Runosuolesta

Sielun avaamista ja mentaaliprosessointia enimmäkseen runollisin keinon, koska siten voi kirjoittaa itselleen herkkiä asioita verhoten ne tekotaiteelliseen paskaan. Tai jotain.

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.

Taas pervoa riimittelyä  4

On mulla riippuvat utareet
ryhtivika, etukenossa meen
luonnevika, häiriötä päässä
tunnesolmua ja järki jäässä
persekin on niin valtava
ettei meinaa mahtua ovista
ja vähän oon päärynälihava
mutta yks juttu on mulla ihana:

HERKKUSIMPUKKA
on siinä taikaa ja hohtoa
se lastit imee, supistelee
miehet hulluksi tekee
että ne sanoo mitä vaan
se lumoaa ja sitten alkaa ahdistaa
kun hetken päästä lumous haihtuu
ja kiima todellisuuteen vaihtuu

On liikaa mun vaginassa taikaa
ja se tuhoakin saanut aikaan
kun ei miehen psyyke kestä
liian hyvää lempimistä


Mukava päivä  2

Hengailtiin päivä yhdessä, paukutin asioita ja mieli keveni...kyllähän kaikki eteni liian nopeasti. Rimakauhu, sitoutumiskammo...eiköhän parempi olla kavereita ilman mitään lupauksia ja sopimuksia, näkee jos huvittaa ja sitä rataa. Olenhan mä itsekin tilaa tarvitseva tapaus...

Kavereina hengailussa ei ole stressiä...jos tulee fiiliksiä myöhemmin, niin ei se ole pois suljettua että ajan kanssa jotain myötä jotain tapahtuisikin. Jos kohtaa jonkun toisen joka tuntuu oikealta ja haluaakin sitoutua mieluummin siihen, sekin kertoo jostain. Mutta joka tapauksessa kaikki on auki eikä se edes ahdista enää kun sain tosiaan paukuteltua kaiken ihan luvan kanssa.

Eli joitain juttuja on nyt kondiksessa ja hyvin, siltä musta tuntuu...miksi olla väkisin suhteessa jos toista ahdistaa ja toista ahdistaa toisen ahdistus. Ja miksi sitten pitäisi polttaa niitä siltojakaan, hyviä ja hyväntahtoisia pohjimmiltaan kumpikin on, eikä kumpikaan halua tahallaan toista loukata. Ei vaan voida leikkiä kotista...

Eikä se mua edes haittaa...


Ymmärtämisen vamma  2

Mua on vaivannut aina sellainen ymmärtämisen vamma...olen raahannut perässäni pelastettavien armeijaa ja tykännyt muutenkin lämmitellä muita repimillä itsestäni ihon suikaleita.

Mutta nyt mulla on jonkin sortin kapina päällä...vittu jumalauta, mulla on oikeus tulla tykätyksi. Mulla on oikeus saada jotain takaisinkin vaikka elämä ei mitään kaupankäyntiä olekaan ja mulla on oikeus sanoa jos mua vituttaa. Mun ei tarvitse sietää toisen juomisia, syömisiä sun muita jotka ovat muodostuneet ongelmaksi, mun ei tarvii ottaa turpiin eikä mun tarvitse kuunnella tuntikausia toisen valitusta jos toista ei vastaavasti kiinnosta mun kuulumiset. Mäkin saan valittaa ja uikuttaa, olla jopa hetkittäin negatiivinen. Mun ei tarvitse hymyllä pelastaa onnettomia ihmisiä eikä mun muutenkaan tarvii olla aurinko jos ei siltä tunnu.

Yks mitä mä olen myös oppinut...jos yrittää olla unelmatyttöystävä, kunnioittaa toisen tilaa, on aina ymmärtämässä, joustaa, pitää kiinni sopimuksista mutta ymmärtää myös sen jos toinen niistä poikkeaa, antaa pillua aina jne jne niin turpiin tulee. Ihmisen perusluonne on aika häijy...jos sä annat toisen nussia sun minuutes rajoja, voi olla että matto vedetään alta.

