Some&More Store

Äidin ja tyttären haave omasta yrityksestä. Suuria unelmia tehdä sitä mitä rakastaa! Nyt tai ei koskaan, KAIKKI pelissä. Some&More on naisten ja pikkukoirien Store, jonka perustimme kesällä 2013! Rakkaudesta muotiin ja koiriin.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on yrittäjät.
Edellinen

Chihu erkkarit day1  1

Chihuahua ry:n 40-vuotisjuhlaerikoisnäyttely Hyvinkään vanhalla areenalla 11-12.10-2014.

Chihuahua on hyvin vanha, alun perin meksikolainen rotu. Chihuahua on myös maailman pienin FCI:n hyväksymä koirarotu. Rodusta on olemassa kaksi muunnosta: lyhyt- ja pitkäkarvainen.




Ihania pikkusovittelijoita pyörähteli koko päivän ihastuttamassa meitä :) Paikalla oli meidän lisäksi 5 muuta myyjää. Todella mukava kokemus yrittäjänä. Paikalle oli helppo ajaa ja järjestelyt toimivat erinomaisesti. Näitä lisää! :) Seuraavana aamuna kaikki ei sitten mennytkään ihan putkeen... siitä seuraavassa day2.

"Virallisia" kuvia itse näyttelystä : http://koirakuvat.kuvat.fi/kuvat/2014-10-11+chihuahua/

Kaikissa kuvia linkit verkkokauppaamme/ suoraan tuotteeseen.

<3: Sanna


MUTSIS ON!?  1

Omg. Keskiviikkona meiän pihaan pölähti PIN-UP malli! Eikä ihan kuka vaan... Vaan mun ÄITI :D Ei siis mikään ihan normi työpäivä. Raahattiin ladosta vanhat heinäkärryt ja alettiin hakea inspistä kuvailuun. Äitillä oli matkassa kaikennäköstä Elviksen levareista Marilyn Monroe avenue kyltteihin. Kuvien julkasun jälkeen alkoi äitin facebookissa tapahtua ja mulle tietty jäi mieleen, kun kysyttiin, että "Ai teillä oli oikeen ammattikuvaaja paikalla?". Kai mä sit osaan ;)



Äitin blogi, siellä lisää ;) http://enqvistkirsi.blogspot.fi/

Tänään työskentelinkin koko päivän yksin... tai no Paulin kanssa oikeestaan ;) Siitä seuraavassa lisää...

Hyvää weekendiä!
<3: Sanna


ÄÄRIRAJOILLE  1

Täällä ollaan. Maalla. Uuden officen ikkunasta näkyy valtava lato. Ikkunasta voi kuulla lehmien ammuun. Aamulla herätessä ei ole kiire. Kahvi tippumaan ja portaat ylös. Portaiden jälkeen vastaan ei tule lastenhuoneita tai makkareita. Tyhjä tila (vielä kesken), sänky,muutama pahvilaatikko. Eteenpäin kävellessä huomaa ettei tosiaan ole kyse ihan normi sisustuksesta. Edessä avautuu kaksi huonetta. Varasto, pullollaan tuotteita, naisille sekä koirille. Toisessa huoneessa on se the MAIN THING elikkä uusi toimisto. Ja edelleen pinkillä jatketaan ;)


Vielä ei ihan ole tottunut tähän ajatukseen. Uudet rutiinit ja tavat odottavat tuloaan. On vapaus. Tänään käytiin äitin kanssa ensimmäistä kertaa yhdessä lounaalla, kesken aamupäivän. Sitten pörrättiin vähän kaupoilla ja jatkettiin taas verkkokaupan päivittämistä ja muuta touhuilua.

Nyt pidetään peukkuja, että meidän kauppa pysyy hengissä verkkokaupan avulla. Kuluja riittää edelleen, vaikka liiketilasta luovuttiinkin ja rästitkin pitäisi suorittaa. Palkkakaan lähitulevaisuudessa ei olisi pahitteeksi ;)


Jos sulla tulee mieleen, kelle voisit meistä kertoa, niin antaa palaa! ;) Saa jakaa fb-kuvia ja linkkejä. Otamme mielellään vastaan myös kaikenlaisia tapahtuma-kutsuja ja voimme tulla esittelemään ihanuuksiamme erinäisiin tsempaloihin. (Kiitos muuten kutsusta Chihuahua ry:n 40v. juhlaerikoisnäyttelyyn!)
Näillä mennään, äärirajoille!


