Some&More Store

Äidin ja tyttären haave omasta yrityksestä. Suuria unelmia tehdä sitä mitä rakastaa! Nyt tai ei koskaan, KAIKKI pelissä. Some&More on naisten ja pikkukoirien Store, jonka perustimme kesällä 2013! Rakkaudesta muotiin ja koiriin.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on lompakot.

Kiitos  1

Huomenna Store Toijalassa sulkee ovensa klo. 16.00.
Täällä on kova purku ja surku päällänsä. Onneksi meitin ihana verkkokauppa jatkaa toimintaansa normaalisti. Kiitos kaikille ihanille asiakkaille lähellä ja kaukaa.

Vanhan loppu tietää uuden alkua!

<3: Sanna


Mom  1

Äitienpäivä on eri maissa vuosittain vietettävä juhlapäivä, jonka ajankohta vaihtelee maittain. Suomessa äitienpäivä on toukokuun toisena sunnuntaina ja se on yksi virallisista liputuspäivistä.

Monien perheiden perinteeseen kuuluvat esimerkiksi aamiainen äidille vuoteeseen tai itse tehty kortti. Äideille on perinteisesti kerätty valkovuokkoja. Suomen valtakunnallisessa äitienpäiväjuhlassa tasavallan presidentti myöntää äitienpäivänkunniamerkkejä ansioituneille äideille.
-Wikipedia.



Laatulaukkuja - ja lompakoita Lontoosta <3


Kaulakorut. Myös pieni erä hopeakoruja.


Mä olenkin näiden äiti. Ei taida tulla aamupalaa sänkyyn, mutta pusuja senkin edestä! ;)


#passionforfashion  1

LYDC LONDON ja Anna Smith NY laukut&lompakot. Ihania värejä yksityiskohtineen. Piristystä arkeen <3 Ja mikä laatu!Huh!

Rakas ystäväni ja Battle Beast- bändin solisti Noora. Kaulassa Leijona chaini. Noora kävi meitin avajaisissa viime kesän lopulla hakemassa rundille koruja ym. Leijona koruja on kullan -ja hopean väreissä, kaulaan ja ranteeseen, eri malleja.

Ameriiikassa kaikki on suurta!Paljon koruja Jenkeistä. Isoja ja keskikokosia chaineja kaulaan kun kaulaan. Leijonakoruja suosii mm.Rihanna, Nicky Minaj, Justin Bieber.. Ja ihan täällä koto Suomessa Sini Sabotage, Mikael Gabriel...

Me rakastetaan hattuja! Harmi vaan, että harvalla on pokeria näitä käyttää! Siks näistä onkin suurin osa omassa käytössä... ;)

You gotta BLING!


Women&Dogs, mitä ihmettä?  1

Ensimmäinen ja ainoa Suomessa.
Some&More Store!
Kyllä, naisten ja pikkukoirien oma verkkokauppa sekä store.

Äidin ja tyttären haave omasta yrityksestä. Suuria unelmia tehdä sitä mitä rakastaa! Nyt tai ei koskaan, KAIKKI pelissä.

Tässä sitä sitten ollaan. Toukokuussa meni duuni ja jäin tyhjän päälle. Neljän lapsen yh-äiti, osa-aikatyöläinen ja opiskelija. Hetken keitti päässä ja epätoivo iski, mutta jo heti seuraava yö meni miettiessä tulevia, SUURIA uusia suunnitelmia.
Tästä se idea sitten lähti. Itse olin vaki-duunissa ravintola-kokkina ja otin suuren riskin intohimosta tehdä jotain uutta ja upeeta!
Liikeidea tarjota Suomesta vaikeasti saatavia koiran luxus asusteita lähti siitä, ettei täältä ole saanut koirille, kun ruskeita ja harmaita takkeja.

Pikku koirat, kuten esim. omat koirani Pauli ja Kille (Kiinanharjakoirat) tarvitsevat vaatteita kesät talvet. Miksei ne voisi olla myös nättejä!?

www.somemore.fi