Runosuolesta

Sielun avaamista ja mentaaliprosessointia enimmäkseen runollisin keinon, koska siten voi kirjoittaa itselleen herkkiä asioita verhoten ne tekotaiteelliseen paskaan. Tai jotain.

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2012.

Mun astrokartta  10

Aurinko Ravussa
Rapu on vahva ja punnitsee sanojaan tarkasti. Rapu on luonteeltaan rauhallinen, herkkä, huomaavainen, hellä ja altis vaikutuksille. Hän pitää ihmisistä ympärillään.
Heikkoudet: alentuva, epävarma, ailahtelevainen, päättämätön, laiska, yliherkkä ja vaativa. Hän on hyvin riippuvainen perheestään.

Kuu Ravussa
Rapu on pidetty ja sosiaalinen. Hän välittää todella paljon ympäristöstään. Hän pitää kodista, tavoista, mukavuudesta ja omasta pienestä maailmastaan. Rapu on suurperheen tyyppiä.
Heikkoudet: riippuvainen perheestään, laiska, veltto. Altis vaikutuksille ja liian herkkä. Perheongelmia.

Merkurius Kaksosissa
Kaksonen on eloisa luonne. Hänelle sopii aikaa vievä tutkimustyö. Hän pitää matkustamisesta ja hakee jatkuvasti uutta. Kirjoittaminen on lähellä sydäntä ja hän keskustelee mielellään.
Heikkoudet: Hän kiihottuu äärimmäisen helposti ja hänen mielensä saattaa vaihdella rajusti.

Venus Ravussa
Rapu on hellä ja rakastaa kotia ja perhe-elämää. Hän on kekseliäs, rakastaa lapsia ja luontoa. Hän on hyvin romanttinen ja arvostaa partneriaan/suhdettaan. Rapu unelmoi siitä Suuresta Rakkaudesta.
Heikkoudet: Rapu pitää rauhallisesta perhe-elämästä, eikä osaa olla määräävä. Mieliala on vaihteleva.

Mars Leijonassa
Leijona omaa voimakkaan taisteluhalun ja tietää aina mihin pyrkii. Hän vastaa suuriin haasteisiin ja vie ne aina kunnialla loppuun, vastaanottaen palkinnon niistä. Hän ottaa mielellään vastuuta ja ratkoo ongelmia lujalla itsetunnolla.
Heikkoudet: Luja taisteluhalu voi johtaa väkivaltaan. Hän on ylirohkea ja röyhkeä. Vaaralliset tehtävät ovat hänen mieleensä.

Jupiter Härässä
Härkä arvostaa hyviä asioita elämässä ja tietää miten hyötyä niistä. Hän elää täysillä, mutta on ehkä hieman liian ahne. Raha-asioita hän hallitsee hyvin.
Heikkoudet: Härkä on materialisti, jolle raha ja omaisuus merkitsevät paljon. Omistaessaan paljon hän tuntee itsensä vahvaksi.

Saturnus Leijonassa
Leijona ottaa mielellään vastuuta ja osaa myös hyötyä asemastaan. Hän ansaitsee palkkionsa hyvin suoritetusta tehtävästä.
Heikkoudet: Hän saattaa käyttää valtaansa väärin.

Uranus Skorpionissa
Skorpioni on älykäs ja ovela. Hän arvostaa tutkimustöitä yli kaiken ja on lisäksi hyvin aistillinen.

Neptunus Jousimiehessä
Pitkät matkat ja kaukaiset kohteet ovat jousimiehen mieleen. Vesi on hänelle merkityksellinen elementti.

Pluto Vaa'assa
Vaa'alle Pluto aiheuttaa muutoksia.

Aurinko huoneessa IX
Pitkään jatkuvia tieteellisiä tutkimusmatkoja. Korkeita ihanteita. Olet saanut puhumisen lahjan ja se on sinulle melkein tärkeämpi kuin elämä itse. Ammatillista onnistumista odotettavissa.

Kuu huoneessa X
Aina uusissa tilanteissa vaistomaiset reaktiosi toimivat kodin ja työn kokemisen polarisuuden kautta, jossa suuri merkitys on lapsuuden kodin isäsuhteella. Vanhenemisen pelkosi voi olla suuri, samoin halusi pitää kiinni pakonomaisesti menneestä. Olet herkkä tuntiessasi itsesi epävarmaksi tai kriisitilanteissa pakenemaan lapsuuden kodin suojiin sen sijaan, että hoitaisit asiat omassa perheessä tai siellä, missä ongelmat ovat syntyneet.
Naisilta voit elämän aikana saada monenlaista apua vaikeissa tilanteissa.

Merkurius huoneessa IX
Tiedonjanosi ei ole koskaan tyydytetty. Olet täynnä älyllistä aktiivisuutta ja etsitkin haasteita ja opittavaa koko ajan. Pidät mielenkiintoisista kaukaisista kulttuureista ja voitkin käyttä koko elämäsi niihin tutustumiseen.

