Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2010.
Seuraava

Tunnustan  1

Olen paha suustani. Vittu mikä tilanne paikallisessa, urpo tulee pummaan tupakkaa, ilmoittelen sille tiettyjä faktoja elämästä. Ja jopas jotain, tulee porukkaa ovista ja ikkunoista mulle ilmoittaa asian tiimoilta jotain paskaaläppää. Sinnänsä harmi että en jäänyt katsomaan mitä olisi tapahtunut.

Miks ihmiset eivät tajua mitä heille puhuu? Miks ihmiset on urpoja kännisä?
VITTU POLTTAIS PAUKUT ETTÄ OPPIS OLEE.

Juopot urpot ja viel laumassa, melkoisia pellejä. Ei kestä totuuksia.

http://www.youtube.com/watch?v=CzRb8ZNGkEY&feature=related

P.S kädet koko ajan taskussa, odottaen lyöntiä naamaan.


Luonto ja mielenterveys  1

http://yle.fi/uutiset/terveys_ja_hyvinvointi/2010/05/jo_viisi_minuuttia_luonnossa_edistaa_terveytta_1648616.html

Mielenkiintoinen tutkimus. Itse olen aina ollut sitä mieltä, että metsässä/luonnossa olo rauhoittaa mieltä. Mieltä painavat asiat unohtuu, keskittymiskyky parantuu. Mulla on muutamia vakimestoja jossa tykkään käydä yksin ja joskus kavereiden kanssa. Parasta siinä on että ei tarvitse puhua mitään. On vaan hiljaa ja kuuntelee mitä luonto ympärillä kertoo. Se on aika meditaatiota vastaava tila. Omat ajatukset jäävät taka-alalle.

http://www.youtube.com/watch?v=Ua2HPQUKJao


-------------------------  1

Just tajusin, että torstai on vapaapäivä, ihan loistavaa. Voisin siirtyä kokonaan tekemään neljää työpäivää. Sen verran arvoistan vapaa-aikaa.

Sunnuntaina on siskon 5v synttärit, tai tänään oikeesti. Pitäis keksiä jotain lahjaa hänelle. ehkä käyn lauantaina sen muksun kanssa kahdestaan kaupoilla, saa itse valita mitä tahtoo tai tarvitsee.


Fleksi paskaks  1

Jep, Mateo otti hypyt. Fleksi paskaksi. No, koiruus löytyi kilometrin päästä, jotain se sähkäti ku niin hulluna lähti juoksee eikä kuunnellut mitään. Onneks ei juossut auton alle, vaan fiksuna poikana lenkkipolkua pitkin, erään koulun viereiseen metsään. Onneks tuli ihmisiä vastaan jotka oli nähnyt minne koiruus oli juossut. Hieman vittumainen tilanne ja fiilis.

No, nyt on uusi fleksi haettu, mut siinäkin oli hommaa. Neljässä eri eläinkaupassa kävin että löytyi sopiva.

http://www.youtube.com/watch?v=8B3k13MqHDg&playnext_from=TL&videos=ektIHT7LKQM&feature=grec




Seuraava