Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2006.

...  1

Nonniin taas on astuttu ruotuun!!viides yö lähtee...nyt!!!! ei vaan, tulin jo puoli tuntia etuajassa. Meidän pomo on palannut lomalta ja rupateltiin rapsan lomassa niitä näitä. Halusin sitten antaa ahkeran kuvan itsestäni( heh) ja ehdin kuoria jo huomisen perunat. josko laiskottelisin loppuyön???njääh!

Tänään oli ihan kiva päiväkin. Hain hempukan tarhasta kolmelta ja isoveikkaseni tuli piipahtamaan töittensä jälkeen. toi meille olipa kerran elämä dvd-boxin jossa kaikki jaksot mitä on tehty! mulla on oikein ihana ja viksu ja filmaattinen veli=). ja komeakin vielä=). oikeesti, ei vain kehujen takia;).
Vaikka osaapi tuo olla hankalakin kun haluaa. Kun se on ihana se on todella IHANA, kun se on tyhmä se on idiootti=). mutta tällä hetkellä pitäydyn tuossa ihanassa=).
työmatkakin meni rattoisasti kun asemalaiturilta jo kaukaa bongasin yhden kaverin ja mentiin sitten pasilaan samaa matkaa. juttua ois riittänyt, mutta aika loppui kesken=(.
sekin oli menossa yöksi töihin...

mutta nyt menen taas kokkailemaan,niin saan senkin sitten pois työlistalta. tarjolla tänään marjapiirakka a`la miu...=)


ahkeruus on ilomme...  1

...miehet intohimomme=)...vai mitens se nyt menikään=). Alkaapi taas väsymys nousta nuppiin ja mikäs sen hauskempaa=).

viimeiset kaksi tuntia on meneet vilauksessa, oon ahertanu kuin pieni orava. ja kohta alkaa aamupalan laitto-orgiat, rapsan kirjoitus, ja viestivihkoon suhertelut. Seiskalta tulee eka immeinen aamuun ja maanantai aamun juorukerho voi alkaa=). vaikka tänään kyllä haluan ehtiä mahdollisimman aikaiseen junaan , eilen meni yli tunti himamatkaan kun joutui myrtsin assalla venailemaan 15min ja pasilassa puoli tuntia. Päätin sitten piristää yhden kamusen aamua ja hölötettiin sitten puhelimessa 45 minuuttia ja lopetin puhelun vasta kotiovella. Mahtoi kanssamatkustajilla olla hauskaa kun kaveri ( kundipuolinen) halusi keskustella niin ihmeellisistä aiheista että oli vaikea kommentoida ilman että koko juna tajuaa mistä kamalista asioista puhutaan=D.Saati itse pitää pokkaa=).

mitenköhän se on niin että kundien kanssa on helpompi tulla kavereiksi kuin muijien? mulla on kyllä molempia yllinkyllin, ( ylisosiaalinen luonne on joskus ihan hyvä...) mutta esim. kundien kanssa voi lähteä hippaamaan isommalla porukalla, tyttöjenkin kanssa voi, mutta silloin on varma että ilta on täynnä draamaa, tappelua, itkua jne...(tuleepa kamusen polttarit mieleen...tsippadii=)...)

yksi hauskimmista bileilloista on joskus päälle kolme vuotta sitten kun lähin käymään parin kundipuolisen kamusen luona ja yhtäkkiä huomaan joutuvani lähtemään pilettämään 11 kundin kanssa ainoana tyttönä=). Kivaa oli , eikä yhtään draamaa. Oli siinä kyllä sekä hyvät että huonotkin puolensa...ketkään tyhmät kundit ei yrittäneet tulla juttelemaan ...mutta ei kukaan kivakaan poika, sen puoleen=).

mutta nyt muistelot sikseen ja pöydänkattausta virittelemään, tupakkatauon kautta=D



happy, happy , joy, joy...  1

on tämä elämä niiiiin ihanaa=). tänään on ollut oikein hyvä mieli koko päivän. Ensin aamulla nukkumaan, sitten hain hempukan tarhasta ja puuhailtiin kotona. Seiskaksi piti viedä taas murunen tarhaan, onneksi jäi sinne hyvillä mielin. saa nähdä miten huomenna...
duunimatkalla piti koukkaista vielä paikallisen kautta ja nauttia lasi limukkaa. Meidän pilispojat on melkein kaikki palanneet=D! vähän kuin muuttolinnut=). nämä vaan katoavat keväällä ja palaavat jo syksyllä=). mm: vempi, pusuhuuli, päällikkö olivat paikalla (salanimet...ettei kukaan tunnista=)...), vielä small, hissukka ja ainakin dj puuttuivat. Mutta kyllä nekin vielä paikalle ilmaantuvat=).
Ihanaa kun arki palaa. elämä saa taas soljuttua normaaleihin uomiinsa. kesällä oli liikaa tapahtumaa , koko ajan sai olla menossa. Ei ehtinyt oikein lepäämään kunnolla missään välissä. vaikka tämä kuukausi vielä näyttää samaa suuntaan menevän kun torstaina vapaille pääsee, mutta ensi kuussa...syksy koittaa, =D!!!!