Maalaisterveisin Sanna


Kiitos  1

Huomenna Store Toijalassa sulkee ovensa klo. 16.00.
Täällä on kova purku ja surku päällänsä. Onneksi meitin ihana verkkokauppa jatkaa toimintaansa normaalisti. Kiitos kaikille ihanille asiakkaille lähellä ja kaukaa.

Vanhan loppu tietää uuden alkua!

<3: Sanna


Cityläiset maalla  1

Viikonloppuna tehtiin kivetystä ja roudattiin kottareilla hiekkaa paikasta A paikkaan B. Pauli päätti tulla kyydissä mukana ja vahtia kuormaa.


Heinäkuussa muutin kerrostalokaksiosta maalle, keskelle peltoja. Kaksi vuoden ikäistä kiinanharjakoiraani pääsi samalla elämään "oikeaa" koiranelämää. Pauli on ottanut asian lungisti. Pysyy pihapiirissä ja kun sattuu olemaan niin "leimautunut" (Twilight-kieltä ;)) muhun, niin eipä tuo edes uskaltautuisi yksin mihinkään karkaamaan...Toisin kuin toinen koirani, jolla tosin sattuu olemaan vielä pallitkin viemässä ;)
Pauli on mukana joka askareessa, saunookin yläpenkillä vierellä!

Kyllä täytyy sanoa, että vaikka talon ja pihan laitto onkin ikuisuus projekti, niin kyllä se on sen väärti. Pikkuhiljaa alkaa oppiakkin kaikenlaista uutta. Onneksi on kaksi "äitiä" auttamassa, omani sekä anoppi ;) Kukista ja kasveista en nääs tiedä hölkäsenpöläystäkään!Kaikki kasvit, mitä oon aiemmin saanut... aina ne on jotenkin kuollut! Mä tykkään enemmän sisustaa ja tehdä pintaremonttia, mut se johtuukin siitä, et mä osaan :D Ehkä musta vielä jonain päivänä tulee hyvä myös "kuokkimaan".

Pihahommien ja pintaremonttejen keskellä, meitin firmalla on meneillään loppuunmyynti! Tulkaahan kurkkimaan Storelle vielä kun voitte...Viikonlopun jälkeen keskitymme verkkokauppaan...
VAIN LIIKETILA siis katoaa :) www.somemore.fi

<3: Sanna



Store closed?Verkkokauppa open?  1

Uus viikko lähti käyntiin.->Paikkoja kolottaa!
Viikonloppu meni rempatessa ja siivotessa meitin uutta kotitaloa. Bossikin tapetoi niin, että päätä huimas :D Ei malttas täällä töissä kyllä olla sekuntiakaan... taidan livahtaa tän jälkeen... Hommaa riittää ja viikonloppuna "pitäs" päästä jo muuttopuuhiin. Jaiks! Meistä tulee landepaukkuja ;)


Pojat rempan keskellä. Hakeutuneena aurinkoisimpaan kohtaan huonetta ofcourse ;) Nää kiinalaiset vaan niin naaattii kesästä...vaikka sitten kauheen härdellinkin keskellä <3 On tää niillekkin iso muutos kerrostalo kaksiosta maalle, keskelle peltoja, isoon taloon. Kille istui välillä autossa katsellen, et koska lähdetään :D

Sorry dude, but this is your new home! :D


Makkari valmistuu.
Yläkerta jääkin toistaseks vielä tyhjilleen. Se voipi olla, että sinne siirtyy kesän jälkeen meiän office...ja siis koko store :/ Sitten koitetaan vaan pitää verkkokauppaa hengissä. Harmillista, kun muistelee viime kesää ja sitä työn määrää, mitä äitin kanssa tehtiin tän liikkeen eteen. Kaikki lattiasta kattoon ja kalusteisiin...sekä tietty kaikki paperihommat mitä nyt liittyy ylipäätänsä firman perustamiseen ja tavaran tilaamiset ym ym ym. Kaikkemme ollaan tehty vaan aina sekään ei riitä! Lue lisää tästä-> http://enqvistkirsi.blogspot.fi/2013/07/tassa-sita-sitten-ollaan.html


Tässähän tääkin kesä sit menee tosiaan rempatessa...
En oo kyllä siltikään kateellinen niille, joilla on aikaa ja varaa maata biitsillä auringossa, matkustaa ja noh LOMAILLA. Kivaa kun on tekemistä, ei käy aika ainakaan tylsäks! ;) :D Sit kun on ykskin vapaapäivä, jolloin voi olla tekemättä mitään ja nauttia niin sitä osaa ainakin arvostaa. Kaikista hienointa on kauheen työn jälkeen nähdä se mitä on saavuttanut. "Omin pikku kätösin". #girlpower


