Runosuolesta

Sielun avaamista ja mentaaliprosessointia enimmäkseen runollisin keinon, koska siten voi kirjoittaa itselleen herkkiä asioita verhoten ne tekotaiteelliseen paskaan. Tai jotain.

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.
Edellinen

Pitäis mennä nukkumaan...  4

...mutta pakko vielä kirjoittaa tämä. Tein naamakirjassa testin mitä suhdetyyppiä olen..."Kunnes kuolema meidät erottaa"

Yleensähän mun jutut päättyy siihen että toinen ei halua sitoutua...sitten ei itseäkään enää huvita. Mieluummin sitä on sitten vapaalla jalalla kuin roikkuu jossain ja toivoo...kun mä en halua kävellä sen ohi jonka kanssa mä olisin elämän loppuun asti. Kyllä haluan sitoutua jos toinenkin haluaa...sen mä tiedän sydämessäni. Koska kyllä mun sydämessä on paljon sitä annettavaa rakkautta...pitää vaan löytää sellainen joka osaa arvostaa sitä.







Jumalauta tätä kiimaa!!!!  7

Ei, en mä ole kiimassa vaan kumpikin mun mirreistä...ei, en tarkoita mun herkkusimpukkaa jota muutenkin on vaan se yksi kappale, tarkoitan mun kissoja. Ei, en puhu mistään mun lesborakastajattarista, vaan oikeista karvaisista otuksista.

Jumalauta, kun mun kesälomarahat tulee, vien kummankin eläinrääkäriin niin ei enää ulvota! Hitto kun pysty keskittymään edes...lapsetkin unohtivat ulkotakkinsa lattialle, kumpikin oli merkattu.

Oppivat varmaan pistämään naulaan...meillä kun ei pesukonetta eikä pyykkituvalle pääse heti.



Sitoutuminen  4

Olipa kerran nainen, antautuva ja omistautuva.

Sitä ei koskaan pidä luulla naiiviksi tyhmyydeksi...silloin ehkä voi löytää itsensä nuolemassa haavojaan. Koska neinen on liian levoton vaan odottamaan, sen tuulet vie pois aika äkkiä...ei voi pelata aikaa, pitäis elää Tässä ja Nyt.

Muuten ne polut erkanee. Mutta sellaista se on...

Edellinen