mä tykkään syksystä ja keväästä...kesäkin menee ja jopa talvi jos pakko mutta syksy ja kevät on parempia. ooooo syksyn lapsi mä oon, aaaa villi luonteeni oooon*laulaa* =)

nyt taas kiepsautan kokki kolmosen manttelin niskaan ja lähden kyökkiin taikomaan porkkanasosekeitto ja juustosämpylöitä=).


...  1

kaippa mä olen nyt sitten pohjimmiltani kiltti, vaikkei aina siltä tunnu. jo aamulla kävi kaduttamaan kun oli tullut duunikaverille pauhattua niin pahasti. Nyt sitten tässä aamuyöllä laitoin sille lappua odottamaan toimistoon kun tulee päivällä. Pyysin anteeksi ja lupasin olla tästälähtien asiallinen ja plaa plaa...itsellekin tuli paljon parempi mieli ja kevyempi olo. ei tee enää mieli lähteä minnekään=). oli ihan pakko jopa lauleskella kun kuorin mammojen huomislounaan perunoita...ja mäkun laulan yleensä vain kun tiskaan...tai petaan sänkyä=)...tai karaokessa....tai ulkona...hmmm...pitäisikö miettiä pikemminkin missä mä en laula=)? hmmm...mä en laula suihkussa=)!!!

kai mun pitäis nyt sitten soitella yhdelle parhaimmista kamuista, tuli lomalla sillekin suutahdettua ihan tyhmistä. ja nyt ei ole kehdannut soitella....=/ joten tänään illalla sitten soitan. Ja jos kyseinen kimble-peli käy täällä lueskelemassa ( hähää! jäit kiinni, kyllä mä sut tunnen!!!=D..) niin tietää olla kännyn lähellä ja valmiina jakamaan armollisuuttaan meitä alhaisten maan matosten ylle*wirn*. ..alkaapi taas mun jutut olemaan niin levottomia että palajan puurokattilan ääreen=).


kerta muut minä perässä=)  1

sainpahan jotain piristystä päivään kun seuraan massaa=)...

eli:

Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 20 % Impulsiivinen
Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista

Ekstrovertti ----*---------------- Introvertti
Käytännöllinen --------*------------ Intuitiivinen
Ajattelija ----------------*---- Tuntija
Impulsiivinen --------*------------ Harkitsija

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet lämminhenkinen, ulospäin suuntautunut, iloinen ihminen, jolla on aina aikaa hauskanpidolle, ja joka välttelee tylsiä ihmisiä jotka ottavat itsensä liian vakavasti. Sinulle soveltuvat parhaiten ammatit, joissa voit olla tekemisissä ihmisten parissa, kuten myyntityö, neuvontatyö, asiakaspalvelu, hoitotyö, kriisiapu ja esiintyvä taiteilija. Ihmistyyppisi luonnostaan tarkkailee toisten käyttäytymistä ja pohtii, mitä toiset oikeastaan haluavat. Valitsitpa minkälaisen ammatin tahansa, siinä puhumisella on oltava tärkeä rooli. Olet parhaimmillasi toisten ihmisten seurassa, ja vältteletkin yksinäisyyttä ja eristymistä. Uskot että elämän, työn ja ihmissuhteiden pitää olla hauskaa ja palkitsevaa. Et viihdy synkissä oloissa. Kaltaisesi ihmiset ovat valloittavia, terävä-älyisiä ja mieleltään avoimia. Toisten mielestä saatat viihtyä liian usein juhlissa. Sinua saattaa ahdistaa se, jos sinulta odotetaan vakavamielisyyttä, muodollisuutta, logiikkaa, järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä.

