin asenne oli kyl hieman kyseenalainen, vaikkakin naiskyttä kyl oli ihmeen inhimillinen.

Nyt himassa onneks,putkassa ei paljon kiinnosta yötä viettää.

Hieman kännissä nyt, joten en ota vastuuta kirjoituksesta.

p.s tulihan taas todettua, että ahdasmielisiä tyyppejä riittää ja munattomia pellejä.

Niin ja kiitos sulle seurasta!

http://www.youtube.com/watch?v=VNplrZZm5d0

Ei tosta varmaan kukaan tajuu mitään.




15.01.10  1

Pomo soitti tänään, ilmoitti että 4paikkaa lähtee lenkistä, tilalle tulee 8uutta mestaa. Kysyi tuleeko kiire, lähinnä oli huolissaan jos ja kun jään lomalle miten tuuraajat ehtivät lenkin heittää. Sanoin, että mä ehdin kyllä, vaikka nyt ollut aika tiukkaa, kiitos oikean talven. tuuraajat tuskin ehtivät ajoissa seuraavaan mestaa.

No, itseasia ei paljon kiinnosta, ajosuunnittelijat vois joskus kokeilla hypätä rattiin ja ajaa se lenkki, veikkaan että kiire tulee. Se ei oo mun ongelma.

Huomenna siskolle ottaa valokuvia sen pelastamasta koirasta. Saas nähdä mitä se sanoo Mateosta. Mulle on sen koiran varalle pieni suunnitelma. Mä voisin ottaa sen Mateon seuraks, no toiveissa on hyvä elää.

http://www.youtube.com/watch?v=wZP0BXYi85w


Mateo ja tennispallo  1

Tultiin lenkiltä. Mateo bongas lumihangesta tennispallon. Ihmettelin mitä se touhuu ku koko pää oli hangessa ja häntä heilui vietävästi. Pallo suussa se tuli ylpeän oloisesti. Koko lenkin piti palloa suussa, paitsi ku vääns tunkit tipautti pallon viereen. Silloin se unohtui hetkeksi, tuli mun luokse. Sanoin, että haen pallo, ja niin tapahtui. Ihan loistava juttu taas kerran. Fiksu poika, fiksumpi kuin isäntä.


Tapetaan Ilves  14

Pohjois-Suomeen on annettu Ilveksen pyyntilupia niin paljon, että kaikki seudun Ilvekset saa tappaa. Jotenkin ymmärtää, että Ilves tuottaa tappioita porotaloudelle. Tosin poroja on liikaa ottaen luonnonkestävyyden.

Sitä en tajua, että etelään myönnetään tappolupia. Sielle ei ole mitään järki perusteita. Paitsi, että Ilvestä on vaikeaa metsästää, eli metsästäjät saa uusia haasteita. En tajua. Ilves ei ole uhka ihmiselle millään tasolla.

Pohjois-Suomen tappoluvatkin helteää sen takia, että valtiolta on rahat lopussa. Rahat joilla korvataan poromenetyksiä.

Kiitos Maatalousministeri, hoidat asiat helvetin hyvin!

http://www.luontoliitto.fi/tiedotteet/?p=814


Kannabiksen kotikasvatus kiinnostaa tutkijoita  8

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/01/kannabiksen_kotikasvatus_kiinnostaa_tutkijoita_1002148.html

Jostain luin, että Suomessa on arviolta 10000 kotikasvattajaa. Veikkaan, että luku on todellisuudessa vieläkin isompi, ja tulee kasvamaan. Loistavaa!

Kuinka kauan Suomi ja viranomaiset jaksavat kiusata kotikasvattajia? Nekin resurssit vois käyttää oikeasti kovien huumeiden maahantuotia vastaan. Kovat huumeet, laittomat aseet, omaisuusrikokset ovat mun mielestä suurempi uhka kuin pilvenpolttelijat.

Jotain järkeä pitäis saada Suomen päihdepolitiikkaan ja herätä todellisuuteen. Maailmassa on paljon esimerkkejä miten asiat vois hoitaa. Esim Saksa - Berliinin kahvilat.

http://www.vartti.fi/artikkeli/ef1b0cf0-d6eb-495d-8bb9-6670e587635b