Some&More Store

Äidin ja tyttären haave omasta yrityksestä. Suuria unelmia tehdä sitä mitä rakastaa! Nyt tai ei koskaan, KAIKKI pelissä. Some&More on naisten ja pikkukoirien Store, jonka perustimme kesällä 2013! Rakkaudesta muotiin ja koiriin.

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2014.

Helmee  1


Helmisimpukat (Pinctada) ovat lämpimissä merissä eläviä simpukoita, joista monet ovat tärkeitä aitojen tai viljeltyjen helmien tuottajina. Helmisimpukoiden käyttö helmenviljelyssä alkoi Japanissa 1900-luvun alussa.



Marilyn Monroe rakasti suuria koruja, timantteja ja tietysti helmiä!
Helmi on helmisimpukoiden ja eräiden suurikokoisten kotiloiden synnyttämä helmiäispallo. Helmet ovat hyvin suosittuja koruissa. Helmikoruja löytyy myös koirille. Joustavassa kuminarussa, ei hankaa kaulaa!




Helmien ÖVERI-KÄYTTÖ...Mutta se on sallittavaa, kun kyseessä on GAGA tai Rihanna ;)
Helmet arki- ja juhlakäytössä. Yhdistele, käytä eri sävyjä. Monta rinnakkain tai hillitysti vain yksi. Kaulaan, korvaan, ranteeseen...
P.s. I Love Pearls


FINA'STARLIGHT  1

Fina'Starlight Kille
http://finastarlight.kotisivukone.com/
Kiinanharjakoira,naku.
13.01.2013
Kahden koiran pentue,

Kille och Kalle.
Killen eka kylpy.


Kasvattajalla kesällä 2013. Ei mennyt kauaa kuvan nähtyäni, kun sovittiin jo tapaamista ja olin varma, että Killen koti on mun luona <3


Jyväskylässä treffattiin ja vietettiin päivä. Käytiin mm. koirapuistossa ja tutustuttiin, sekä Killeen, että kasvattajaan :) Iltapäivästä kiiruhdettiin junalle. Piti juosta lippu hakemaan, kun konnari ei päästänyt junaan ilman lippua. Huh...Viimein, kun päästiin tavaroineen päivineen sisään ja oikeeseen vaunuun, se oli tietenkin aivan täysi. Ilmastointi ei pelittänyt kunnolla ja Killekään ei meinannut rauhottua ollenkaan.
Tampereen kohdalla vaunuun änki vielä lisää koiraa ja ihmistä. Sit oli pakko siirtyä vaunusta välikköön ottamaan happea ja juottamaan Kikkistä. Eihän se malttanut edes vettä hörppästä! Oltiin molemmat yhtä tuska- hikeä, koira ja minä. (Onneks matka oli jo lähestymässä määränpäätä!)
Toijalassa meitä odotti iloinen joukko vastassa! Äiti, sisarukset ja Pauli oli koko päivän jännittänyt, millainen kaiffari sieltä tulee ;)

Kotiuduttu.

Nää kaks on kyllä ihan eri maata. Pauli on "terhakka pikku terrieri", aina valmiina. Kille taas käy vähän hitaammalla ;) Joskus joutuu hakemaan peiton alta lenkille!Sanonkin näitä hölmöläisiksi...kaikella rakkaudella!


...Mallina oleminenkin on niin raskasta hommaa *haukotus*...Tästä johtuen Paulista on enemmän kuvia ;)


Kille ja Pauli-panta. Huomaa talviaikanen väritys! :D Ihanaa, kun kohta on kesä. Saa nakupetterikin taas komeen rusketuksen...itsestäni puhumattakaan! -Kalkkilaivan kapteeni


SixteenTons  1

Bozo Gang's Sixteen tons aka Pauli
Kiinanharjakoira. 06.01.2013
http://bozogangs.nettilemmikki.fi/

Rakkautta heti kättelyssä!


Ensikohtaaminen kasvattajan luona huhtikuussa 2013.


Ja sit mentiin!Jaiks. Matka sujui hienosti Teiskosta takaisin Toijalaan.Vasta kotipihassa pikkuinen päästi pienet jännitys-oksut mamman(kyllä, kutsuin jo tästä hetkestä lähtien itseäni mammaksi) niskaan,hups!

Kotona meitä odotti vähän isompi kaiffari, Pluto. Pluto ei tiennyt miten olisi reagoinut tähän tilanteeseen...joten päätti sitten vetää lammikon allensa!Noo, mitä pienistä, vai mitä? :D

Noniin.

Nyt mä oon sitten jo iso poika. Pluto viettää eläkepäiviään maalla, mut en mä kauaa yksin ollu. Mamma lähti viime kesänä Jyväskylään ja se viipy siellä koko päivän!Olin vähän masis...Mut se tuli kotiin sit illalla ja sillä oli mukana Kille!Kille on samaa rotua, kun mä, mut sil ei oo karvoja!!Me ollaan ihan bestiksiä, mut se on vähä tyhmä, kun ei tykkää leikkiä mun kans palloilla. Onneks mamma tykkää!


Pauli on meidän vakkarimalli ja pojat on Storella mukana työskentelemässä päivittäin. Seuraavassa blogissa kerronkin sitten Killestä...

