Some&More Store

Äidin ja tyttären haave omasta yrityksestä. Suuria unelmia tehdä sitä mitä rakastaa! Nyt tai ei koskaan, KAIKKI pelissä. Some&More on naisten ja pikkukoirien Store, jonka perustimme kesällä 2013! Rakkaudesta muotiin ja koiriin.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on somemorestore.
Edellinen

Yrittäjän viikonloppu  1


Se on perjantai perskules. Tää viikko onkin mennyt pinta-rempan merkeissä. Se onkin tässä talossa sellasta hommaa, mikä ei kyllä lopu kesken. On maalattu ja vaihdettu uusia listoja, tapetoitu ym ym. Verkkokaupassa on ollut niin hiljaista, että hirvittää. Onneksi on taas kotiprojekteja mihin purkaa energiaa ja aikaa. Ei ehdi turhautumaan. Ihanaa tämä yrittäjyys täällä Suomen maassa! En pyydä paljoa, mutta edes vähän? ...Jottei nyt tarttis pistää pillejä pussiin :( Kurkkaappas verkkokauppaan, KAIKKI kaulakorut marraskuun loppuun -40% SEKÄ rekisteröityneenä saat vielä huiman alekoodin KAIKKI rannekorut puoleen hintaan!
http://somemore.fi/tuotteet.html?id=16/
Niin, arki ja viikonloppu on sinänsä ihan yhtä. Ainoo vaan, että mieskin on kotona <3

Have a nice one!

<3: Sanna


somemoresex?  3

Joo. Ajattelin jakaa tämän pienen arjen piristyksen teillekkin. Yleensä ottaen kirjoitan ja jaan kuvia vaan yritykseeni liittyen, -mutta nyt saatte nähdä jotain ihan muuta :D
Innostuin kuvaamaan elämäni ensimmäistä "seksiasua". Oikeastaan tuohan on korseletti ja käyttötarkoituksiahan voi olla monia ;) Itselläni kuitenkin oli päämääränä yllättää mieheni tuo päällä kynttilöiden valossa. Yllätys onnistuikin paremmin kuin hyvin ja mieheni ilme oli näkemisen arvoinen :D Mietin, kuinka pienillä asioilla arjesta voi tehdä mielenkiintoisempaa ja "luxusta". Enkä tarkoita pelkästään virikkeitä petipuuhiin, vaan noin ihan yleisestikkin. Tarvitseeko hienoimmat astiastot taikka viinilasit säästää juhlaan, kun niistä voi nauttia arkenakin?
Nämä alusvaatteet löysin yllätyksekseni New Yorkerista, Ideaparkista. Jos rahaa olisi ollut käytössä enempi, asuja olisi lähtenyt matkaan MONTA! Hinta-laatu kohdillaan. Ei muuta, kun naiset yllätyksiä suunnittelemaan!Yleensä niistä koituu jotain kivaa "vastalahjaa" itsellekkin ;)

ja kermana kakun päälle!
ja kermana kakun päälle!

<3: Sanna
http://somemore.fi/
Marraskuun loppuun asti kaikki kaulakorut -40%!!!


Chihu erkkarit day2  1

Seuraavan päivän aamuna päätin ottaa omankin maskottini matkaan mukaan, vaikka se olisikin paikanpäällä "vääränrotuinen" ;) Paulia ei paljoa tarvinnut huudella kyytiin, kun se jo ehti autolle ennen mua...


Iloisena matkalla höpöteltiin äitin kanssa niitä näitä, kunnes vauhti alko hyytymään vähän ennen Riksua ja kauhee savu nous konepellistä. "MITÄ MÄ TEEN!!!!?" . Auto motarin sivuun ja hätävilkut päälle. Onneks oli jo valosaa! (Varotuskolmiota ei löytynyt mistään!)


Siinä soiteltiin sit apua ja kyytiä, että päästäs Hyvinkäälle mahd.pian. Pöydät ja suurin osa tavaroista siellä onneks odotti valmiina, mut kyllä siinä pieni hätä ehti tulla, että mitähän siellä ajatellaan, kun ei olla ilmestytty paikalle :D Siinä odotellessa sit muistettiin, että meillä on termarillinen kahvia sekä eväät matkassa ja naurettiin, et ei ainakaan nälkään kuolla ;)


Aamupäivästä sitten pyrähdettiin viimein paikalle anoppini avuin ja ei oltu jääty "mistään paitsi". Kaiken kukkuraks emme olleet ainoita, joilla oli auto levinnyt. Naapuripöydän yrittäjä ilmaantui meidän jälkeen hengästyneenä ja kertoi päässeensä julkisilla loppuviimein paikalle :D Ei oo heleppoo!


Kiva päivä oli sunnuntaikin, kaikista kommelluksista huolimatta :)

<3: Sanna


Chihu erkkarit day1  1

Chihuahua ry:n 40-vuotisjuhlaerikoisnäyttely Hyvinkään vanhalla areenalla 11-12.10-2014.

Chihuahua on hyvin vanha, alun perin meksikolainen rotu. Chihuahua on myös maailman pienin FCI:n hyväksymä koirarotu. Rodusta on olemassa kaksi muunnosta: lyhyt- ja pitkäkarvainen.




Ihania pikkusovittelijoita pyörähteli koko päivän ihastuttamassa meitä :) Paikalla oli meidän lisäksi 5 muuta myyjää. Todella mukava kokemus yrittäjänä. Paikalle oli helppo ajaa ja järjestelyt toimivat erinomaisesti. Näitä lisää! :) Seuraavana aamuna kaikki ei sitten mennytkään ihan putkeen... siitä seuraavassa day2.

"Virallisia" kuvia itse näyttelystä : http://koirakuvat.kuvat.fi/kuvat/2014-10-11+chihuahua/

Kaikissa kuvia linkit verkkokauppaamme/ suoraan tuotteeseen.

