Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2007.

Mitähän tekis?!

Mietin tässä että menisikö sitä uimaan vai ihan lenkille?! Jotain urheilua ois nyt sit alettava harrastamaan ihan kunnolla tai siis vähän pakosta.Ainakin tän ja huomisen päivän veden päivälliseks allove pirtelöä ja syön muuten sillee ihan kevyesti. Mut yks mistä en luovu,on kaurapuuro :P Nam


Puhelu

Mua nolottaa nyt ihan helvetin paljon! en oo ihan sata varma,mut oon menny soittaa töihin la-su välisenä yönä,tosin en paljon ole ehtinyt sanoa kun puhelu on kestänyt 4sekunttia,mut hitto jos joku siit sanoo,kääk! Neljässä sekunnissa ei onneksi ehdi sanomaan mitään.huoh!



suloista

Voi että on kaupat täynnä kaikenlaisia ihania muksujen vaatteita :) Löysin yhden ihanan puvun,minkä ois voinut ostaa,mutta se jäi sitten kuiteskin sinne hyllylle. Ja koskaan ei voi tietää vaikka se kummi lapsi olisikin poika,kaverilleni on nimittäin kerrottu että tyttö pitäs tulla,mutta mistä sitä ikinä tietää..Mä mietin täällä että minkä ihanan lahjan ostan sille kummi lapselle,kun mitään kehyksiä tai lusikoita kaveri ei halua. Mä itse oon saanu kastelahjaks joskus sellassen kultasen sydän korun,sellanen vois olla kyllä ihan kiva antaa,mut sit taas kattelin sellassia ihania muumi kulhoja et sellanen kulhokin ois kiva:) Vaikeaa päättää mitä sille tulevalle neidille ostaa lahjaksi. Mutta se on varma että tää kummi ostaa sille jossain vaiheessa sellassen muumikulhon :)


Kännit,huoh

Mua väsyttää,mutta ei jaksa nukkua :D Oon ihan sekasin tänään,onneksi ei tarvitse mennä töihin,huoh! Onkohan se että ku nykysin juo niin vähän ni sen takia sitä tulee oltua aina ihan törkeän kännissä ja vedettyä sitä viinaa naamaan kauheesti..Nyt pitänee mennä tiskaamaan :/




Liikuntaa

Pieni kivunpoikanen jaloissa :/ Oon nyt yrittäny liikkua kovasti,kävelin jopa tuonne keskustaan ja sitten tulin himaan ja polkasin yhteen kauppaan pyörällä :)
En tiedä mitä pomot sanoo kun ois ilmoiteltava että tuun vasta keskiviikkona töihin seuraavaks tai itse asiassa huomasin juuri että mulla loppus saikku vasta 10.10,mut meen kyllä keskiviikkona viimeistään töihin.Ihan pakko!
Alkaa menee hermot tän issiaksen kanssa,kuulemma tää pahin kipu kausi voi kestää 2viikosta 2kuukauteen,että joo..Nyt taidan siirtyä tekemään lasagnea ja soittaa sinne töihin.


Mummot  1

Mummut, Hilma ja Impi, potkuttelivat yhtäaikaa postilaatikolle.
Kuulumisia vaihdettaessa, he selailivat uusia kuponkiuutisia.
Keskiaukeamalla vilahti nuoren miehen kuva esittelemässä alushousuja.
Impi kysyi Hilmalta:
- Koskas sie sait miestä?
- En ole koskaan saanut, vastasi Hilma tuohtuneena. Jutustelun jatkuessa,
Hilma rauhoittui ja kysyi samaa Impiltä.
- No rippikoulun jälkeen v. -37 ja heti perään v. -49. Hilma suuttui,
käänsi rollaattorin kotiinpäin ja mutisi:
- Helevetin Huora!