Se mulle on tehty...oli aika jännää että se suhde missä tavallaan olin "taydellisin" emmekä edes koskaan riidelleet, hajoitti mun identiteettiä ja käsitystä parisuhteista kaikista eniten.

Siinä hyvä puoli se että nyt olen tarkempi mihin suhteeseen hyppään...muurit nousee aika nopeasti pystyyn. Kyllä mä nyt käyn huomenna juttelemassa, mutta jotenkin tuntuisi siltä että lähtisin vaan toistelemaan niitä vanhoja virheitä jos nyt lämpenisin.



Löytöjä  2

Vaatekaappia ei saanut kunnolla kiinni...otin yhden säkin pois laittaakseni sen takaisin paremmin, mutta säkki hajosi lattialle.

Tyhjensin sitten lattian kahteen muuhun laatikkoon ja tein löytöjä...paljon runoja, lauluja, valokuvia.

Tässä tekstejä...

Hyttynen

Hyville annan kaikkeni
paljastan haavani ja heikkouteni
repaleisen lihani
paikkaavat sen
kestävät hetken
ja jatkavat matkaa

Minä siirryn seuraavaan
joka uskaltaa antaa
enemmän kuin ottaa
imen kauniita sanoja
kuin hyttynen verta
jotta jaksaisin
yli huomisen

--------------------------
Hitsipilli

Toisten tahdosta tehty
mielikuvista muokattu
uomiinsa urautuja
ikuinen muuttuja
ihmiset vaihtuvat ympäriltä
ja minä pieni
omaa olemusta vailla
marssin kauppaan:
"Tarvitsen hitsipillin".

Toisten tahdosta tehty
mielikuvista muokattu
miksi jäädä kuuntelemaan
kun viestit rivien välistä
kertovat enemmän

Kaikessa itseriittoisuudessani
hitsaan terästä päälleni
ja ihmettelen
miksi muut kavahtavat saumojani

En kestä että lähtevät pois

-------------------------------------
Rakkauden vilja

Ei ole tietä
ei ole paikkaa minne mennä
entinen talo
ei loista enää kutsuva valo

Olkoot pimeässä hänen kanssaan
kiertyvät kerälle, minä palelen

Ei ole sillä
enää mitään merkitystä
omenassa mato
tänäkin vuonna surkea sato

Kuolee mun rakkauden vilja taas
myrskyjä kestä ei, maahan lakoaa
pudottaa puut omenat maatumaan
minä en ala näin pienistä kaatumaan

Ei ole mieltä
ei ole kieltä sanoa että
olo on turha
kuin pieni mitätön murha

Olkoot onnellinen hänen kanssaan
kiertyvät kerälle
minä palelen





Saikkua  4

Kurkku kipeä ja pientä lämpöä...taisin vilustua viikonloppuna. En muuten olisi jäänyt kotiin sairastelemaan tällaisia pikkujuttuja kun tietää ettei töissä tykätä, mutta nyt on kyllä mielialakin vähän paska. Jotenkin mä koen asiat kohtalonomaisina...joudun uusissa suhteissa kohtaamaan edellisten suhteiden ongelmia niin että mielenterveys menee varmaan vastapuoleltakin kun yhtäkkiä pää on täynnä hämmennystä ja myrskyä.

Vaikutan ihmisiin vahvasti, en osaa mitään pintapuolista. Joskus mulle on sanottu että olen liian dominoiva, mikä mun mielestä ei pidä paikkaansa...yleensä niin sanoo ihminen joka itsee haluaa dominoida ja pitää narut käsissään. Mä haluan taas vain yhteyttä ja antaa kaikkeni...

Vittu saatana. Kunnon raivotautinen nussinta jonkun tuntemattoman paskapään kanssa tekisi hyvää. Ei tarvis kelata kun pillu on hellänä.