<3: Sanna


hups  1

...Välillä unohtuu, mitä on mennyt lupaamaan! Piti kertoa kuvailupäivästä Paulin kanssa :)
Laitanpa siis tähän kirjoitukseen meidän supermodelin kuvailupäivän antimia!





Kaikissa kuvissa suora linkki Paulin esittelemään tuotteeseen!

<3: Sanna


MUTSIS ON!?  1

Omg. Keskiviikkona meiän pihaan pölähti PIN-UP malli! Eikä ihan kuka vaan... Vaan mun ÄITI :D Ei siis mikään ihan normi työpäivä. Raahattiin ladosta vanhat heinäkärryt ja alettiin hakea inspistä kuvailuun. Äitillä oli matkassa kaikennäköstä Elviksen levareista Marilyn Monroe avenue kyltteihin. Kuvien julkasun jälkeen alkoi äitin facebookissa tapahtua ja mulle tietty jäi mieleen, kun kysyttiin, että "Ai teillä oli oikeen ammattikuvaaja paikalla?". Kai mä sit osaan ;)



Äitin blogi, siellä lisää ;) http://enqvistkirsi.blogspot.fi/

Tänään työskentelinkin koko päivän yksin... tai no Paulin kanssa oikeestaan ;) Siitä seuraavassa lisää...

Hyvää weekendiä!
<3: Sanna


ÄÄRIRAJOILLE  1

Täällä ollaan. Maalla. Uuden officen ikkunasta näkyy valtava lato. Ikkunasta voi kuulla lehmien ammuun. Aamulla herätessä ei ole kiire. Kahvi tippumaan ja portaat ylös. Portaiden jälkeen vastaan ei tule lastenhuoneita tai makkareita. Tyhjä tila (vielä kesken), sänky,muutama pahvilaatikko. Eteenpäin kävellessä huomaa ettei tosiaan ole kyse ihan normi sisustuksesta. Edessä avautuu kaksi huonetta. Varasto, pullollaan tuotteita, naisille sekä koirille. Toisessa huoneessa on se the MAIN THING elikkä uusi toimisto. Ja edelleen pinkillä jatketaan ;)


Vielä ei ihan ole tottunut tähän ajatukseen. Uudet rutiinit ja tavat odottavat tuloaan. On vapaus. Tänään käytiin äitin kanssa ensimmäistä kertaa yhdessä lounaalla, kesken aamupäivän. Sitten pörrättiin vähän kaupoilla ja jatkettiin taas verkkokaupan päivittämistä ja muuta touhuilua.

Nyt pidetään peukkuja, että meidän kauppa pysyy hengissä verkkokaupan avulla. Kuluja riittää edelleen, vaikka liiketilasta luovuttiinkin ja rästitkin pitäisi suorittaa. Palkkakaan lähitulevaisuudessa ei olisi pahitteeksi ;)


Jos sulla tulee mieleen, kelle voisit meistä kertoa, niin antaa palaa! ;) Saa jakaa fb-kuvia ja linkkejä. Otamme mielellään vastaan myös kaikenlaisia tapahtuma-kutsuja ja voimme tulla esittelemään ihanuuksiamme erinäisiin tsempaloihin. (Kiitos muuten kutsusta Chihuahua ry:n 40v. juhlaerikoisnäyttelyyn!)
Näillä mennään, äärirajoille!


Maalaisterveisin Sanna


Kiitos  1

Huomenna Store Toijalassa sulkee ovensa klo. 16.00.
Täällä on kova purku ja surku päällänsä. Onneksi meitin ihana verkkokauppa jatkaa toimintaansa normaalisti. Kiitos kaikille ihanille asiakkaille lähellä ja kaukaa.

Vanhan loppu tietää uuden alkua!

<3: Sanna


Cityläiset maalla  1

Viikonloppuna tehtiin kivetystä ja roudattiin kottareilla hiekkaa paikasta A paikkaan B. Pauli päätti tulla kyydissä mukana ja vahtia kuormaa.


Heinäkuussa muutin kerrostalokaksiosta maalle, keskelle peltoja. Kaksi vuoden ikäistä kiinanharjakoiraani pääsi samalla elämään "oikeaa" koiranelämää. Pauli on ottanut asian lungisti. Pysyy pihapiirissä ja kun sattuu olemaan niin "leimautunut" (Twilight-kieltä ;)) muhun, niin eipä tuo edes uskaltautuisi yksin mihinkään karkaamaan...Toisin kuin toinen koirani, jolla tosin sattuu olemaan vielä pallitkin viemässä ;)
Pauli on mukana joka askareessa, saunookin yläpenkillä vierellä!

Kyllä täytyy sanoa, että vaikka talon ja pihan laitto onkin ikuisuus projekti, niin kyllä se on sen väärti. Pikkuhiljaa alkaa oppiakkin kaikenlaista uutta. Onneksi on kaksi "äitiä" auttamassa, omani sekä anoppi ;) Kukista ja kasveista en nääs tiedä hölkäsenpöläystäkään!Kaikki kasvit, mitä oon aiemmin saanut... aina ne on jotenkin kuollut! Mä tykkään enemmän sisustaa ja tehdä pintaremonttia, mut se johtuukin siitä, et mä osaan :D Ehkä musta vielä jonain päivänä tulee hyvä myös "kuokkimaan".

Pihahommien ja pintaremonttejen keskellä, meitin firmalla on meneillään loppuunmyynti! Tulkaahan kurkkimaan Storelle vielä kun voitte...Viikonlopun jälkeen keskitymme verkkokauppaan...
VAIN LIIKETILA siis katoaa :) www.somemore.fi

<3: Sanna

Edellinen