Venus huoneessa IX
Saatat avioitua ulkomaalaisen kanssa, matkustelua, taipumusta hyväntekeväisyyteen ja ylipäätään antelias ja sopuisa luonne. Voimakas mielikuvitus voi suuntautua mystiikkaan ja yleensäkkin laajojen elämänalueiden tutkimiseen. Onnea ja onnistumista elämässä.

Mars huoneessa XI
Olet aktivinen, mutta et aina ajattele asioita loppuun saakka saati että työsi tulisi valmiiksi. Pidät vallasta ja osaat vaikuttaa niihin ihmisiin, joita tunnet tarvitsevasi elämässä etenemiseen.

Jupiter huoneessa VIII
Olet kiinnostunut okkultismista. Työkenttäsi on luultavimmin jollakin lailla yhteydessä poisnukkuneisiin. Avioliitto voi tuoda sinulle taloudellista vaurautta.

Saturnus huoneessa X
Sinusta heijastuu ankaruus ja kovuus. Ammatillinen menestyminen on sinulle kaikki kaikessa. Otat kaiken vakavasti ja pikkutarkasti pyrkien täydellisyyteen. Käytät kaikki voimasi määrätietoiseen etenemiseen askel kerrallaan päämäärää kohti.

Uranus huoneessa II
Sinulla on runsaasti kapasiteettia käsitellä tieteisiin ja tekniikkaan liittyviä asioita.
Intohimoiset seikkailut saattavat kuitenkin sotkea ammatillista menestymistäsi.

Neptunus huoneessa III
Sinulla on mielikuvitusta ja korkealentoisia ideoita. Olet tunteellinen. Pidät opiskelusta, jossa saa sukeltaa mystiikan maailmaan.

Huoneet eri merkeissä

AC Vaa'assa
Vaaka on diplomaattinen ja sosiaalinen. Hän rakastaa taidetta. Jos hän liittyy johonkin puolueeseen, kyseinen puolue on tunnettu ja johdossa.

Huone II Skorpionissa
Toinen huone kuvaa arvomaailmaa henkilökohtaisella tasolla ja se heijastuu tuottavan toiminnan kautta hankittavana perusturvallisuutena. Tavalla tai toisella kuolema ja taloudellinen turvallisuus yhtyvät elämässäsi. Tämä saattaa olla kirurgin tai jonkun vastaavan jatkuvasti elämän ja kuoleman rajalla toimivan ammatin kautta tai sitten saat varhain suuren perinnön.

Huone III Jousimiehessä
Kolmas huone, jota symboloivat Kaksoset ja Merkurius, liittyy viestintään ja älykkyyteen, kykyyn kommunikoida henkilökohtaisella tasolla, viestiä omaa filosofiaa ja näin laajeta sosiaaliseen yhteisöön.
Olet hyvin tiedonjanoinen, haluat opiskella tiedonsaannin takia. Henkisyys, filosofia ja vieraat kulttuurit kiehtovat älyllistä liikkuvuuttasi.

Huone IV Kauriissa
Sinä haluat kodin, johon voi ankaran työpäivän jälkeen vetäytyä kaikessa rauhassa viettämään luonnonläheistä tai yksinkertaista perhe-elämää. Olet taloudellisesti suunnitelmallinen, varovainen rahankäytön suhteen ja suunnittelet kotiin liittyvät hankinnat pitkällä tähtäyksellä.

Huone V Vesimiehessä
Et pidä rutiineista ja jäykkyydestä. Olet romanttinen, täynnä fantasioita ja mielikuvitusta. Olet ystävä, jonka jokainen haluasi.

Huone VI Kaloissa
Sinun tekemisiäsi voi joskus toisten olla vaikea ymmärtää. Munuaisvaivoja voi esiintyä.

Huone VII Oinaassa
Rakkautta ensi silmäyksellä, avioitumista sen enemmän harkitsematta, se on sinun tyylisi. Ellet ole valmis joustamaan ja luopumaan tavoistasi, perheriidat jatkuvat loputtomiin.

Huone VIII Härässä
Vanhuudenpäiväsi ovat onnellisia ja kuolemasi luonnollinen. Perintöjä odotettavissa.

Huone IX Kaksosissa
Pidät opiskelusta ja olet avoin kaikelle uudelle, tunnustat omat vikasi ja puutteesi ja pyrit aina löytämään asioista positiivisen puolen. Pidät matkustelusta, seikkailuista, uusien ihmisten tapaamisesta ja osaat antaa arvoa toisille ihmisille.

Huone X Ravussa
Pidät kontaktista tavallisiin ihmisiin, juuriin. Sinulle sopii parhaiten ammatti, joka sallii paljon ihmisten tapaamista. Ammatillista onnistumista, kiitos vastuuntuntoisen luonteesi.

Huone XI Leijonassa
Valitse huolella ystäväsi, vaikka oletkin vilpitön heidän suhteensa. Ystävyyssuhteisiin liittyy aina jonkun asian edistäminen - esimerkiksi ammatin.

Huone XII Neitsyessä
Työskentelyä tieteellisen tutkimuksen parissa.