Some&More Store

Äidin ja tyttären haave omasta yrityksestä. Suuria unelmia tehdä sitä mitä rakastaa! Nyt tai ei koskaan, KAIKKI pelissä. Some&More on naisten ja pikkukoirien Store, jonka perustimme kesällä 2013! Rakkaudesta muotiin ja koiriin.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on koiranasusteet.
Edellinen

Chihu erkkarit day1  1

Chihuahua ry:n 40-vuotisjuhlaerikoisnäyttely Hyvinkään vanhalla areenalla 11-12.10-2014.

Chihuahua on hyvin vanha, alun perin meksikolainen rotu. Chihuahua on myös maailman pienin FCI:n hyväksymä koirarotu. Rodusta on olemassa kaksi muunnosta: lyhyt- ja pitkäkarvainen.




Ihania pikkusovittelijoita pyörähteli koko päivän ihastuttamassa meitä :) Paikalla oli meidän lisäksi 5 muuta myyjää. Todella mukava kokemus yrittäjänä. Paikalle oli helppo ajaa ja järjestelyt toimivat erinomaisesti. Näitä lisää! :) Seuraavana aamuna kaikki ei sitten mennytkään ihan putkeen... siitä seuraavassa day2.

"Virallisia" kuvia itse näyttelystä : http://koirakuvat.kuvat.fi/kuvat/2014-10-11+chihuahua/

Kaikissa kuvia linkit verkkokauppaamme/ suoraan tuotteeseen.

<3: Sanna


hups  1

...Välillä unohtuu, mitä on mennyt lupaamaan! Piti kertoa kuvailupäivästä Paulin kanssa :)
Laitanpa siis tähän kirjoitukseen meidän supermodelin kuvailupäivän antimia!





Kaikissa kuvissa suora linkki Paulin esittelemään tuotteeseen!

<3: Sanna


ÄÄRIRAJOILLE  1

Täällä ollaan. Maalla. Uuden officen ikkunasta näkyy valtava lato. Ikkunasta voi kuulla lehmien ammuun. Aamulla herätessä ei ole kiire. Kahvi tippumaan ja portaat ylös. Portaiden jälkeen vastaan ei tule lastenhuoneita tai makkareita. Tyhjä tila (vielä kesken), sänky,muutama pahvilaatikko. Eteenpäin kävellessä huomaa ettei tosiaan ole kyse ihan normi sisustuksesta. Edessä avautuu kaksi huonetta. Varasto, pullollaan tuotteita, naisille sekä koirille. Toisessa huoneessa on se the MAIN THING elikkä uusi toimisto. Ja edelleen pinkillä jatketaan ;)


Vielä ei ihan ole tottunut tähän ajatukseen. Uudet rutiinit ja tavat odottavat tuloaan. On vapaus. Tänään käytiin äitin kanssa ensimmäistä kertaa yhdessä lounaalla, kesken aamupäivän. Sitten pörrättiin vähän kaupoilla ja jatkettiin taas verkkokaupan päivittämistä ja muuta touhuilua.

Nyt pidetään peukkuja, että meidän kauppa pysyy hengissä verkkokaupan avulla. Kuluja riittää edelleen, vaikka liiketilasta luovuttiinkin ja rästitkin pitäisi suorittaa. Palkkakaan lähitulevaisuudessa ei olisi pahitteeksi ;)


Jos sulla tulee mieleen, kelle voisit meistä kertoa, niin antaa palaa! ;) Saa jakaa fb-kuvia ja linkkejä. Otamme mielellään vastaan myös kaikenlaisia tapahtuma-kutsuja ja voimme tulla esittelemään ihanuuksiamme erinäisiin tsempaloihin. (Kiitos muuten kutsusta Chihuahua ry:n 40v. juhlaerikoisnäyttelyyn!)
Näillä mennään, äärirajoille!


Maalaisterveisin Sanna


Cityläiset maalla  1

Viikonloppuna tehtiin kivetystä ja roudattiin kottareilla hiekkaa paikasta A paikkaan B. Pauli päätti tulla kyydissä mukana ja vahtia kuormaa.


Heinäkuussa muutin kerrostalokaksiosta maalle, keskelle peltoja. Kaksi vuoden ikäistä kiinanharjakoiraani pääsi samalla elämään "oikeaa" koiranelämää. Pauli on ottanut asian lungisti. Pysyy pihapiirissä ja kun sattuu olemaan niin "leimautunut" (Twilight-kieltä ;)) muhun, niin eipä tuo edes uskaltautuisi yksin mihinkään karkaamaan...Toisin kuin toinen koirani, jolla tosin sattuu olemaan vielä pallitkin viemässä ;)
Pauli on mukana joka askareessa, saunookin yläpenkillä vierellä!