Ihanaa, aurinkoista Lauantaita!
<3: Sanna


I love Chihuahua & more  1

Huivi Uutuuksia <3
Parasta on, kun tulee uusia tuotteita! Ja sehän menee niin, että sitä saa mitä tilaa ;) Eilen saapui huivi kuorma ja tietenkin vasta iltapäivällä...Parissa tunnissa kuvailut, kuvat koneelle, tarpeelliset muokkailut, tuotetietojen ym. mietintä...Miten nimeän?Minkä värinen tää huivi on?... Ja sit pullat uuniin! Eli tuotteita paukuttamaan verkkokauppaan.


Ja jottei menis liian iisiks! Niin meitin kone on ollut huollossa monta viikkoa ohjelmineen...Tänään tuli viesti, että kone olis noudettavissa...VIIMEIN! On tää aika hommaa pyörittää kaikkea surkeella laina-läppärillä ja ILMAN PHOTOSHOPPIA, yyh.


Chihu huivit menee kuumille kiville! Rajoitettu erä!


Marilynit on aina POP! Nyt tarjolla useampia värivaihtoehtoja.


Aiempi Usa-huivi myytiin loppuun... Samaa ei ollut enään saatavilla. Eipä oo paha tämäkään versio! Ja punainen vähän isompi kokonen kirjekuorilaukku kylkeen.

<3: Sanna


POP-UP  1

"Kun yritys tarvitsee tuotteilleen lisää ostajia, yksi mahdollisuus on irtautua hetkeksi kivijalasta ja käydä kauppaamassa tavaroita välillä myös muualla. Nykyisin varastomyymälän tapaisesta väliaikaisesta kaupasta käytetään nimitystä pop up -myymälä. Kauppa "putkahtaa" esille toviksi ja sulkee sitten taas ovensa." - Yle.fi

Meidän on aika myös irtautua. Lauantaina aloitetaan ihan tuosta paikallisesta K-supermarketista...


"Lyhyessä ajassa asiakkaat myös tekevät ostopäätöksensä nopeammin. Lisäksi pop up -myymälä tukee verkkokaupan toimintaa, koska vaatteita pääsee hypistelemään myös oikeasti, jolloin niitä uskalletaan helpommin tilata." - Yle.fi


Koska koko valikoimaa ei saa välttämättä mukaan, on heräteltävä asiakkaiden kiinnostus ja toivottaa he tervetulleiksi itse liikkeeseen tai verkkokauppaan visiitille.
Näinkin pienessä kaupungissa ihmiset ovat arkoja lähtemään mukaan "uuteen", joten on mentävä puolitiehen vastaan :)


NAISTEN KARKKIKAUPPA  1


Oman elämäni supermalli ;) Tehdään kaikki itse, kuvataan, ollaan kuvattavina (onneks on koiratkin), muokataan (ihan perus photoshopilla)...kamerakin on ihan perus järkkäri...Toisinaan tykkään kuvata puhelimella, silläkin saa ihan tarkkoja kuvia. Kuvaamiseen tarttee tientynlaisen inspiksen ja paljon mielikuvitusta. Pelkkä tekninen osaaminen ei riitä. Ja sitä mulla on todella vähän! ;)

Keväisiä piristäjiä <3 Hiussomisteet löydät vain paikanpäältä Storesta!


Leijonaa mää metsästän!Tahdon saada suuren!Niitä riittää! On kultaa, hopeaa, ranteeseen, kaulaan, päähän.....


Tästä laukusta olikin facebookissa kilpailu rannekoruineen...Onnekas oli voittaja! Tämän löydät myös pinkkinä ja mustana.


"Oot kuin karkkia mulle", kuka muistaa biisin? ...Unohdetulle...?
P.s. Nämä karkit eivät lihota!!


Ostatko kotimaista käsityötä?  1

Suositko/Ostatko Suomalaisia tuotteita?Luomua?

Pauli-mallisto. Suomalaista käsityötä.
Pauli-mallisto. Suomalaista käsityötä.


Tasan yksi asiakas on "valittanut", kun verkkokaupan sivuilla ei lue, että mistä tuotteemme tulevat, millaiset työolosuhteet tuotteiden valmistajilla on, onko meillä ollenkaan suomalaisia tuotteita..........
Hmmm. Mielessäni kävi kysymys. Tiedätkö ITSE missä esim. kenkäsi...tai oikeastaan MIKÄ TAHANSA ympärilläsi oleva asia on valmistettu?? En tietenkään kysynyt ;) Enkä sen suuremmin vastannutkaan.

Aiemmin taidettiin mainitakkin,kun "kokeeksi" pääsimme tekemään yhteistyötä Suomalaisen pienen nahkapajan kanssa ja saimme upeita, uniikkeja mm. lampaan nahasta KÄSITYÖNÄ valmistettuja koiran pantoja- ja hihnoja.




Koirien kaulapantojen ja vaatteiden tekijöitä sekä itse kauppoja plumpsahtelee, kuin sieniä sateella. Kilpailu on kovaa. Millä erottua joukosta?
Me ollaan tuotu kasvomme ja koko yritys ihmisille ihmisinä. Meidän firman puhelimeen ei vastaa joku jostain, vaan minä tai äitini. Ollaan ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa liikeidea, jossa nainen, miksei mieskin, voi tilata itselleen sekä koiralleen tuotteita samasta paikasta. Meillä on uniikki Store ja erilainen verkkokauppa. Riittääkö se??

Just thinking about it ;)

<3: Sanna