Some&More Store

Äidin ja tyttären haave omasta yrityksestä. Suuria unelmia tehdä sitä mitä rakastaa! Nyt tai ei koskaan, KAIKKI pelissä. Some&More on naisten ja pikkukoirien Store, jonka perustimme kesällä 2013! Rakkaudesta muotiin ja koiriin.

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2014.

somemoresex?  3

Joo. Ajattelin jakaa tämän pienen arjen piristyksen teillekkin. Yleensä ottaen kirjoitan ja jaan kuvia vaan yritykseeni liittyen, -mutta nyt saatte nähdä jotain ihan muuta :D
Innostuin kuvaamaan elämäni ensimmäistä "seksiasua". Oikeastaan tuohan on korseletti ja käyttötarkoituksiahan voi olla monia ;) Itselläni kuitenkin oli päämääränä yllättää mieheni tuo päällä kynttilöiden valossa. Yllätys onnistuikin paremmin kuin hyvin ja mieheni ilme oli näkemisen arvoinen :D Mietin, kuinka pienillä asioilla arjesta voi tehdä mielenkiintoisempaa ja "luxusta". Enkä tarkoita pelkästään virikkeitä petipuuhiin, vaan noin ihan yleisestikkin. Tarvitseeko hienoimmat astiastot taikka viinilasit säästää juhlaan, kun niistä voi nauttia arkenakin?
Nämä alusvaatteet löysin yllätyksekseni New Yorkerista, Ideaparkista. Jos rahaa olisi ollut käytössä enempi, asuja olisi lähtenyt matkaan MONTA! Hinta-laatu kohdillaan. Ei muuta, kun naiset yllätyksiä suunnittelemaan!Yleensä niistä koituu jotain kivaa "vastalahjaa" itsellekkin ;)

ja kermana kakun päälle!
ja kermana kakun päälle!

<3: Sanna
http://somemore.fi/
Marraskuun loppuun asti kaikki kaulakorut -40%!!!


Chihu erkkarit day2  1

Seuraavan päivän aamuna päätin ottaa omankin maskottini matkaan mukaan, vaikka se olisikin paikanpäällä "vääränrotuinen" ;) Paulia ei paljoa tarvinnut huudella kyytiin, kun se jo ehti autolle ennen mua...


Iloisena matkalla höpöteltiin äitin kanssa niitä näitä, kunnes vauhti alko hyytymään vähän ennen Riksua ja kauhee savu nous konepellistä. "MITÄ MÄ TEEN!!!!?" . Auto motarin sivuun ja hätävilkut päälle. Onneks oli jo valosaa! (Varotuskolmiota ei löytynyt mistään!)


Siinä soiteltiin sit apua ja kyytiä, että päästäs Hyvinkäälle mahd.pian. Pöydät ja suurin osa tavaroista siellä onneks odotti valmiina, mut kyllä siinä pieni hätä ehti tulla, että mitähän siellä ajatellaan, kun ei olla ilmestytty paikalle :D Siinä odotellessa sit muistettiin, että meillä on termarillinen kahvia sekä eväät matkassa ja naurettiin, et ei ainakaan nälkään kuolla ;)


Aamupäivästä sitten pyrähdettiin viimein paikalle anoppini avuin ja ei oltu jääty "mistään paitsi". Kaiken kukkuraks emme olleet ainoita, joilla oli auto levinnyt. Naapuripöydän yrittäjä ilmaantui meidän jälkeen hengästyneenä ja kertoi päässeensä julkisilla loppuviimein paikalle :D Ei oo heleppoo!


Kiva päivä oli sunnuntaikin, kaikista kommelluksista huolimatta :)

<3: Sanna


Chihu erkkarit day1  1

Chihuahua ry:n 40-vuotisjuhlaerikoisnäyttely Hyvinkään vanhalla areenalla 11-12.10-2014.

Chihuahua on hyvin vanha, alun perin meksikolainen rotu. Chihuahua on myös maailman pienin FCI:n hyväksymä koirarotu. Rodusta on olemassa kaksi muunnosta: lyhyt- ja pitkäkarvainen.




Ihania pikkusovittelijoita pyörähteli koko päivän ihastuttamassa meitä :) Paikalla oli meidän lisäksi 5 muuta myyjää. Todella mukava kokemus yrittäjänä. Paikalle oli helppo ajaa ja järjestelyt toimivat erinomaisesti. Näitä lisää! :) Seuraavana aamuna kaikki ei sitten mennytkään ihan putkeen... siitä seuraavassa day2.

"Virallisia" kuvia itse näyttelystä : http://koirakuvat.kuvat.fi/kuvat/2014-10-11+chihuahua/

Kaikissa kuvia linkit verkkokauppaamme/ suoraan tuotteeseen.

<3: Sanna