juupelis...valloittava=)...minähän se=)...on tässä kyllä jotain perääkin. Itseasiassa aika hyvä kuvaus=D...vaikka mä kyllä olen täsmällinen, ihan varmana!=)


hmmmm...  1

minuutit vain mataa hitaasti, mitään ei saa aikaan. mieli on taas maassa. Nyt on taas sellainen oli että voisi lähteä. Jonnekin. Taas...vaihtaa duunia...Tai kaupunkia. Aloittaa taas alusta jossain. En tiedä miksi olen aina näin levoton. Olen asunut useassa kaupungissa, muuttanut jopa viikon varoitusajalla muualle, koska on halunnut jotain uutta. Sama duunipaikan kanssa. Jos en viihdy, otan hatkat ja menen muualle. mutta hassuinta on että vaikka viihdyn helsingissä nyt,niin silti, vähintään kolme neljä kertaa vuodessa, tulee hirmuinen tarve tai halu vaan lähteä. Vaihtaa paikkaa.
Itseasiassa ainoa syy jonkavuoksi en voi lähteä on mun lapseni. Tai pikemminkin se että on pakko asua täällä, jotta tyttö olisi lähellä isäänsä. jos olisin vapaa lähtemään, lähtisin vaikka mulla on kiva koti, olen saanut paljon kavereita...jne...

Tällä saattaa olla jotain tekemistä sen kanssa että rakastan lähtöjä. Joskus on kiva saapua mutta lähtemisessä on tunnelmaa. Rauhoittavaa. Keventävää.

Kun asuin aikaisemmin helsingissä, lähdin varoittamatta. Ilmoittamatta siitä mitään etukäteen tai jälkikäteen. Katosin vain yksinkertaisesti. Ilkeä temppu, etenkin kun katosin yhden ihmisen elämästä ja se on ainoastaan se mitä kadun siinä lähdössä.Oli vain pakko mennä, tilanne joka silloin oli ei antanut vaihtoehtoa. Eli jos satut lukemaan tämän joskus( you never know) niin , Atro anteeksi!

tämä menee ihan surumieliseksi nyt. Tämä kuukausi on ollut ihan surukuukausi. Eniten surumielisiä päiviä kuin koko vuonna. Tai jotain=). ARHG! mun täytyy nyt ryhdistyä. ensin jotain ruokaa, (kahteen päivään mitään syöny) ja sitten alkaa uurastus, jalleen kerran!huokaus...


...  1

kolmas yö menossa, neljä vielä edessä tän yön jälkeen siis...
on ihan tylsistynyt olo, väsyttää. ei oikein jaksaisi tehdä mitään, kokoajan vaan lykkää hommia. tein sentään aivan upean kermasmetanatomaatti-kastikkeen huomisten kampeloiden keralle. varsinainen kokki kolmonen=).

Jouduttiin sitten perumaan synttärit laivalla. kuten yleensä alkoi ihmisille vetkutus ajasta, kestosta jne...no, nyt puhuttiin sitten jos kummipojan äippä ja mun lapseni kummi tulisivat helsinkiin, silloin viikonlopuksi, sitten keksittiin että vielä yksi ystäväpariskuntakin voisi tulla. nyt alkaa jo uumoilemaan että tuleekos meille sittenkin taas 3 päivän synttärinvietot=), kuten viime vuonna? jos saisi kerrankin vietettyä ne pienessä piirissä...

mua hieman huolestuttaa ensi yö. hempukkani (4v) palaa isukin luota kotiin, tai pikemminkin exä vei murun eilen tarhaan ja haen sen kolmelta huomenna. saan nukkua 4,5-4 tuntia....siinä ei ehdi murun kaa olemaan kuin 4 tuntia, seitsemäksi pitää viedä se taas tarhaan ja kirmata itse duuniin. tätä kestää torstaihin asti. aion torstaina hakea murun jo aamulla ja valvoa koko päivän ( vaikka kuinka sekaisin olisin), saa paremmin muutettua rytmit kun ei nuku vikan yön jälkeen kuin illalla vasta.

tyttöä olikin jo iso ikävä, harmi että menee alkuviikko tällain. onpa sitten viikko vapaata, pitäisi lintsille mennä, serkun häihin ja sitten tytön kanssa kotkaan papan ( mun isukin) luo neljäksi päiväksi. alkaa jo lepoa kaipaamaan. onneksi en ole vakiyökkö. kyllä tää kuukauden menee mutta ei pystyisi vakituiseen, ei.


kerpele!  1

nyt on tämä elukka niin v***untunut että!!!!kiitos saamattoman ja epäluotettavan duunikaverini. Meidän duunissa jokaisella on oma vastuualue. Mulla se sattuu olemaan ruoka-asiat, eli tilaan ruoat (3 eri paikasta), teen ruokalistat jne...joka viikko paljon puuhaa, lääkevastaavan ohella suuritöisin vastuualue. No, keväällä saatiin yksi äijä duuniin. Siitä tehtiin virkistysvastaava ( olin sitäkin hoitanut puoliksi uhden toisen kanssa). Tuossa keväällä sitten sille totesin että pitäisi kesäksi tehdä virkistyssuunnitelma (3kk). Meni puolitoista viikkoa, eikä mitään tapahdu. Tein sen sitten hyväsydämmisyyttäni itse.

