Mun astrokartta

  • Muusantuuska

Aurinko Ravussa
Rapu on vahva ja punnitsee sanojaan tarkasti. Rapu on luonteeltaan rauhallinen, herkkä, huomaavainen, hellä ja altis vaikutuksille. Hän pitää ihmisistä ympärillään.
Heikkoudet: alentuva, epävarma, ailahtelevainen, päättämätön, laiska, yliherkkä ja vaativa. Hän on hyvin riippuvainen perheestään.

Kuu Ravussa
Rapu on pidetty ja sosiaalinen. Hän välittää todella paljon ympäristöstään. Hän pitää kodista, tavoista, mukavuudesta ja omasta pienestä maailmastaan. Rapu on suurperheen tyyppiä.
Heikkoudet: riippuvainen perheestään, laiska, veltto. Altis vaikutuksille ja liian herkkä. Perheongelmia.

Merkurius Kaksosissa
Kaksonen on eloisa luonne. Hänelle sopii aikaa vievä tutkimustyö. Hän pitää matkustamisesta ja hakee jatkuvasti uutta. Kirjoittaminen on lähellä sydäntä ja hän keskustelee mielellään.
Heikkoudet: Hän kiihottuu äärimmäisen helposti ja hänen mielensä saattaa vaihdella rajusti.

Venus Ravussa
Rapu on hellä ja rakastaa kotia ja perhe-elämää. Hän on kekseliäs, rakastaa lapsia ja luontoa. Hän on hyvin romanttinen ja arvostaa partneriaan/suhdettaan. Rapu unelmoi siitä Suuresta Rakkaudesta.
Heikkoudet: Rapu pitää rauhallisesta perhe-elämästä, eikä osaa olla määräävä. Mieliala on vaihteleva.

Mars Leijonassa
Leijona omaa voimakkaan taisteluhalun ja tietää aina mihin pyrkii. Hän vastaa suuriin haasteisiin ja vie ne aina kunnialla loppuun, vastaanottaen palkinnon niistä. Hän ottaa mielellään vastuuta ja ratkoo ongelmia lujalla itsetunnolla.
Heikkoudet: Luja taisteluhalu voi johtaa väkivaltaan. Hän on ylirohkea ja röyhkeä. Vaaralliset tehtävät ovat hänen mieleensä.

Jupiter Härässä
Härkä arvostaa hyviä asioita elämässä ja tietää miten hyötyä niistä. Hän elää täysillä, mutta on ehkä hieman liian ahne. Raha-asioita hän hallitsee hyvin.
Heikkoudet: Härkä on materialisti, jolle raha ja omaisuus merkitsevät paljon. Omistaessaan paljon hän tuntee itsensä vahvaksi.

Saturnus Leijonassa
Leijona ottaa mielellään vastuuta ja osaa myös hyötyä asemastaan. Hän ansaitsee palkkionsa hyvin suoritetusta tehtävästä.
Heikkoudet: Hän saattaa käyttää valtaansa väärin.

Uranus Skorpionissa
Skorpioni on älykäs ja ovela. Hän arvostaa tutkimustöitä yli kaiken ja on lisäksi hyvin aistillinen.

Neptunus Jousimiehessä
Pitkät matkat ja kaukaiset kohteet ovat jousimiehen mieleen. Vesi on hänelle merkityksellinen elementti.

Pluto Vaa'assa
Vaa'alle Pluto aiheuttaa muutoksia.

Aurinko huoneessa IX
Pitkään jatkuvia tieteellisiä tutkimusmatkoja. Korkeita ihanteita. Olet saanut puhumisen lahjan ja se on sinulle melkein tärkeämpi kuin elämä itse. Ammatillista onnistumista odotettavissa.

Kuu huoneessa X
Aina uusissa tilanteissa vaistomaiset reaktiosi toimivat kodin ja työn kokemisen polarisuuden kautta, jossa suuri merkitys on lapsuuden kodin isäsuhteella. Vanhenemisen pelkosi voi olla suuri, samoin halusi pitää kiinni pakonomaisesti menneestä. Olet herkkä tuntiessasi itsesi epävarmaksi tai kriisitilanteissa pakenemaan lapsuuden kodin suojiin sen sijaan, että hoitaisit asiat omassa perheessä tai siellä, missä ongelmat ovat syntyneet.
Naisilta voit elämän aikana saada monenlaista apua vaikeissa tilanteissa.

