Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2007.

Pieni tyttö  1

Pieni tyttö
mun sisällä
itkee.
Se yrittää
olla vahva,
mut se ei
koht jaksa enää.
Tyttö pelkää
elää,
koska jokainen
päivä
on kärsimystä.
Se käpertyy
nurkkaan piiloon,
jottei tuska
ja paha olo
löytäis sitä.
Mut ne löytää,
joka päivä,
uudestaan
ja uudestaan.
Ehkä jonain päivänä
pientä tyttöä
ei enää oo.
Se väsyy ainaiseen
tuskaan, ja luovuttaa.


Kalman tuoksuiset yöt

annan sinun tulkita itseni väärin
keinuttaa lanteitani musiikintahdissa
sillä olenhan itkenyt mustelmien kipeyttä
oksentanut ahdistuksesta eteisen lattialle

sinä valuit lävitseni, ohitseni
sulauduit hauraaseen mieleeni
ja matkasit kohti mielen maisemani horisonttia
jonka reunat olivat heijastuksia aavikolla

sinä väsyit illaksi kääntyneisiin katseisiin
kalman tuoksuisiin öihin
jolloin vapisin vainoharhoissani ikkunalaudalla
pitelin viallisuuttani lähempänä kuin sinua


Bensaa

Bensan hinta kuulemma kallistuu viikonlopun jälkeen,joten pitänee kohta mennä tankkaa auto. On se puuha muutenkin kallista lystiä,mut empä minäkään töihin pääse ellen autoa tankkaile. Auto on niin osa mun joka päiväistä elämää kuitenkin,sillä pääsen paikasta a paikkaan b :)


Jos pidät minusta lupaat poimia minulle kaikki tuikkivat tähdet tummalta taivaankannelta. Jos pidät minusta oikein paljon lupaat noutaa minulle hopeisen kuun taivaalta.. Mutta jos rakastat minua et tee turhia lupauksia.


Aamuvuoro

Ja aamuvuoroon ois suunnattava kohta,ei vaan millään jaksais eikä huvittas ollenkaan,migreeni päällä taas vaihteeksi. Ja jotenkin sellanen oksettava olo tällä hetkellä,yök! Tänää on kyl luvassa sellanen koti-ilta :) Taidan pyöräyttää pizzan kehiin ja sit ostaa pari siideriä ja nauttia vaan.


Töitä töitä

Nää päivät on inhottavia kun mennään iltavuoroon..Ei ehdi kuntoilla ellei sit herää ylös aamuyöllä ja mähän en herää.
Ja tänään ois vielä mentävä 12 töihin eli siis ihanat 9h töissä,että vähän vituttaa.No mut jotain iloista sentäs on,mulla viime listassa ylityö tunteja 6h ja 45min ja eilen otin tuon 45minsaa takas. Huomenna otan tunnin tai kaksi takaisin :)



Heppatyttö =)  1

Minusta löytyi vielä sisäinen heppatyttö :) Oli tosi ihanaa nousta hevosen selkään pitkästä aikaa,käytii heittää maasto lenkki ja tulihan siinä sitten vähän ravattuakin.Hevonen on 19vuotias ruuna ja aivan ihana,ravissa huomaa että hevonen on entinen ravuri. Sille vaan on nyt tullut syys flunssa,raukka yskii koko aika.Omistaja sanoi että hankkii sille lääkekuurin ja se kestää jonkun pari viikkoa ja sitten mie meen taas silla ratsastamaan.


Vapaata

Tänään on vapaa päivä,ihanaa :) Mutta toisaalta vituttaa kun sit alkaakin sellanen 6pv:n putki töitä,loppuu yövuoroon.prkl!
En ole varmaan viikkoon tehnyt mitään lämmintä ruokaa itselleni.Nyt meinasin että jos tänään tekis vaikka pizzaa :) Eli kohta siis suuntana ruoka kauppa :)

Jännittää se illan ratsastus että kuinka se sujuu..