Tässä melkein 4 vkoa sitten lähdin lomille ja sanoin, että sen pitää nyt tehdä se suunnitelma elokuusta joulukuuhun. Olisi pitänyt olla valmis elokuun alkuun mennessä. Toissailtana aloin sitä sitten itse taas tekemään( vittuuntuneena!)kun ei ollut valmis vieläkään.Ainoa mitä nyt pyysin sitä tänään tekemään oli soittamaan 2 pienempään puutarhaan voitaisiinko tuoda meidän mummoja ja pappoja niihin retkelle. Tulin tänään taas yöhön ja ylläripylläri!!!!!EI OLLUT SOITTANUT!!!! Eli joudun näköjään itse maanantaina valvomaan kunnes saan sieltä jonkun kiinni . Muutenkin maanantaina olis ollu aikaa nukkua 4 tuntia...kiva!!!

Illalla sitten klo 22 aikaan äijä soittaa,että voi kun hänellä on niiiiiin aikainen herätys jos pitäisi tulla 7.30 töihin, että voisinko olla pitempään duunissa!!!!

Sanotaanko että vaikka mua kiltiksi ja herttaiseksikin kutsutaan, niiiin siinä oli herttaisuus todella kaukana! Avauduin oikein kunnolla. Äijä otti itteensä. Ei edes tajunnut miten ihnaa on kun joutuu tekemään muidenkin hommat, kun omissakin on tarpeeksi. Mä voin kyllä mielihyvin vaihtaa sen kanssa vastuualuetta, ei tarttis kuin 3 kert per vuosi tehdä suunnitelma ja se olisi siinä. Meni hiukan hiljaiseksi kun ilmoitin että se on vaihtoehto.

Mä olen kyllä ihan raivona vieläkin. nyt tarttis nyrkkeilysäkkiä! ainakaan ei enää ahdista sen yhden jättäminen=). suuttumus on joskus oikein hyödyllinen tunne=).


yö taas kanssain valvoopi...  1

huokaus...kävikin sitten niin että täällä töissä ei ollutkaan puuhasteltavaa. odotin niin että saisi ajatukset muuhun kuin ...niin, joudun lopettamaan yhden ihmissuhteeni, ja vaikka tiedän että se on mulle parempi, sattuu silti niin paljon. työ auttaisi mutta kun ei ole puuhasteltavaa niin tuntuu kuin sydän räjähtää kohta tähän ahdistukseen. vaikka yrittää ajatella jotain muuta niin ei onnistu.
mä en halua enää tuntea. mä haluan olla kylmä ja tunteeton ja niin hyvin suojautunut, etten tunne tuskaa tai surua. ja niin kauan pystyin olemaan suhteellisen immuuni kundien viehätysvoimalle. pussailua kyllä, joskus muutakin mutta ei tunteita, ei kiintymistä, rakkaudesta puhumattakaan. ja en ole nytkään rakastunut, luojalle kiitos siitä, onpa vain ollut tyhmä ja tykästynyt johonkuhun joka ei välitä yhtä paljon. ainakin olen tarpeeksi voimakas lopettamaan tämän jutun. en jää roikkumaan.

kamalaa valitusta! no, joskus tämänkin ahdistuksen on loputtava, pitää alkaa käydä rehveillä taas kun kiireet ja yövuorot loppuvat. yksi kundi on nyt odottanut 6kk että ehtisin nähdä sen. yksi kundi houkuttelee mua lahteen, ja yksi mihin vaan...ei luulisi olevan pulaa miehistä, mutta kun ei noi edelliset tyypit kiinnosta mua sillälailla!

suunnitelma on alkaa viettää enemmän aikaa muuallakin kuin malmilla jospa tapais hieman uusia ihmisiä=). ja ainakin ensi viikolla on serkkupojan häät=). mullakun on aina ollut onnea noiden sulhaspoikien saralla=)...katsotaan...ainakin alkaa jo mieli paranemaan kun tällaisia miettii. ainakin hitusen.

-nainen selviää sydänsuruista itkemällä ja ruikuttamalla kaikille ystävilleen, ja kirjoittamalla sitten runon "kaikki miehet ovat sikoja" ja jatkavat sen jälkeen elämäänsä =D.-