Merkurius huoneessa IX
Tiedonjanosi ei ole koskaan tyydytetty. Olet täynnä älyllistä aktiivisuutta ja etsitkin haasteita ja opittavaa koko ajan. Pidät mielenkiintoisista kaukaisista kulttuureista ja voitkin käyttä koko elämäsi niihin tutustumiseen.

Venus huoneessa IX
Saatat avioitua ulkomaalaisen kanssa, matkustelua, taipumusta hyväntekeväisyyteen ja ylipäätään antelias ja sopuisa luonne. Voimakas mielikuvitus voi suuntautua mystiikkaan ja yleensäkkin laajojen elämänalueiden tutkimiseen. Onnea ja onnistumista elämässä.

Mars huoneessa XI
Olet aktivinen, mutta et aina ajattele asioita loppuun saakka saati että työsi tulisi valmiiksi. Pidät vallasta ja osaat vaikuttaa niihin ihmisiin, joita tunnet tarvitsevasi elämässä etenemiseen.

Jupiter huoneessa VIII
Olet kiinnostunut okkultismista. Työkenttäsi on luultavimmin jollakin lailla yhteydessä poisnukkuneisiin. Avioliitto voi tuoda sinulle taloudellista vaurautta.

Saturnus huoneessa X
Sinusta heijastuu ankaruus ja kovuus. Ammatillinen menestyminen on sinulle kaikki kaikessa. Otat kaiken vakavasti ja pikkutarkasti pyrkien täydellisyyteen. Käytät kaikki voimasi määrätietoiseen etenemiseen askel kerrallaan päämäärää kohti.

Uranus huoneessa II
Sinulla on runsaasti kapasiteettia käsitellä tieteisiin ja tekniikkaan liittyviä asioita.
Intohimoiset seikkailut saattavat kuitenkin sotkea ammatillista menestymistäsi.

Neptunus huoneessa III
Sinulla on mielikuvitusta ja korkealentoisia ideoita. Olet tunteellinen. Pidät opiskelusta, jossa saa sukeltaa mystiikan maailmaan.

Huoneet eri merkeissä

AC Vaa'assa
Vaaka on diplomaattinen ja sosiaalinen. Hän rakastaa taidetta. Jos hän liittyy johonkin puolueeseen, kyseinen puolue on tunnettu ja johdossa.

Huone II Skorpionissa
Toinen huone kuvaa arvomaailmaa henkilökohtaisella tasolla ja se heijastuu tuottavan toiminnan kautta hankittavana perusturvallisuutena. Tavalla tai toisella kuolema ja taloudellinen turvallisuus yhtyvät elämässäsi. Tämä saattaa olla kirurgin tai jonkun vastaavan jatkuvasti elämän ja kuoleman rajalla toimivan ammatin kautta tai sitten saat varhain suuren perinnön.

Huone III Jousimiehessä
Kolmas huone, jota symboloivat Kaksoset ja Merkurius, liittyy viestintään ja älykkyyteen, kykyyn kommunikoida henkilökohtaisella tasolla, viestiä omaa filosofiaa ja näin laajeta sosiaaliseen yhteisöön.
Olet hyvin tiedonjanoinen, haluat opiskella tiedonsaannin takia. Henkisyys, filosofia ja vieraat kulttuurit kiehtovat älyllistä liikkuvuuttasi.

Huone IV Kauriissa
Sinä haluat kodin, johon voi ankaran työpäivän jälkeen vetäytyä kaikessa rauhassa viettämään luonnonläheistä tai yksinkertaista perhe-elämää. Olet taloudellisesti suunnitelmallinen, varovainen rahankäytön suhteen ja suunnittelet kotiin liittyvät hankinnat pitkällä tähtäyksellä.

Huone V Vesimiehessä
Et pidä rutiineista ja jäykkyydestä. Olet romanttinen, täynnä fantasioita ja mielikuvitusta. Olet ystävä, jonka jokainen haluasi.

Huone VI Kaloissa
Sinun tekemisiäsi voi joskus toisten olla vaikea ymmärtää. Munuaisvaivoja voi esiintyä.

Huone VII Oinaassa
Rakkautta ensi silmäyksellä, avioitumista sen enemmän harkitsematta, se on sinun tyylisi. Ellet ole valmis joustamaan ja luopumaan tavoistasi, perheriidat jatkuvat loputtomiin.

Huone VIII Härässä
Vanhuudenpäiväsi ovat onnellisia ja kuolemasi luonnollinen. Perintöjä odotettavissa.

