Some&More Store

Äidin ja tyttären haave omasta yrityksestä. Suuria unelmia tehdä sitä mitä rakastaa! Nyt tai ei koskaan, KAIKKI pelissä. Some&More on naisten ja pikkukoirien Store, jonka perustimme kesällä 2013! Rakkaudesta muotiin ja koiriin.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on toijala.

Cityläiset maalla  1

Viikonloppuna tehtiin kivetystä ja roudattiin kottareilla hiekkaa paikasta A paikkaan B. Pauli päätti tulla kyydissä mukana ja vahtia kuormaa.


Heinäkuussa muutin kerrostalokaksiosta maalle, keskelle peltoja. Kaksi vuoden ikäistä kiinanharjakoiraani pääsi samalla elämään "oikeaa" koiranelämää. Pauli on ottanut asian lungisti. Pysyy pihapiirissä ja kun sattuu olemaan niin "leimautunut" (Twilight-kieltä ;)) muhun, niin eipä tuo edes uskaltautuisi yksin mihinkään karkaamaan...Toisin kuin toinen koirani, jolla tosin sattuu olemaan vielä pallitkin viemässä ;)
Pauli on mukana joka askareessa, saunookin yläpenkillä vierellä!

Kyllä täytyy sanoa, että vaikka talon ja pihan laitto onkin ikuisuus projekti, niin kyllä se on sen väärti. Pikkuhiljaa alkaa oppiakkin kaikenlaista uutta. Onneksi on kaksi "äitiä" auttamassa, omani sekä anoppi ;) Kukista ja kasveista en nääs tiedä hölkäsenpöläystäkään!Kaikki kasvit, mitä oon aiemmin saanut... aina ne on jotenkin kuollut! Mä tykkään enemmän sisustaa ja tehdä pintaremonttia, mut se johtuukin siitä, et mä osaan :D Ehkä musta vielä jonain päivänä tulee hyvä myös "kuokkimaan".

Pihahommien ja pintaremonttejen keskellä, meitin firmalla on meneillään loppuunmyynti! Tulkaahan kurkkimaan Storelle vielä kun voitte...Viikonlopun jälkeen keskitymme verkkokauppaan...
VAIN LIIKETILA siis katoaa :) www.somemore.fi

<3: Sanna



#Toijatar  1

Naisten vaatetusta Toijalassa jo 55 vuotta. Valikoimissamme aikuiselle naiselle pääosin kotimaisia, suomalaiselle naiselle mitoitettuja vaatteita. Myös yksilöllisiä hauskoja erikoisuuksia Pariisista ja Milanosta. Kauttamme saat myös kattavat stailaus- sekä ompelupalvelut. Yksilöllistä palvelua ja ammattitaitoista neuvontaa.
Muotia näkee metroasemilla, mutta tyylikäs pukeutuminen on jotain ihan muuta/Coco Chanel


Instaan heti selfie, täällä tänään! :D Autoin "ystävää hädässä" ja pidin liikettä pystyssä muutaman tunnin. Olipahan virkistävää vaihtelua. Ja olin positiivisesti yllättynyt, kuinka mageita vaatteita sieltä löytyikään. Ensimmäistä kertaa vaateliikkeessä töissä ja yksin :D Vähän jännitti, mut ekojen asiakkaiden ja kivojen palautteiden jäljiltä hommahan sujui kun vanhalta tekijältä ;)

Ompa täällä ihana valaistus, niin kaunista!
Alla mun mieleisiä vaatekappaleita ym...Oli siis välillä aikaa räpsiä kuviakin ;)

Aivan ihana mekko!!! (Luonnossa vielä kauniimpi ja päällä varmaan SUPER kaunis!)

Viimeinen kuva onkin sellainen muisto. Joka kesä ystäväni on tullut Toijalaan "maalle" visiitille Tampereelta ja ollaan otettu kuva tästä samasta kohtaa Toijattaren edestä :) Tämä on vuosimallia 2013... Tämän kesän kuva on vielä ottamatta! Vink-vink!

Toijattarella on pitkä historia ja nykyiselläkin yrittäjällä jo 8-vuotta putkessa. Uudet tuulet kuitenkin puhaltaa ja Toijatar sulkee ovensa heinäkuun jälkeen! To be continued...

<3: Sanna


PUUTTEESSA  1

Tiistai-aamu. Storella on hiljasta ja verkkokaupassakaan ei tapahdu mitään...Kuudes päivä ilman yhtäkään tilausta.Täähän on kun päiväkotiin tulis leikkimään ja askartelemaan!

Tänään kuvataan!


Musta tuntuu tyhmältä kuvata samoja "vanhoja" tuotteita uudelleen ja uudelleen. Haluais vaan tilata uusia ja kuvailla niitä! Siks onkin inspis ollut vähän hukassa ja tietty suurin syy siihen inspiraation puutteeseen on se, ettei kauppa käy. Yrittäjänä on vaan pakko jaksaa jaksaa, toistoa toiston perään. Tehdä kaikkensa 24/7 vaikkei kauppa kävisikään.

