Some&More Store

Äidin ja tyttären haave omasta yrityksestä. Suuria unelmia tehdä sitä mitä rakastaa! Nyt tai ei koskaan, KAIKKI pelissä. Some&More on naisten ja pikkukoirien Store, jonka perustimme kesällä 2013! Rakkaudesta muotiin ja koiriin.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on MarilynMonroe.

MUTSIS ON!?  1

Omg. Keskiviikkona meiän pihaan pölähti PIN-UP malli! Eikä ihan kuka vaan... Vaan mun ÄITI :D Ei siis mikään ihan normi työpäivä. Raahattiin ladosta vanhat heinäkärryt ja alettiin hakea inspistä kuvailuun. Äitillä oli matkassa kaikennäköstä Elviksen levareista Marilyn Monroe avenue kyltteihin. Kuvien julkasun jälkeen alkoi äitin facebookissa tapahtua ja mulle tietty jäi mieleen, kun kysyttiin, että "Ai teillä oli oikeen ammattikuvaaja paikalla?". Kai mä sit osaan ;)



Äitin blogi, siellä lisää ;) http://enqvistkirsi.blogspot.fi/

Tänään työskentelinkin koko päivän yksin... tai no Paulin kanssa oikeestaan ;) Siitä seuraavassa lisää...

Hyvää weekendiä!
<3: Sanna


Helmee  1


Helmisimpukat (Pinctada) ovat lämpimissä merissä eläviä simpukoita, joista monet ovat tärkeitä aitojen tai viljeltyjen helmien tuottajina. Helmisimpukoiden käyttö helmenviljelyssä alkoi Japanissa 1900-luvun alussa.



Marilyn Monroe rakasti suuria koruja, timantteja ja tietysti helmiä!
Helmi on helmisimpukoiden ja eräiden suurikokoisten kotiloiden synnyttämä helmiäispallo. Helmet ovat hyvin suosittuja koruissa. Helmikoruja löytyy myös koirille. Joustavassa kuminarussa, ei hankaa kaulaa!




Helmien ÖVERI-KÄYTTÖ...Mutta se on sallittavaa, kun kyseessä on GAGA tai Rihanna ;)
Helmet arki- ja juhlakäytössä. Yhdistele, käytä eri sävyjä. Monta rinnakkain tai hillitysti vain yksi. Kaulaan, korvaan, ranteeseen...
P.s. I Love Pearls


I love Chihuahua & more  1

Huivi Uutuuksia <3
Parasta on, kun tulee uusia tuotteita! Ja sehän menee niin, että sitä saa mitä tilaa ;) Eilen saapui huivi kuorma ja tietenkin vasta iltapäivällä...Parissa tunnissa kuvailut, kuvat koneelle, tarpeelliset muokkailut, tuotetietojen ym. mietintä...Miten nimeän?Minkä värinen tää huivi on?... Ja sit pullat uuniin! Eli tuotteita paukuttamaan verkkokauppaan.


Ja jottei menis liian iisiks! Niin meitin kone on ollut huollossa monta viikkoa ohjelmineen...Tänään tuli viesti, että kone olis noudettavissa...VIIMEIN! On tää aika hommaa pyörittää kaikkea surkeella laina-läppärillä ja ILMAN PHOTOSHOPPIA, yyh.


Chihu huivit menee kuumille kiville! Rajoitettu erä!


Marilynit on aina POP! Nyt tarjolla useampia värivaihtoehtoja.


Aiempi Usa-huivi myytiin loppuun... Samaa ei ollut enään saatavilla. Eipä oo paha tämäkään versio! Ja punainen vähän isompi kokonen kirjekuorilaukku kylkeen.

<3: Sanna


Yäk Ystävänpäivä??  1

Joka paikka täynnä vaaleenpunasta ja sydämiä. YÄK!!!
Tälleen 25v. sinkkuna kahden koiran kanssa eläjänä plus yrittäjänä
ei vois enempää ärsyttää tollaset päivät!

Ystävät on kaikki kaikessa, mut tää Jenkki- tyylinen överi hömppä kuvottaa...

Tänään sain Kummitädiltäni POSTIKORTIN, jossa oli ihana runo ja pieni paketti kynsitarroja.
Se oli koko päivän pelastus...tai piristys! :) Arvostan <3
On vielä jotain mitä Some ei voi korvata!

Happy Valentines Day
-Sanna