Huone IX Kaksosissa
Pidät opiskelusta ja olet avoin kaikelle uudelle, tunnustat omat vikasi ja puutteesi ja pyrit aina löytämään asioista positiivisen puolen. Pidät matkustelusta, seikkailuista, uusien ihmisten tapaamisesta ja osaat antaa arvoa toisille ihmisille.

Huone X Ravussa
Pidät kontaktista tavallisiin ihmisiin, juuriin. Sinulle sopii parhaiten ammatti, joka sallii paljon ihmisten tapaamista. Ammatillista onnistumista, kiitos vastuuntuntoisen luonteesi.

Huone XI Leijonassa
Valitse huolella ystäväsi, vaikka oletkin vilpitön heidän suhteensa. Ystävyyssuhteisiin liittyy aina jonkun asian edistäminen - esimerkiksi ammatin.

Huone XII Neitsyessä
Työskentelyä tieteellisen tutkimuksen parissa.

10 kommenttia

Muusantuuska

9.7.2012 22:02

469 Yhtymä Aurinko - Venus yhtymä
Luonteesi on sosiaalinen, olet rakastettava ja työteliäs. Arvostat kauneutta ja harmoniaa.
Kaikki mihin ryhdyt, heijastaa tätä taiteellisuuttasi tai kiinnostustasi taiteisiin, niin työn kuin perheen piirissä.

-96 Neliö Aurinko - Askendentti oppositio
Sinulla on paljon vaikutusvaltaa toisiin ihmisiin, et vain itse oikein näytä tiedostavan sitä. Vaarana sinulla on se, että elät ikään kuin toisten kautta ja väsytät itsesi heidän jatkuvilla vaatimuksillaan.

-88 Neliö Aurinko - Pluto oppositio
Auringon ja Pluton aspektit tuovat esille tähän elämään liittyvän sielusi kehitysvaiheen, jossa olet siirtymässä tasolta toiselle.
Plutonisten voimien hallitessa elämänvoimaasi on olemuksessasi jotakin salaperäistä, ikään kuin jokainen tietäisi että jotakin on piilossa. Tämän saman tunteen koet myös itse, siitä johtuen mielenkiintosi voi ohjautua okkulttisiin kohteisiin, mystiikkaan ja yleensäkin kaikkeen siihen, mikä on kätkettyä ja salaista - kuolemaan ja kuoleman jälkeiseen elämään. Tässä aspektissa mielenkiinnon kohteeksi voi tulla Pluton tuhoavien energioiden vaikutus, hävitys ja kaaos, kaiken kauniin tuhoaminen ja inhimillisen hädän tuottaminen. Arvomaailman kriisit eivät ole vieraita tälle Pluton asemalle.
Tämä aspekti kuvastaa Pluton negatiivisen puolen vaikutusta elämääsi. Kohtaat taistelua ja vastoinkäymisiä röyhkeyden ja julkeuden viitan varjostamana.

-85 Neliö Kuu - Uranus oppositio
Olet levoton ja kykenemätön rentoutumaan. Liiallinen optimistisuus vie sinua muutoksesta toiseen, toteutat niitä täydellä höyryllä. Et oikein saa otetta mistään, etkä pysty saattamaan loppuun asioita, mikä tuokin rutkasti ongelmia ammatillisella kentällä. Sama hermostuneisuus heijastuu myös rakkauselämän alueelle.

59 Yhtymä Kuu - Saturnus yhtymä
Kuu toimii ikään kuin menneiden elämiesi vaikutusten varastona, siksi sillä on kartalla suuri merkitys siihen minkälaisia tapahtumia ja ihmisiä vedät karmallisesti puoleesi tässä elämässä ja mitä ominaisuuksiasi käytät heidän kanssaan toimiessasi.
Alitajuntasi on ikään kuin kokoajan kontrollissa ja otat kaiken kirjaimellisesti. Tämä saattaa vaikeuttaa sosiaalista elämää ja ihmissuhteita.
Juuret tällä käyttäytymisellä on lapsuuden kodin isän ja äidin välisistä suhteista opituilla malleilla. He opettivat sinulle kosmisessa mielessä kontrollia, muotoja, esteitä ja rajoja, jotta ne joskus kävisivät niin mahdottomiksi että uskaltaisit niistä luopua.

