Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2007.

Ikävä  1

Mietin tässä et pääseenkö koskaan yli meidän koiran kuolemasta. Tuli nimittäin äsken postissa sen valokuvia kun tilasin niitä että on jotain muistoja siitä.Mä avasin kuoren ja purskahdin itkuun :/ Vieläkin rankka paikka vaikka sen kuolemasta on kuukausi..Mulla on ollu koira ihan pikku vauvasta asti tai no siis meillä ja siis mä en tuu toimee ilman koiraa. Porukat on onneksi ottamassa niille uuden koiran kunhan sopiva löytyy :) Mullesen sijaan tulee kisu eli pääsen välillä tutustumaan kisun elämään,ensi vuonna olis tarkotus sit muuttaa isompaan asuntoon ja sitten se mun koko elämän koho kohta tapahtuu,mie otan ihan ikioman koiran,papereihin tulee omistajaksi vain ja ainoastaan mun nimi :)

Olit liian hyvä tähän maailmaan
lähdit kai paikkaan parempaan.
Kaikkesi annoit
taakkasi kannoit.
Sydän voimasi vei
muistosi unhoitu ei


Kiirettä on

Mulla ois tänää vapaa päivä,huh huijaa vaan. Olis vähä kaikenlaista tekemistä tiedossa. Pyykit on pestävä,kun niitä on kamala kasa kertyny,sit pitäs yrittää asentaa toi digiboksi uudestan kun se hävitti eilen kaikki kanavat,saatana!!!
Sit ois mentävä kauppaa ja muutenkin asioita hoideltava.
Huomenna kun on kans vapaata niin saa sitten vaan olla möllöttää.
Pitäs ilmeisesti salille mennä huomenna mikäli ehdin/jaksan. Pakko alkaa taas syömää niukasta ja treenaa. Ois ihan kiva saada ittensä kesäksi kuntoon :)


Kohti nukku-mattia mennään!  1

Pääsen parin tunnin päästä nukkumaan,ZzzZZ! :) Siis niin hiljainen yö töissä et huh huh,pitää käydä sata kertaa kattomas et onks kaikki hengissä! Oon jaellu lääkkeitä,yrittäny siivota ja viettää aikaa netissä. Mietin tässä et kuinkaha kävis jos menis maate himas vasta tänää illalla,vois olla aika "mukava" päivä tiedossa.


Viimestä viedää  1

Mie se täällä vikaa yötä oon töissä :) Johan sitä on sitten 3yötä tehty. Eka yö on aina mulla se pahin,et töissä riittää menoa,mut nyt on nää 2vikaa aika hiljasta tai no voihan tääkin muuttua tästä johonkin suuntaan.
Meinasin että jos lähtis jakaa lääkkeitä kun ei ole muutakaan tekemistä. En edes kiertoa viitti nyt tehdä kun kaikki nukkuu rauhallisesti.
Yritin katsella et jos netissä ois ollu mulle jossain valkoisia housuja,mut eipä ole kun tarvis saada jotku tänne töihi.


Kohta ZzZZzz  1

Oi että kohta mie pääsen nukkumaan,muut tulee töihin raatamaan :D Jotain kivaa on olla yökkönä sentäs. Mietin tässä et jos pitäs olla vakiyökkö ni huh,ei onnistuisi mun kohdalla sellanen ollenkaan!

Ps:Mä oon kuulemma helmi nainen,nii että siinä teille miehet!!


Jokin puuttuu!

Yövuorossa taas kerran ja mietin jälleen kaikenlaista. Mietin että mullahan on kiva työpaikka,oma pien yksiö,auto,kissa tulossa, kaikki on ihan hyvin,mut sitten se tuli mikä asia ei ole hyvin se että multa puuttuu oma kulta
:( Mut minkäs teet kun nykyajan miehet on nirsoja eikä ne halua sitoutua,tai jos joku haluaa niin ne on sellassia nössöjä ja ihan karmeita että huh. Mut elämä on vaan!


Heipä hei!  1

Huomenta vaan tännekkin!
Mie täällä "aherran" työnparissa,hah en todellakaan tai no kyl äsken ahersin ku piti käännellä ja vaihdella mummoloille vaippoja.

Yöllä miettii kaikkea,mä tässä mietin että mitä siintä tulee kun saan sen ikioman kisun <3 Sit se on miun kanssa monta monta vuotta ja pääsee aina miun mukaa porukoille kyläilemään. Oon jo nimenki suunnitellu mikäli se on kollikissa. Sille on jo jotain osteltu ja lisää pitäs ostaa,kaveri lupas kantokopan sille ja mun pitäs ostaa sille laatikko sitten johon hän voi pisut laskea :) Tilasin sellassen kivan raapimispuun sille :)


Yö työ kutsuu  1

Se olis sitten lähdettävä tänää yöksi töihin ja 3yötä olis nyt taas kerralla tarkoitus valvoa :/ Onneksi on vkloppu niin tulee telkusta ohjelmia aika myöhään niin voi niitä sitten katsella jos on kovin hiljaista.
Viimeeks kun valvoin niin eka yö oli aika kamala ja sit kaks viimeistä oli sillee et pyörittelin vaan peukaloita enkä tiennyt mitä mie nyt teen.
Ja kaiken onneksi meillä töissä on tietokone jolla voin sitten pyöriä ja olla netissä,jei! :)
Kävin tänää ostamassa yhdet ihanat kengät,oon jo jonku aikaa niitä himoinnu ja nyt ne ostin,joo meikkis on siis kamala kenkäfriikki,hih ;)


Että tällästä  1

Mummo se kanasensa kaljuksi
ajoi, kaljut kanaset ne
hyppeli.

"Auringonotto
nudistirannalla on rajaton
riemu."

"Sen kun tietäisi, miten
saisi kauheasti rahaa - niin
olisi rikas."

"Tupakointi aiheuttaa
savukkeiden loppumista."

"Paha saa palkkansa, hyvä
jos pääsee omilleen"

"Syömmekö elääksemme vai
naurammeko kuollaksemme?."

"Luonto, tuo parkkipaikan
reunasta alkava kesyttämätön
tienoo."

"Muinoin vanhuuteenkin
kuoltiin nuorempana."