Some&More Store

Äidin ja tyttären haave omasta yrityksestä. Suuria unelmia tehdä sitä mitä rakastaa! Nyt tai ei koskaan, KAIKKI pelissä. Some&More on naisten ja pikkukoirien Store, jonka perustimme kesällä 2013! Rakkaudesta muotiin ja koiriin.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Tyyne.

YSTÄVÄKOIRA  1

Yhdistyksen Ystäväkoiran tunnistaa koiran ollessa "töissä" punaisesta huivista, jossa on yhdistyksen logo.
Kuvassa harjisneito Tyyne Urjalan aseman lemmikkipäivillä 16.08.2014, jossa Some&More Store oli myös koirineen paikanpäällä :)


Ystäväkoiratoiminta sai alkunsa Urjalan Eläinsuojeluyhdistyksessa vuonna 2008. Nimeä "ystäväkoirat" yhdistykselle ehdotti Uma Aaltonen,erotuksena muista samantapaisista toimitsijoista. Ystäväkoiratoiminnan tarkoitus on tuoda iloa ja vaihtelua sellaisten ihmisten elämään, jotka eivät itse pysty pitämään lemmikkiä. Kohderyhmiä voivat olla esim. vanhainkodit, päiväkodit ja erilaiset palvelutalot. Käynneistä sovitaan paikan kanssa etukäteen. Käyntiaika voi olla esim. joka viikko samana päivänä samaan aikaan, jolloin asiakkaat osaavat odottaa käyntiä etukäteen. Käynnit voivat myös olla kertaluontoisia,esim. esilaiset tapahtumat. Jos vierailupaikassa on paljon ihmisiä, olisi hyvä tehdä käynnit pareittain, ettei yksi koira väsy liikaa.

Linkit

TYYNE-facebook "fanisivut": https://www.facebook.com/pages/Tyyne/591468594235733?fref=ts
URJALAN ELÄINSUOJELUYHDISTYS
http://www.urjalanesy.net/
SOME&MORE STORE VERKKOKAUPPA/KOIRILLE
http://somemore.fi/tuotteet.html?id=2/