<3: Sanna


Keep rollin rollin rollin  1


KESÄ ON VIIMEIN TÄÄLLÄ! Nyt ei saa valittaa kuumuudesta ;)
Voisi kuvitella, että kun kuvassa on mun koirat skeitin päällä, että meikäläinen skeittaa... No, totuus kuitenkin on, ettei se ole mun lauta, enkä mä skeittaa VAAN MUN NELIKYMPPINEN ÄITI ! :D kyllä vain. Tossa se rollaa pari kertaa viikossa mun pikkuveljien kanssa työmaan takaparkilla. Tälläsessä pienessä "kylässä" tollasella touhulla helposti leimataan kylähulluksi tai katotaan muuten oudoksuen...Harrastushan se on muiden joukossa? :D
High five mom! <3

Lisää hullutuksia meiän elämästä ja yrittämisestä:
Linkki

<3: Sanna


#Toijatar  1

Naisten vaatetusta Toijalassa jo 55 vuotta. Valikoimissamme aikuiselle naiselle pääosin kotimaisia, suomalaiselle naiselle mitoitettuja vaatteita. Myös yksilöllisiä hauskoja erikoisuuksia Pariisista ja Milanosta. Kauttamme saat myös kattavat stailaus- sekä ompelupalvelut. Yksilöllistä palvelua ja ammattitaitoista neuvontaa.
Muotia näkee metroasemilla, mutta tyylikäs pukeutuminen on jotain ihan muuta/Coco Chanel


Instaan heti selfie, täällä tänään! :D Autoin "ystävää hädässä" ja pidin liikettä pystyssä muutaman tunnin. Olipahan virkistävää vaihtelua. Ja olin positiivisesti yllättynyt, kuinka mageita vaatteita sieltä löytyikään. Ensimmäistä kertaa vaateliikkeessä töissä ja yksin :D Vähän jännitti, mut ekojen asiakkaiden ja kivojen palautteiden jäljiltä hommahan sujui kun vanhalta tekijältä ;)

Ompa täällä ihana valaistus, niin kaunista!
Alla mun mieleisiä vaatekappaleita ym...Oli siis välillä aikaa räpsiä kuviakin ;)

Aivan ihana mekko!!! (Luonnossa vielä kauniimpi ja päällä varmaan SUPER kaunis!)

Viimeinen kuva onkin sellainen muisto. Joka kesä ystäväni on tullut Toijalaan "maalle" visiitille Tampereelta ja ollaan otettu kuva tästä samasta kohtaa Toijattaren edestä :) Tämä on vuosimallia 2013... Tämän kesän kuva on vielä ottamatta! Vink-vink!

Toijattarella on pitkä historia ja nykyiselläkin yrittäjällä jo 8-vuotta putkessa. Uudet tuulet kuitenkin puhaltaa ja Toijatar sulkee ovensa heinäkuun jälkeen! To be continued...

<3: Sanna


I love Chihuahua & more  1

Huivi Uutuuksia <3
Parasta on, kun tulee uusia tuotteita! Ja sehän menee niin, että sitä saa mitä tilaa ;) Eilen saapui huivi kuorma ja tietenkin vasta iltapäivällä...Parissa tunnissa kuvailut, kuvat koneelle, tarpeelliset muokkailut, tuotetietojen ym. mietintä...Miten nimeän?Minkä värinen tää huivi on?... Ja sit pullat uuniin! Eli tuotteita paukuttamaan verkkokauppaan.


Ja jottei menis liian iisiks! Niin meitin kone on ollut huollossa monta viikkoa ohjelmineen...Tänään tuli viesti, että kone olis noudettavissa...VIIMEIN! On tää aika hommaa pyörittää kaikkea surkeella laina-läppärillä ja ILMAN PHOTOSHOPPIA, yyh.


Chihu huivit menee kuumille kiville! Rajoitettu erä!


Marilynit on aina POP! Nyt tarjolla useampia värivaihtoehtoja.


Aiempi Usa-huivi myytiin loppuun... Samaa ei ollut enään saatavilla. Eipä oo paha tämäkään versio! Ja punainen vähän isompi kokonen kirjekuorilaukku kylkeen.

<3: Sanna

Edellinen