Kyllä täytyy sanoa, että vaikka talon ja pihan laitto onkin ikuisuus projekti, niin kyllä se on sen väärti. Pikkuhiljaa alkaa oppiakkin kaikenlaista uutta. Onneksi on kaksi "äitiä" auttamassa, omani sekä anoppi ;) Kukista ja kasveista en nääs tiedä hölkäsenpöläystäkään!Kaikki kasvit, mitä oon aiemmin saanut... aina ne on jotenkin kuollut! Mä tykkään enemmän sisustaa ja tehdä pintaremonttia, mut se johtuukin siitä, et mä osaan :D Ehkä musta vielä jonain päivänä tulee hyvä myös "kuokkimaan".

Pihahommien ja pintaremonttejen keskellä, meitin firmalla on meneillään loppuunmyynti! Tulkaahan kurkkimaan Storelle vielä kun voitte...Viikonlopun jälkeen keskitymme verkkokauppaan...
VAIN LIIKETILA siis katoaa :) www.somemore.fi

<3: Sanna


Melkein ammattilainen  1

Storelle saapui eilen naiskaksikko kahden ihanan harjakoiran kanssa.Tiedossa oli kuvauspäivä!
Minä pöhkö jätin toisen omistani kotiin, kun en muistanut taikka sitten vaan tajunnut mitä on tulossa, mutta toisaalta olipahan vähän rauhallisempaa ;) Kille ei olis jättänyt uusia tuttavuuksia hetkekskään rauhaan :D Olisi vanha rouva Sara menettänyt kyllä totaalisesti malttinsa.


Valokuvaaja- opiskelija (anteeks en muista nimeä?), rauhallinen mukava nainen laittoi vermeet kasaan ja alettiin kuvailemaan. (HUOM nämä blogin kuvat on mun kännykkä räpsyjä!) Paulista saatiin niin kauniita kuvia, että en malta odottaa kun pääsee niitä käyttämään ja julkaisemaan! Välillä leikittiin niin ettei ollut riemulla rajaa...Nameilla saatiin sitten hetkittäin koiria paikoilleen. Tosin Pauli on niin kokenut malli, että siltä sujui kun vanhalta tekijältä ;) Alhaalla yhteiskuvassa Taotao sekä Pauli. Saman värityksiset kaverukset, mutta koko ero oli HUGE ;D




Loppua kohden alkoi Paulillekkin riittää ja pää painui kantolaukun kätköihin <3
Loppuun lisäänkin vielä vanhan rouvan, Saran kuvan :)


Mutta mistä moinen kuvailupäivä?
Eeva Lamminen http://www.eevalamminen.fi/ , joka bongasi meidät aiemmin facebookista, piti meille verkossa sekä pienellä lähiopetuksella facebook-markkinointi valmennusta ja kertoi, että ystävänsä tulisi mielellään kuvailemaan liikkeelle. Täytyy sanoa, että meni kyllä päivä niin nopeasti ja oli hauskaa!Kiitos <3
Niin ja sanottakoon sekin, että liikkeellä kävi koko päivän aikana YKSI asiakas. Hyvä kuvauksien kannalta, mutta muuten ihan sanonko mistä...

<3: Sanna


Who's gonna save the world tonight?  1

Who's gonna save the world tonight?
Who's gonna bring me back to life?
We're gonna make it, you and I
We're gonna save the world tonight


Meillä kävin eilen tytöt shoppailemassa lelukoiralle vaatetta. Harness- paita oli kaikkein mieleisin, pinkki tietenkin ;)

Lukeeko tässä oikeesti (I<3Mum), että rakastan äitiäni?
Kyllä siinä lukee! Tytöt poikkesivat jätskillä Apsilla ja minä vahdin pehmokoiraa sillä välin. Toihan on tosi hyvää harjoittelua lapsille ennen oikean koiran hankkimista. Eihän sitä oikeetakaan koiraa voi viedä Apsille jätskille mukaan ;)
*KLIK* Suoraan Some&More IG. Sinne kuvailen lähinnä puhelimella kaikkea mitä mieleen juolahtaa... Aika "Pauli & Kille"- voittosta toisinaan, koska ne on mun elämä <3
They save my world every night ;)

<3: Sanna


California Girls  1


Lauantaina kolmen kieppeillä olin sulkemassa Storea... Odottelin koirien kanssa pihassa kyytiä...Kunnes Abc:ltä astelee naisjoukkio Storea kohti.

