Some&More Store

Äidin ja tyttären haave omasta yrityksestä. Suuria unelmia tehdä sitä mitä rakastaa! Nyt tai ei koskaan, KAIKKI pelissä. Some&More on naisten ja pikkukoirien Store, jonka perustimme kesällä 2013! Rakkaudesta muotiin ja koiriin.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on chinesecrested.

Kyä maalla on mukavaa!  1

No nyt on asetuttu maalle, rempat ja siivoukset tehty- HUH. Sopivasti alkoi helteetkin ja on päässyt nauttimaan Suomen kesästä ihanassa maalaismiljöössä. Eilen lähdettiin naapuripariskunnan ja koirien kanssa pienelle maakuntamatkailulle. Pauli ui ensimmäistä kertaa ihan vapaaehtosesti. Oli se kyllä hassun näköstä räpiköintiä :D Nauratti niin, että kyyneleet silmissä seurattiin pikkumiehen uintiharjoittelua. Moona piti huolta, että Pauli pysyy pinnalla ;)



Suuri muutos pienten miesten elämässä, kun saa juosta omalla pihalla vapaana eikä tarvitse rampata kerrostalon kolmannesta kerroksesta pisulle. Eikä ole kyllä itselläkään valittamista. Maisemat terassilta on päätä huimaavat <3 Ja SAUNA. Sitä on odotettu, omaa saunaa!


Keep calm we're living countryside now ;)

<3 : Sanna


Keep rollin rollin rollin  1


KESÄ ON VIIMEIN TÄÄLLÄ! Nyt ei saa valittaa kuumuudesta ;)
Voisi kuvitella, että kun kuvassa on mun koirat skeitin päällä, että meikäläinen skeittaa... No, totuus kuitenkin on, ettei se ole mun lauta, enkä mä skeittaa VAAN MUN NELIKYMPPINEN ÄITI ! :D kyllä vain. Tossa se rollaa pari kertaa viikossa mun pikkuveljien kanssa työmaan takaparkilla. Tälläsessä pienessä "kylässä" tollasella touhulla helposti leimataan kylähulluksi tai katotaan muuten oudoksuen...Harrastushan se on muiden joukossa? :D
High five mom! <3

Lisää hullutuksia meiän elämästä ja yrittämisestä:
Linkki

<3: Sanna


Pocketful of sunshine  1

I got a pocket got a pocketful of sunshine
I got a love and I know that it's all mine
Do what you want but you're never gonna break me
Sticks and stones are never gonna shake me no

Take me away
A Secret place
A sweet escape
Take me away
To better days
Take me away
A hiding place

I got a pocket got a pocketful of sunshine
I got a love and I know that it's all mine

Meillä täällä vettä sataa kaatamalla ja on harmaata. Ei anneta sen pilata päivää...tuleviakaan! Kohta on Juhannuskin, ai että :) Kesän paras viikonloppu <3
Paulille on ihan sama ilma kun ilma. Aina yhtä kivaa mennä pihalle. Aamulla otettiin pari sadetakki- kuvaa ja Pauli päätti pistää taas kuvausilmeen päälle...Kiinnostaa kybällä siis! ;)

I got pocketful of sunshine!

<3 Sanna


Sä et ole hullu  1

Oikeen korvamato. Ihana kappale sanoineen silti.
Maanantai-aamu meni lepposasti kuvaillessa, tai oikeestaan kuvattavana tällä kertaa ;) Paulin kanssa söpisteltiin...tai ainakin yritettiin! Onnistuttiinko? :o Jannan biisit *Sä et ole hullu* ja *Läpinäkyvää* pauhas koko aamun repeatilla... tais äitikin tykästyä ;) Viime viikon kuunnelluin tais olla John Legendin *All of me*.


*KLIK* Some&More facebookkiin!


Ja tää tietty sanoineen <3


California Girls  1


Lauantaina kolmen kieppeillä olin sulkemassa Storea... Odottelin koirien kanssa pihassa kyytiä...Kunnes Abc:ltä astelee naisjoukkio Storea kohti.

Oh my look at those cuties!
Naiset olivat Californiasta visiitillä Suomessa ja tulivat ihastelemaan Paulia ja Killeä.
Can I take photos?
Hetken juteltua, joukon ainoa suomalainen astelee Storea kohti ja toteaa ystävilleen
It's closed!
. Sanoin, että olen omistaja ja ystävällisesti toivotin naiset tervetulleiksi sisälle.


Naiset olivat ihan ihmeissään.

So beautifully decorated and what an idea, women and dog's!Amazing!
Itse olin vielä enempi ihmeissäni, että eikö tälläinen liikeideointi juuri sieltäpäin tänne ole rantautunut... Amerikkaan lähti parit koiran rusetit ja kravatit sekä Chihuahua-huivi. Koirien "sovituskopissakin" riitti ihmeteltävää. Suomalainen onneksi osasi sujuvalla englannillaan selittää hyvin, mistä on kyse ;) Neljän paikkeilla suljin ovet uudestaan ja lähdin hyvillä mielin vapaalle. Tätähän tämä yrittäjyys ja asiakaspalvelu on. Näistä ihanista hymyilevistä kasvoista ja kauniista sanoista sai paljon voimaa tähänkin alkaneeseen viikkoon!
Tähän sopiikin hyvin sanonta LESS IS MORE!

VERKKOKAUPPA
http://www.somemore.fi/
Facebook
https://www.facebook.com/pages/SomeMore/200419803447085
Instagram
http://instagram.com/somemorestore
Äitin blogi
http://enqvistkirsi.blogspot.fi/
Pinterest
http://www.pinterest.com/info0291/

<3 Sanna


KESÄTUKKA  1

Kaljun sosiaalinen merkitys.
Kaljuus on muodista ja kulttuurista riippuen nähty joko positiivisena tai negatiivisena asiana. Nykyään kaljuus nähdään länsimaissa usein ulkonäköä heikentävänä seikkana, mutta toisaalta julkisuudessa esitetään myös usein puheenvuoroja, joissa kaljua pidetään komeana. Kaljuus yhdistetään myös "kovan äijän" imagoon. Esimerkiksi monilla nyrkkeilijöillä on ajeltu pää. Skinheadeille ajeltu pää on keskeinen tunnusmerkki.
-Wikipedia.
Ennen vanhaan poikien päät ajeltiin kesäksi kaljuiksi, kesätukat!
Minäpä laitoin "kesätukat" Paulille ja Killelle ;) check!

Pauli pörröturkissa. (Before)


Pauli kynitty. (After) Sakset + Moser chromini= Avot!


Selkään oli ilmestynyt valtavasti pilkkuja lisää viime ajelusta <3


Kille ja Killen korvat. HUGE. (Before)


Trimmatut korvat ja tuloksena kilo karvaa lattialla. (After)


Nukutaan nahkat vastakkain <3


Ja viimeisenä "kulissien takana", pantakuvailujen epävirallinen otos ;)
Kuvissa linkit. Tästä suoraan kuvassa olevaan pantaan! *KLIK*


Mun mielestä koiran pitää olla rodunomaisen näkönen. Jos ottaa kiinanharjakoiran, niin kyllä sen pitää näyttääkkin siltä. Mutta mä oonkin mä ;)

Ihanaa lämmintä, aurinkoista WEEKENDIÄ!
<3 Sanna



Mom  1

Äitienpäivä on eri maissa vuosittain vietettävä juhlapäivä, jonka ajankohta vaihtelee maittain. Suomessa äitienpäivä on toukokuun toisena sunnuntaina ja se on yksi virallisista liputuspäivistä.

Monien perheiden perinteeseen kuuluvat esimerkiksi aamiainen äidille vuoteeseen tai itse tehty kortti. Äideille on perinteisesti kerätty valkovuokkoja. Suomen valtakunnallisessa äitienpäiväjuhlassa tasavallan presidentti myöntää äitienpäivänkunniamerkkejä ansioituneille äideille.
-Wikipedia.



Laatulaukkuja - ja lompakoita Lontoosta <3


Kaulakorut. Myös pieni erä hopeakoruja.


