Some&More Store

Äidin ja tyttären haave omasta yrityksestä. Suuria unelmia tehdä sitä mitä rakastaa! Nyt tai ei koskaan, KAIKKI pelissä. Some&More on naisten ja pikkukoirien Store, jonka perustimme kesällä 2013! Rakkaudesta muotiin ja koiriin.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on leijonakorut.

NAISTEN KARKKIKAUPPA  1


Oman elämäni supermalli ;) Tehdään kaikki itse, kuvataan, ollaan kuvattavina (onneks on koiratkin), muokataan (ihan perus photoshopilla)...kamerakin on ihan perus järkkäri...Toisinaan tykkään kuvata puhelimella, silläkin saa ihan tarkkoja kuvia. Kuvaamiseen tarttee tientynlaisen inspiksen ja paljon mielikuvitusta. Pelkkä tekninen osaaminen ei riitä. Ja sitä mulla on todella vähän! ;)

Keväisiä piristäjiä <3 Hiussomisteet löydät vain paikanpäältä Storesta!


Leijonaa mää metsästän!Tahdon saada suuren!Niitä riittää! On kultaa, hopeaa, ranteeseen, kaulaan, päähän.....


Tästä laukusta olikin facebookissa kilpailu rannekoruineen...Onnekas oli voittaja! Tämän löydät myös pinkkinä ja mustana.


"Oot kuin karkkia mulle", kuka muistaa biisin? ...Unohdetulle...?
P.s. Nämä karkit eivät lihota!!


"Alkaisko yrittäjäks?" GLHF  1

7-kk on tällä erää takanapäin yrittäjän arkea. Kuinka se näkyvyyden saaminen voi näin pienessä maassa olla niin helvetin vaikeeta?? Ja ollaan kyllä yritetty. Meillä on hieno uusi ja erilainen liikeidea. Ihania tuotteita ja mekin ollaan ihania :) Jos mielit toteuttaa haaveesi ja loistavan liikeideasi niin varaudu mm. seuraaviin:
*Tilipäiviä ei ole *Vapaapäivät peruttu,samoin lomat *Pysyvät silmäpussit *Ei shoppailupäiviä *Mascara lopussa ja laimennettava vedellä *Raha on tavarassa kiinni *Joudut syömään epäterveellisesti (salaatti on kallista) *Hilsettä,ihottumaa johtuen jatkuvasta vitutuksesta


Pienille koirille isoihin juhliin. Pojille Frakki ja tytöille valkoinen satiinimekko hunnulla.


Rahalla ei saa onnea, mutta eipä tää maailma ilmankaan pyöri.
Päikkärit takahuoneessa. Huomenna kaikki on paremmin?!


#passionforfashion  1

LYDC LONDON ja Anna Smith NY laukut&lompakot. Ihania värejä yksityiskohtineen. Piristystä arkeen <3 Ja mikä laatu!Huh!

Rakas ystäväni ja Battle Beast- bändin solisti Noora. Kaulassa Leijona chaini. Noora kävi meitin avajaisissa viime kesän lopulla hakemassa rundille koruja ym. Leijona koruja on kullan -ja hopean väreissä, kaulaan ja ranteeseen, eri malleja.

Ameriiikassa kaikki on suurta!Paljon koruja Jenkeistä. Isoja ja keskikokosia chaineja kaulaan kun kaulaan. Leijonakoruja suosii mm.Rihanna, Nicky Minaj, Justin Bieber.. Ja ihan täällä koto Suomessa Sini Sabotage, Mikael Gabriel...

Me rakastetaan hattuja! Harmi vaan, että harvalla on pokeria näitä käyttää! Siks näistä onkin suurin osa omassa käytössä... ;)

You gotta BLING!