Some&More Store

Äidin ja tyttären haave omasta yrityksestä. Suuria unelmia tehdä sitä mitä rakastaa! Nyt tai ei koskaan, KAIKKI pelissä. Some&More on naisten ja pikkukoirien Store, jonka perustimme kesällä 2013! Rakkaudesta muotiin ja koiriin.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on koiranvaatteet.
Edellinen

Chihu erkkarit day1  1

Chihuahua ry:n 40-vuotisjuhlaerikoisnäyttely Hyvinkään vanhalla areenalla 11-12.10-2014.

Chihuahua on hyvin vanha, alun perin meksikolainen rotu. Chihuahua on myös maailman pienin FCI:n hyväksymä koirarotu. Rodusta on olemassa kaksi muunnosta: lyhyt- ja pitkäkarvainen.




Ihania pikkusovittelijoita pyörähteli koko päivän ihastuttamassa meitä :) Paikalla oli meidän lisäksi 5 muuta myyjää. Todella mukava kokemus yrittäjänä. Paikalle oli helppo ajaa ja järjestelyt toimivat erinomaisesti. Näitä lisää! :) Seuraavana aamuna kaikki ei sitten mennytkään ihan putkeen... siitä seuraavassa day2.

"Virallisia" kuvia itse näyttelystä : http://koirakuvat.kuvat.fi/kuvat/2014-10-11+chihuahua/

Kaikissa kuvia linkit verkkokauppaamme/ suoraan tuotteeseen.

<3: Sanna


hups  1

...Välillä unohtuu, mitä on mennyt lupaamaan! Piti kertoa kuvailupäivästä Paulin kanssa :)
Laitanpa siis tähän kirjoitukseen meidän supermodelin kuvailupäivän antimia!





Kaikissa kuvissa suora linkki Paulin esittelemään tuotteeseen!

<3: Sanna


Eräretki  1

Eräs kaunis syksynevä lauantai-ilta keitin termariin kaakaot ja lähdettiin koirien kanssa talsimaan peltoja pitkin. Vastaan tuli mm. suuria lintuparvia, vanhoja siltoja ja tietty sonneja ;)
Auringon laskiessa kehittyi sumu ja kotiin olikin aikamoinen tarpominen.






Ai että, sielu lepää kuvia katsellessa ja muistellessa. Unohtui hetkeksi ulkona vallitseva "ihana" syysmyrsky. Onneksi kaikki on vaan väliaikaista. Kohta onkin jo JOULU ;)

<3: Sanna


Kiitos  1

Huomenna Store Toijalassa sulkee ovensa klo. 16.00.
Täällä on kova purku ja surku päällänsä. Onneksi meitin ihana verkkokauppa jatkaa toimintaansa normaalisti. Kiitos kaikille ihanille asiakkaille lähellä ja kaukaa.

Vanhan loppu tietää uuden alkua!

<3: Sanna


YSTÄVÄKOIRA  1

Yhdistyksen Ystäväkoiran tunnistaa koiran ollessa "töissä" punaisesta huivista, jossa on yhdistyksen logo.
Kuvassa harjisneito Tyyne Urjalan aseman lemmikkipäivillä 16.08.2014, jossa Some&More Store oli myös koirineen paikanpäällä :)


Ystäväkoiratoiminta sai alkunsa Urjalan Eläinsuojeluyhdistyksessa vuonna 2008. Nimeä "ystäväkoirat" yhdistykselle ehdotti Uma Aaltonen,erotuksena muista samantapaisista toimitsijoista. Ystäväkoiratoiminnan tarkoitus on tuoda iloa ja vaihtelua sellaisten ihmisten elämään, jotka eivät itse pysty pitämään lemmikkiä. Kohderyhmiä voivat olla esim. vanhainkodit, päiväkodit ja erilaiset palvelutalot. Käynneistä sovitaan paikan kanssa etukäteen. Käyntiaika voi olla esim. joka viikko samana päivänä samaan aikaan, jolloin asiakkaat osaavat odottaa käyntiä etukäteen. Käynnit voivat myös olla kertaluontoisia,esim. esilaiset tapahtumat. Jos vierailupaikassa on paljon ihmisiä, olisi hyvä tehdä käynnit pareittain, ettei yksi koira väsy liikaa.

Linkit

TYYNE-facebook "fanisivut": https://www.facebook.com/pages/Tyyne/591468594235733?fref=ts
URJALAN ELÄINSUOJELUYHDISTYS
http://www.urjalanesy.net/
SOME&MORE STORE VERKKOKAUPPA/KOIRILLE
http://somemore.fi/tuotteet.html?id=2/


Melkein ammattilainen  1

Storelle saapui eilen naiskaksikko kahden ihanan harjakoiran kanssa.Tiedossa oli kuvauspäivä!
Minä pöhkö jätin toisen omistani kotiin, kun en muistanut taikka sitten vaan tajunnut mitä on tulossa, mutta toisaalta olipahan vähän rauhallisempaa ;) Kille ei olis jättänyt uusia tuttavuuksia hetkekskään rauhaan :D Olisi vanha rouva Sara menettänyt kyllä totaalisesti malttinsa.