Mä olenkin näiden äiti. Ei taida tulla aamupalaa sänkyyn, mutta pusuja senkin edestä! ;)


FINA'STARLIGHT  1

Fina'Starlight Kille
http://finastarlight.kotisivukone.com/
Kiinanharjakoira,naku.
13.01.2013
Kahden koiran pentue,

Kille och Kalle.
Killen eka kylpy.


Kasvattajalla kesällä 2013. Ei mennyt kauaa kuvan nähtyäni, kun sovittiin jo tapaamista ja olin varma, että Killen koti on mun luona <3


Jyväskylässä treffattiin ja vietettiin päivä. Käytiin mm. koirapuistossa ja tutustuttiin, sekä Killeen, että kasvattajaan :) Iltapäivästä kiiruhdettiin junalle. Piti juosta lippu hakemaan, kun konnari ei päästänyt junaan ilman lippua. Huh...Viimein, kun päästiin tavaroineen päivineen sisään ja oikeeseen vaunuun, se oli tietenkin aivan täysi. Ilmastointi ei pelittänyt kunnolla ja Killekään ei meinannut rauhottua ollenkaan.
Tampereen kohdalla vaunuun änki vielä lisää koiraa ja ihmistä. Sit oli pakko siirtyä vaunusta välikköön ottamaan happea ja juottamaan Kikkistä. Eihän se malttanut edes vettä hörppästä! Oltiin molemmat yhtä tuska- hikeä, koira ja minä. (Onneks matka oli jo lähestymässä määränpäätä!)
Toijalassa meitä odotti iloinen joukko vastassa! Äiti, sisarukset ja Pauli oli koko päivän jännittänyt, millainen kaiffari sieltä tulee ;)

Kotiuduttu.

Nää kaks on kyllä ihan eri maata. Pauli on "terhakka pikku terrieri", aina valmiina. Kille taas käy vähän hitaammalla ;) Joskus joutuu hakemaan peiton alta lenkille!Sanonkin näitä hölmöläisiksi...kaikella rakkaudella!


...Mallina oleminenkin on niin raskasta hommaa *haukotus*...Tästä johtuen Paulista on enemmän kuvia ;)


Kille ja Pauli-panta. Huomaa talviaikanen väritys! :D Ihanaa, kun kohta on kesä. Saa nakupetterikin taas komeen rusketuksen...itsestäni puhumattakaan! -Kalkkilaivan kapteeni


SixteenTons  1

Bozo Gang's Sixteen tons aka Pauli
Kiinanharjakoira. 06.01.2013
http://bozogangs.nettilemmikki.fi/

Rakkautta heti kättelyssä!


Ensikohtaaminen kasvattajan luona huhtikuussa 2013.


Ja sit mentiin!Jaiks. Matka sujui hienosti Teiskosta takaisin Toijalaan.Vasta kotipihassa pikkuinen päästi pienet jännitys-oksut mamman(kyllä, kutsuin jo tästä hetkestä lähtien itseäni mammaksi) niskaan,hups!

Kotona meitä odotti vähän isompi kaiffari, Pluto. Pluto ei tiennyt miten olisi reagoinut tähän tilanteeseen...joten päätti sitten vetää lammikon allensa!Noo, mitä pienistä, vai mitä? :D

Noniin.

Nyt mä oon sitten jo iso poika. Pluto viettää eläkepäiviään maalla, mut en mä kauaa yksin ollu. Mamma lähti viime kesänä Jyväskylään ja se viipy siellä koko päivän!Olin vähän masis...Mut se tuli kotiin sit illalla ja sillä oli mukana Kille!Kille on samaa rotua, kun mä, mut sil ei oo karvoja!!Me ollaan ihan bestiksiä, mut se on vähä tyhmä, kun ei tykkää leikkiä mun kans palloilla. Onneks mamma tykkää!


Pauli on meidän vakkarimalli ja pojat on Storella mukana työskentelemässä päivittäin. Seuraavassa blogissa kerronkin sitten Killestä...

Ihanaa, aurinkoista Lauantaita!
<3: Sanna