-55 Neliö Venus - Pluto oppositio
Sinulla on kiihkeitä rakkaussuhteita, hävitystä , päättymisiä ja kaikkia sellaisia paineita, jotka tekevät elämän vaikeaksi kestää. Näiden ihmissuhdeongelmien vaikutus ulottuu ammatilliseen elämään ja siihen, miten jaksat kantaa vastuutasi kaiken kaaoksen keskellä. Elämääsi kuuluu pettymyksiä ihmissuhteissa.

53 Trini Aurinko - Uranus yhtymä
Olet ennen kaikkea riippumaton ja persoonallinen. Pidät muutoksista ja haluat uudistaa ympäristöäsi. Voimakas persoonallisuutesi kiehtoo toisia ja saatkin helposti ystäviä.

-46 Neliö Saturnus - Uranus oppositio
Et pidä rutiinitehtävistä ja haluat olla riippumaton sekä työssä että rakkaudessa. Olet valmis taistelemaan saavuttaaksesi vapauden. Parannat mielelläsi maailmaa.

-42 Neliö Mars - Jupiter oppositio
Vastustat kaikenlaista ohjausta, toimit ensin ja ajattelet sitten. Tämä impulsiivisuus johtaa usein ongelmiin, myös tunne-elämän puolella.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Muusantuuska

9.7.2012 22:02

-37 Neliö Venus - Askendentti kolmio
Haet mielihyvää, rauhaa, luotettavaa kumppanuutta. Sinulla on hyvä maku. Sinulla ei ole kovin kallis maku, mutta tuhlaat rahojasi ympärillesi. Ystäväsi ovat huomattavasti enemmän kiinnostuneita itsestään kuin sinun hyvinvoinnistasi.

36 Yhtymä Pluto - Askendentti yhtymä
Sinulla on tahdonvoimaa ja mielipiteitä ja haluatkin kulkea omia teitäsi.
Eri tasot läpäisevä tietoisuus on osa sinua joko päivätajunnassa tai unielämässä.

25 Sekstiili Neptunus - Pluto yhtymä
Olet valinnut syntyä aikaan, joka ei maapallon ja koko linnunratamme kannalta ole mikään keskiverto, nyt opetellaan suuria läksyjä koko ihmiskunnan evoluutioon liittyen.

-17 Oppositio Merkurius - Neptunus oppositio
Annat asioiden mennä omalla painollaan ja oletkin onnellinen omassa unelmamaailmassasi. Otteesi todellisuuteen ei ole kovin hyvä, ja vähäisimmänkin ongelman ilmettyä vaivut mielelläsi mielikuvitusmaailmaan. Sinulla on suuri vaara jäädä kiinni huumaaviin aineisiin, jos päätät niitä kokeilla.

9 Sekstiili Neptunus - Askendentti yhtymä
Sinulla on erikoisia ihmissuhteita, joiden kanssa tulisi olla varuillaan, koska olet erittäin tunteellinen ja herkkä toisten vaikutukselle.

2 Trini Venus - Uranus yhtymä
Olet todella herkkä ja sinulla on paljon epätavallista lahjakkuutta, jota olet luultavasti kehittänyt jo muinaisen Atlantiksen aikoihin. Ihmissuhteesi ovat melkein kaikki yhteydessä näihin aikaisempiin elämiin, eivätkä välttämättä kovinkaan helppoja, mutta selviät niistä kunnialla. Olet itsenäinen ja ehkä vähän epäsovinnainen ihmissuhteissa.
Ystävystyt ja pystyt helposti saamaan henkisen yhteyden toisiin ihmisiin. Temperamenttisi ja suurten spirituaalisten kykyjesi ansiosta ihmissuhteissasi on paljon ylä- ja alamäkiä. Vähin erin elämän kolhut opettavat sinulle vaatimattomuutta joka on välttämätön, jotta tulisit toimeen toisten ihmisten ja suuren tietoisuutesi kanssa. Oman itsesi esilletuonti ei ole niin tärkeää kuin vilpitön ja nöyrä toisten auttaminen.
Henkiset lahjasi kanavoituvat myös taiteiden ja taiteellisuuden kautta.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ZOMQandBarbieQ

9.7.2012 22:51

:)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

peikotus

10.7.2012 09:59

Nysse sekos.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Muusantuuska

10.7.2012 22:38

En seonnu, vaan copypastetin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

12.7.2012 22:50

mistä se nämä tekstit sait?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

12.7.2012 22:51

"sä"

joo ja mähän olen myös rapu, ylläripylläri. :-)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

12.7.2012 22:52

enkä kyllä yhtään tiedä missä mun rapuni on... :-D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus