Some&More Store

Äidin ja tyttären haave omasta yrityksestä. Suuria unelmia tehdä sitä mitä rakastaa! Nyt tai ei koskaan, KAIKKI pelissä. Some&More on naisten ja pikkukoirien Store, jonka perustimme kesällä 2013! Rakkaudesta muotiin ja koiriin.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on yrittäjä.

somemoresex?  3

Joo. Ajattelin jakaa tämän pienen arjen piristyksen teillekkin. Yleensä ottaen kirjoitan ja jaan kuvia vaan yritykseeni liittyen, -mutta nyt saatte nähdä jotain ihan muuta :D
Innostuin kuvaamaan elämäni ensimmäistä "seksiasua". Oikeastaan tuohan on korseletti ja käyttötarkoituksiahan voi olla monia ;) Itselläni kuitenkin oli päämääränä yllättää mieheni tuo päällä kynttilöiden valossa. Yllätys onnistuikin paremmin kuin hyvin ja mieheni ilme oli näkemisen arvoinen :D Mietin, kuinka pienillä asioilla arjesta voi tehdä mielenkiintoisempaa ja "luxusta". Enkä tarkoita pelkästään virikkeitä petipuuhiin, vaan noin ihan yleisestikkin. Tarvitseeko hienoimmat astiastot taikka viinilasit säästää juhlaan, kun niistä voi nauttia arkenakin?
Nämä alusvaatteet löysin yllätyksekseni New Yorkerista, Ideaparkista. Jos rahaa olisi ollut käytössä enempi, asuja olisi lähtenyt matkaan MONTA! Hinta-laatu kohdillaan. Ei muuta, kun naiset yllätyksiä suunnittelemaan!Yleensä niistä koituu jotain kivaa "vastalahjaa" itsellekkin ;)

ja kermana kakun päälle!
ja kermana kakun päälle!

<3: Sanna
http://somemore.fi/
Marraskuun loppuun asti kaikki kaulakorut -40%!!!


Yäk Ystävänpäivä??  1

Joka paikka täynnä vaaleenpunasta ja sydämiä. YÄK!!!
Tälleen 25v. sinkkuna kahden koiran kanssa eläjänä plus yrittäjänä
ei vois enempää ärsyttää tollaset päivät!

Ystävät on kaikki kaikessa, mut tää Jenkki- tyylinen överi hömppä kuvottaa...

Tänään sain Kummitädiltäni POSTIKORTIN, jossa oli ihana runo ja pieni paketti kynsitarroja.
Se oli koko päivän pelastus...tai piristys! :) Arvostan <3
On vielä jotain mitä Some ei voi korvata!

Happy Valentines Day
-Sanna