Valokuvaaja- opiskelija (anteeks en muista nimeä?), rauhallinen mukava nainen laittoi vermeet kasaan ja alettiin kuvailemaan. (HUOM nämä blogin kuvat on mun kännykkä räpsyjä!) Paulista saatiin niin kauniita kuvia, että en malta odottaa kun pääsee niitä käyttämään ja julkaisemaan! Välillä leikittiin niin ettei ollut riemulla rajaa...Nameilla saatiin sitten hetkittäin koiria paikoilleen. Tosin Pauli on niin kokenut malli, että siltä sujui kun vanhalta tekijältä ;) Alhaalla yhteiskuvassa Taotao sekä Pauli. Saman värityksiset kaverukset, mutta koko ero oli HUGE ;D




Loppua kohden alkoi Paulillekkin riittää ja pää painui kantolaukun kätköihin <3
Loppuun lisäänkin vielä vanhan rouvan, Saran kuvan :)


Mutta mistä moinen kuvailupäivä?
Eeva Lamminen http://www.eevalamminen.fi/ , joka bongasi meidät aiemmin facebookista, piti meille verkossa sekä pienellä lähiopetuksella facebook-markkinointi valmennusta ja kertoi, että ystävänsä tulisi mielellään kuvailemaan liikkeelle. Täytyy sanoa, että meni kyllä päivä niin nopeasti ja oli hauskaa!Kiitos <3
Niin ja sanottakoon sekin, että liikkeellä kävi koko päivän aikana YKSI asiakas. Hyvä kuvauksien kannalta, mutta muuten ihan sanonko mistä...

<3: Sanna


Pocketful of sunshine  1

I got a pocket got a pocketful of sunshine
I got a love and I know that it's all mine
Do what you want but you're never gonna break me
Sticks and stones are never gonna shake me no

Take me away
A Secret place
A sweet escape
Take me away
To better days
Take me away
A hiding place

I got a pocket got a pocketful of sunshine
I got a love and I know that it's all mine

Meillä täällä vettä sataa kaatamalla ja on harmaata. Ei anneta sen pilata päivää...tuleviakaan! Kohta on Juhannuskin, ai että :) Kesän paras viikonloppu <3
Paulille on ihan sama ilma kun ilma. Aina yhtä kivaa mennä pihalle. Aamulla otettiin pari sadetakki- kuvaa ja Pauli päätti pistää taas kuvausilmeen päälle...Kiinnostaa kybällä siis! ;)

I got pocketful of sunshine!

<3 Sanna


Who's gonna save the world tonight?  1

Who's gonna save the world tonight?
Who's gonna bring me back to life?
We're gonna make it, you and I
We're gonna save the world tonight


Meillä kävin eilen tytöt shoppailemassa lelukoiralle vaatetta. Harness- paita oli kaikkein mieleisin, pinkki tietenkin ;)

Lukeeko tässä oikeesti (I<3Mum), että rakastan äitiäni?
Kyllä siinä lukee! Tytöt poikkesivat jätskillä Apsilla ja minä vahdin pehmokoiraa sillä välin. Toihan on tosi hyvää harjoittelua lapsille ennen oikean koiran hankkimista. Eihän sitä oikeetakaan koiraa voi viedä Apsille jätskille mukaan ;)
*KLIK* Suoraan Some&More IG. Sinne kuvailen lähinnä puhelimella kaikkea mitä mieleen juolahtaa... Aika "Pauli & Kille"- voittosta toisinaan, koska ne on mun elämä <3
They save my world every night ;)

<3: Sanna


Sä et ole hullu  1

Oikeen korvamato. Ihana kappale sanoineen silti.
Maanantai-aamu meni lepposasti kuvaillessa, tai oikeestaan kuvattavana tällä kertaa ;) Paulin kanssa söpisteltiin...tai ainakin yritettiin! Onnistuttiinko? :o Jannan biisit *Sä et ole hullu* ja *Läpinäkyvää* pauhas koko aamun repeatilla... tais äitikin tykästyä ;) Viime viikon kuunnelluin tais olla John Legendin *All of me*.


*KLIK* Some&More facebookkiin!


Ja tää tietty sanoineen <3


California Girls  1


Lauantaina kolmen kieppeillä olin sulkemassa Storea... Odottelin koirien kanssa pihassa kyytiä...Kunnes Abc:ltä astelee naisjoukkio Storea kohti.

Oh my look at those cuties!
Naiset olivat Californiasta visiitillä Suomessa ja tulivat ihastelemaan Paulia ja Killeä.
Can I take photos?
Hetken juteltua, joukon ainoa suomalainen astelee Storea kohti ja toteaa ystävilleen
It's closed!
. Sanoin, että olen omistaja ja ystävällisesti toivotin naiset tervetulleiksi sisälle.


Naiset olivat ihan ihmeissään.

So beautifully decorated and what an idea, women and dog's!Amazing!
Itse olin vielä enempi ihmeissäni, että eikö tälläinen liikeideointi juuri sieltäpäin tänne ole rantautunut... Amerikkaan lähti parit koiran rusetit ja kravatit sekä Chihuahua-huivi. Koirien "sovituskopissakin" riitti ihmeteltävää. Suomalainen onneksi osasi sujuvalla englannillaan selittää hyvin, mistä on kyse ;) Neljän paikkeilla suljin ovet uudestaan ja lähdin hyvillä mielin vapaalle. Tätähän tämä yrittäjyys ja asiakaspalvelu on. Näistä ihanista hymyilevistä kasvoista ja kauniista sanoista sai paljon voimaa tähänkin alkaneeseen viikkoon!
Tähän sopiikin hyvin sanonta LESS IS MORE!

VERKKOKAUPPA
http://www.somemore.fi/
Facebook
https://www.facebook.com/pages/SomeMore/200419803447085
Instagram
http://instagram.com/somemorestore
Äitin blogi
http://enqvistkirsi.blogspot.fi/
Pinterest
http://www.pinterest.com/info0291/

<3 Sanna

Edellinen