Some&More Store

Äidin ja tyttären haave omasta yrityksestä. Suuria unelmia tehdä sitä mitä rakastaa! Nyt tai ei koskaan, KAIKKI pelissä. Some&More on naisten ja pikkukoirien Store, jonka perustimme kesällä 2013! Rakkaudesta muotiin ja koiriin.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on maallaonmukavaa.

Eräretki  1

Eräs kaunis syksynevä lauantai-ilta keitin termariin kaakaot ja lähdettiin koirien kanssa talsimaan peltoja pitkin. Vastaan tuli mm. suuria lintuparvia, vanhoja siltoja ja tietty sonneja ;)
Auringon laskiessa kehittyi sumu ja kotiin olikin aikamoinen tarpominen.






Ai että, sielu lepää kuvia katsellessa ja muistellessa. Unohtui hetkeksi ulkona vallitseva "ihana" syysmyrsky. Onneksi kaikki on vaan väliaikaista. Kohta onkin jo JOULU ;)

<3: Sanna


Kyä maalla on mukavaa!  1

No nyt on asetuttu maalle, rempat ja siivoukset tehty- HUH. Sopivasti alkoi helteetkin ja on päässyt nauttimaan Suomen kesästä ihanassa maalaismiljöössä. Eilen lähdettiin naapuripariskunnan ja koirien kanssa pienelle maakuntamatkailulle. Pauli ui ensimmäistä kertaa ihan vapaaehtosesti. Oli se kyllä hassun näköstä räpiköintiä :D Nauratti niin, että kyyneleet silmissä seurattiin pikkumiehen uintiharjoittelua. Moona piti huolta, että Pauli pysyy pinnalla ;)



Suuri muutos pienten miesten elämässä, kun saa juosta omalla pihalla vapaana eikä tarvitse rampata kerrostalon kolmannesta kerroksesta pisulle. Eikä ole kyllä itselläkään valittamista. Maisemat terassilta on päätä huimaavat <3 Ja SAUNA. Sitä on odotettu, omaa saunaa!


Keep calm we're living countryside now ;)

<3 : Sanna