Keväisiä LYDC London neon- iltalaukkuja "koteloita". Huivi ja korvakorut myös verkkokaupasta!


Punainen polkadot/LYDC London.


Musta polkadot/LYDC London


Lila SkullBag/ Anna Smith New York


Musta Skull kassi 2inOne/ Anna Smith New York


Koirien kanssa kuvailut on aina yhtä hömpöttelyä! Pauli on tottunut malli, mutta joskus ei vaan nappaa Pauliakaan ;)


Kuvissa Pauli & meidän työharjoittelija SUPER MODEL Feisa.

<3 Sanna


AKAASSA TAPAHTUI 26.4.2014  1

Some&More Storen Hyväntekeväisyys Match Show (Arvo Ylpön koulun 5a luokka sekä Toijalan ABC)
ja muuta hulinaa!

Ilmat suosivat aamusta lähtien ja porukkaa alkoi liukumaan paikalle heti 10maissa, kun ilmottautumiset alkoivat kehiin.
Mimi&Kuku viihdyttivät lapsia. Paikalla pörräsi myös Akaan kaupungin oma mehiläiskuningatar hunaja nameineen sekä tietysti ABC:n Apsi-Apina!


Lelukoirakehä & Possut


Toijalan Kone ja kuljetus ajoi aamusta ison rekan pihaan, joka muuttuikin hetkessä esiintymislavaksi...
Zumba He Zumba Ha!


BIS-ruusukkeet <3
Palkinnotkin oli huippuluokkaa, koska saimme loistavat sponsorit mukaan! Mm. Biofarm, Univet, Lempimuona, Eläintarvikeliike Canis Major, Laatupalkinto, Kiilto, Tmi Sikke Koo/Oriflame, ABC, Akaan kaupunki, topcanis jne jne.


ViisAat- luokan bändi PALOVAROITIN. Laulaja oli oikeen showmies!Huippua! :)




ANNAMME VIKING LINEN RISTEILYLAHJAKORTTEJA (200 kpl) jokaiseen nettitilaukseen ja Store-ostokseen! (1/asiakas)
Risteilyt voimassa toukokuun loppuun asti.


Saimme kerättyä huiman summan ViisAat- luokan leirikoulukassaan sekä PESU ry:lle osan lahjoituksena. Storessakin kassa kilahteli mukavasti ja antoi pientä toivoa liiketoiminnan jatkuvuudelle! :)

Kiitos tuhannesti vielä kaikille mukana olleille! Teitte päivästä upean ja unohtumattoman!
Kuvaajana päivän aikana toimi ystäväni Suvi Karjalainen <3

Verkkokaupan etusivulta löydät linkit palautekyselyyn sekä alla olevasta kuvasta myös *klik* SOME&MORE STOREN VUODEN KOIRA KUVAKILPAILUUN!

-Sanna


NAISTEN KARKKIKAUPPA  1


Oman elämäni supermalli ;) Tehdään kaikki itse, kuvataan, ollaan kuvattavina (onneks on koiratkin), muokataan (ihan perus photoshopilla)...kamerakin on ihan perus järkkäri...Toisinaan tykkään kuvata puhelimella, silläkin saa ihan tarkkoja kuvia. Kuvaamiseen tarttee tientynlaisen inspiksen ja paljon mielikuvitusta. Pelkkä tekninen osaaminen ei riitä. Ja sitä mulla on todella vähän! ;)

Keväisiä piristäjiä <3 Hiussomisteet löydät vain paikanpäältä Storesta!


Leijonaa mää metsästän!Tahdon saada suuren!Niitä riittää! On kultaa, hopeaa, ranteeseen, kaulaan, päähän.....


Tästä laukusta olikin facebookissa kilpailu rannekoruineen...Onnekas oli voittaja! Tämän löydät myös pinkkinä ja mustana.


"Oot kuin karkkia mulle", kuka muistaa biisin? ...Unohdetulle...?
P.s. Nämä karkit eivät lihota!!


#passionforfashion  1

LYDC LONDON ja Anna Smith NY laukut&lompakot. Ihania värejä yksityiskohtineen. Piristystä arkeen <3 Ja mikä laatu!Huh!

Rakas ystäväni ja Battle Beast- bändin solisti Noora. Kaulassa Leijona chaini. Noora kävi meitin avajaisissa viime kesän lopulla hakemassa rundille koruja ym. Leijona koruja on kullan -ja hopean väreissä, kaulaan ja ranteeseen, eri malleja.

Ameriiikassa kaikki on suurta!Paljon koruja Jenkeistä. Isoja ja keskikokosia chaineja kaulaan kun kaulaan. Leijonakoruja suosii mm.Rihanna, Nicky Minaj, Justin Bieber.. Ja ihan täällä koto Suomessa Sini Sabotage, Mikael Gabriel...

Me rakastetaan hattuja! Harmi vaan, että harvalla on pokeria näitä käyttää! Siks näistä onkin suurin osa omassa käytössä... ;)

You gotta BLING!