Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2007.

ei se elämä aina niin hymyile  1

Siis aikuisten oikeesti mie haluun treffeille :D Mut ongelma on siinä et ei ole treffi seuraa,hih!
Kun miehet ei ymmärrä mitää näin hyvän naisen päälle,se on se suurin ongelma tässä hommassa.Noh huomenna vois ehkä yrittää hankkia seuraa ;)
Mie oon ihan väsyny nainen tänää,ei jaksa mitää. aamuvuorossa olin tänää ja nyt oon niin puhki ja poikki että huh huijaa.
Täytys kohta kait syödä jotaa ja jos vaikka jois kupin kahvia et heräis ylös.Selkä ja masukin on tänää ollu kipeenä.


Missä on lumi?!  1

Siis mua alkaa myös tympimään tää talvi,missäs se kunnon lumi viipyy,häh?! Sais jo pikku hiljaa tulla lumi joka pysyy maassa pidempään!
Ottaa niin päähä toi ilma,kaupassa tossa kävin ja kun autolle menin niin kengät kastu ja myös sukat,sit on housunpuntit ihan kurassa myös.Ainut hyvä asia mikä tässä talvessa on että auto lähtee tosi hyvin käyntii eikä tarvii aina lämmitellä.

Olis muuten vielä tää ja huominen päivä töitä ja sitten vkloppu vapaa,jee! :D Arvatkaa vaan kuka lähtee ottaa kuppia,heh heh!
Meinasin että voisin sellasset pikkuruiset kännit vetästä.

Mein osastonhoitaja lykkäs eilen mulle 2omahoidettavaa,onneks molemmat on sellassia oikeastaan ihan symppisvanhuksia et helppo niiden kanssa puuhailla jos tarvii :)


Hassu juttu  1

Yöllä kävi hassu juttu,mä nukahdin joskus 23 aikaa ja heräsin 24 et häh,mitäs nyt tapahtuu,olin vahingossa jotenki osunu mun radioherätys kelloon ja jumankauta sieltähä tuli jotaa ihme juttua ja säikähdin oikein kunnolla sitä.
Mä vähä jo odotan et pääsen lähtee töihi kun mä ihan oikeesti rakastan ajaa tolla mun uudella autolla,on se vaan niin ihana <3 Pitäs soitella huoltomiehelle et tulee korjaa ton mun oven postiluukun kun perhanan mainosten jakajat ei osaa laittaa mainoksia kunnolla vaan ne tungetaan sisälle ja yks kaks luukku onkin hajalla.Meidän talon huoltomiehillä vaan tuo tuleminen kestää aina yleensä sen pari viikkoa.


Uusi auto =)  1

Eilen saatiin sitten mun vanha auto myytyä ja haettiin miulle uusi :) Ihan hyvin on ajo tuolla uudella pelillä sujunut,tosin polkimiin tottuminen vie varmaan vähän aikaa.
Oon viel mun porukoilla tunnin ja sit suuntaan kohti kotia,tosin pitää suunnata kaupan kautta kun on mentävä ostaa nappikuulokkeet mun mp3 soittimeen,vanhat hajos :/
Tääl on tosi kummaa olla kun pihalla ei hauku koira,kuulen sen äänen aina välillä.


elämää ei sen enempää  1

Pääsin tänään aikaisempaan jo töistä,tuossa 13.15 :) Mun olis kohta lähdettävä ajaa mun porukoille kun joku tulee kattoo mun autoa ja ties vaikka ostaa sen.Sitten mä saan uudemman auton :D
Jolla kyl meen seuraavat kymmenen vuotta taas eteenpäin :D
Ei vaa innosta minnee porukoille mennä,siel on ihan tylsää ja ahdistavaa nykyään. Mä oon kyl sanonukki et sinne meen vaan sillee et on vähä pakko,ennemmin en siel käy ennen kun sinne tulee uusi koira tai sit et mulla on kisu ja se on siellä mun mukana.


Sunnuntaina

Käytii eilen kaverin kanssa sit istumassa hiukka iltaa :)
Ekassa paikassa istuttiin jonkun aikaa ja sitten siihen tuli joku fani joukkue,huh oli aika komeita miehiä siell ;P murr murr!
Yks mies anto meille isku vinkkejä miten myö muka löydettäs ne miehet kaverin kanssa,heh! Mua eilen sanottiin kauniiksi monta kertaa eli siis missä se vika on kun miehet ei nyt ota mua,ehkä sellasset tosi ällö ukot,mut ei kiitos miulle!

Se olis mentävä 13 töihi :/


Lauantai ilta  1

Mun pomo saa kuulla sit maanantaina aamulla vähä valitusta miulta eräästä asiasta työpaikalla. Kivat vaan sille. Tuumimme kaverin kanssa että ei jaksa himassa vaan norkoilla joten mennää käymää parilla tuossa lähi kaupungissa,siis mun kohdalla tuo pari pitää ainaki paikkansa ku meen huomenna töihin ihan normisti iltaan :) Oisin tullu hulluks tääl himassa vaan. Eka piti olla kotona,mut sit kävin miettii et tulee tylsä ilta kun tuo tv tarjonta on taas todella huonoa.


ärsytystä edelleen  1

Joopa,tulin tos puol kymmeneltä himaan töistä,alkaa pikku hiljaa se meno siellä vituttaa suorastaan.Huomen joudun taas aamuvuorossa raataa niskalimassa kun viikolla ei oo voitu tehdä mitää ja kaikenlisäksi mun pitää olla jo 3päivää vastaavana hoitajana :S Siis ei kivaa tiedossa huomenna,mut joo nyt mä lähden tästä peiton alle ja nukkumaan jos nukun!


Lunta!  1

Meinasin että jaksanko kirjoittaa tänää ollenkaan tänne,mut kyllä mie jaksoin :)
Heräsin aamulla ylös ja katsoin ikkunasta ulos,hui kuinkas ollakkaan maa on valkoinen :D Jee tavli tuli! Varmaa huomenna jo sulanu kaikki pois,heh. Tänää sitten iltavukiin menossa,jei!
Voipi olla vilinää siellä taas vaihteeksi!
Huomenna en varmaan ehdi tänne kirjoitella jos saan jonkun vaihtaa vuoroa mun kanssa,on meinaa isomummon 100v syndet :D Isomummi päässy jo hurjaan ikään.


Siivoilua

Nukuin tänää vähä pidempää ja nyt on aika lailla nukuttu kaikki univelat pois :) Tällä kertaa!
Olis kohta alettava siivoilemaan kun tänää on vapaa päivä vielä niin pakko jotenkin hyödyntää se. Ulkona sataa vettä joten lenkille en kyllä lähde mutta ehkä sitä vois uimaan lähteä jos jaksaa. Meinasin et meen salille treenailemaan,mut oon vaan kuullu et lenkki tai uiminen on paljon tehokkaampaa kun se salilla käyminen.Salilla kuulemma kasvatetaan lihaksia ja poltetaan kaloreita.Kun näin laihuttajan kannalta ajattelee.
Itse asiassa mun pitää jossain välissä mennä käymää kaupungilla,ois mentävä ostaa sellanen valokuvakehys mihin saa ainaki kolme kuvaa laitettua. Noh jos mie tästä lähden imuroimaan,pesee vessaa ja sit pyyhkii pölyi.