Oh my look at those cuties!
Naiset olivat Californiasta visiitillä Suomessa ja tulivat ihastelemaan Paulia ja Killeä.
Can I take photos?
Hetken juteltua, joukon ainoa suomalainen astelee Storea kohti ja toteaa ystävilleen
It's closed!
. Sanoin, että olen omistaja ja ystävällisesti toivotin naiset tervetulleiksi sisälle.


Naiset olivat ihan ihmeissään.

So beautifully decorated and what an idea, women and dog's!Amazing!
Itse olin vielä enempi ihmeissäni, että eikö tälläinen liikeideointi juuri sieltäpäin tänne ole rantautunut... Amerikkaan lähti parit koiran rusetit ja kravatit sekä Chihuahua-huivi. Koirien "sovituskopissakin" riitti ihmeteltävää. Suomalainen onneksi osasi sujuvalla englannillaan selittää hyvin, mistä on kyse ;) Neljän paikkeilla suljin ovet uudestaan ja lähdin hyvillä mielin vapaalle. Tätähän tämä yrittäjyys ja asiakaspalvelu on. Näistä ihanista hymyilevistä kasvoista ja kauniista sanoista sai paljon voimaa tähänkin alkaneeseen viikkoon!
Tähän sopiikin hyvin sanonta LESS IS MORE!

VERKKOKAUPPA
http://www.somemore.fi/
Facebook
https://www.facebook.com/pages/SomeMore/200419803447085
Instagram
http://instagram.com/somemorestore
Äitin blogi
http://enqvistkirsi.blogspot.fi/
Pinterest
http://www.pinterest.com/info0291/

<3 Sanna


KESÄTUKKA  1

Kaljun sosiaalinen merkitys.
Kaljuus on muodista ja kulttuurista riippuen nähty joko positiivisena tai negatiivisena asiana. Nykyään kaljuus nähdään länsimaissa usein ulkonäköä heikentävänä seikkana, mutta toisaalta julkisuudessa esitetään myös usein puheenvuoroja, joissa kaljua pidetään komeana. Kaljuus yhdistetään myös "kovan äijän" imagoon. Esimerkiksi monilla nyrkkeilijöillä on ajeltu pää. Skinheadeille ajeltu pää on keskeinen tunnusmerkki.
-Wikipedia.
Ennen vanhaan poikien päät ajeltiin kesäksi kaljuiksi, kesätukat!
Minäpä laitoin "kesätukat" Paulille ja Killelle ;) check!

Pauli pörröturkissa. (Before)


Pauli kynitty. (After) Sakset + Moser chromini= Avot!


Selkään oli ilmestynyt valtavasti pilkkuja lisää viime ajelusta <3


Kille ja Killen korvat. HUGE. (Before)


Trimmatut korvat ja tuloksena kilo karvaa lattialla. (After)


Nukutaan nahkat vastakkain <3


Ja viimeisenä "kulissien takana", pantakuvailujen epävirallinen otos ;)
Kuvissa linkit. Tästä suoraan kuvassa olevaan pantaan! *KLIK*


Mun mielestä koiran pitää olla rodunomaisen näkönen. Jos ottaa kiinanharjakoiran, niin kyllä sen pitää näyttääkkin siltä. Mutta mä oonkin mä ;)

Ihanaa lämmintä, aurinkoista WEEKENDIÄ!
<3 Sanna



PUUTTEESSA  1

Tiistai-aamu. Storella on hiljasta ja verkkokaupassakaan ei tapahdu mitään...Kuudes päivä ilman yhtäkään tilausta.Täähän on kun päiväkotiin tulis leikkimään ja askartelemaan!

Tänään kuvataan!


Musta tuntuu tyhmältä kuvata samoja "vanhoja" tuotteita uudelleen ja uudelleen. Haluais vaan tilata uusia ja kuvailla niitä! Siks onkin inspis ollut vähän hukassa ja tietty suurin syy siihen inspiraation puutteeseen on se, ettei kauppa käy. Yrittäjänä on vaan pakko jaksaa jaksaa, toistoa toiston perään. Tehdä kaikkensa 24/7 vaikkei kauppa kävisikään.

Keväisiä LYDC London neon- iltalaukkuja "koteloita". Huivi ja korvakorut myös verkkokaupasta!


Punainen polkadot/LYDC London.


Musta polkadot/LYDC London


Lila SkullBag/ Anna Smith New York


Musta Skull kassi 2inOne/ Anna Smith New York


Koirien kanssa kuvailut on aina yhtä hömpöttelyä! Pauli on tottunut malli, mutta joskus ei vaan nappaa Pauliakaan ;)


Kuvissa Pauli & meidän työharjoittelija SUPER MODEL Feisa.

<3 Sanna

Edellinen