Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2007.

Aurinkoista torstaita  1

Nemo herätti minut tossa 7jälkeen ylös,se hyppi ja pomppi niin kamalasti.Oltas varmaa yöllä oltu sulonen näky kun kisu tuli mun viereen siihe tyynylle nukkumaan =) Kyllä näin aamulla meno jalka sillä vipattaa. Tänään sitten aletaan totuttelemaan olemaan yksin kotona,huomenna Nemo meinaa joutuu olemaan 13-21 täällä yksin kun olen töissä,mut eiköhän tuokin ala tottumaan sit pikku hiljaa mun työaikoihin,kolmivuoro työhön meinaan..
En ole lenkilläkään käyny monee päivää et meinasin tänää lähtä vähä kuntoilemaan =) Näyttää tuo ilmakin aika kivalta :)


Suloinen näky=)  2

Nemo on kotiutunut mun kämppään hyvin,tossa sen kanssa leikittiin kun kävin ostamassa sille uuden lelun ja se ostos ei menny hukkaan,Nemo tykkää meinaa siit lelusta kamalasti :)
Pitäs ensi viikolle varata sille aika ekalle rokotukselle.Nyt se nukkuu niin suloisesti että :D
Miun ois mentävä tänää kahville yhden miehen kanssa :)





kisua katsomaan =)  1

Tänään olis mentävä yövuoroon eli siis päivä mulla on vapaa =) Kohta kauppaan tästä menossa ja apteekkiin,haettava ruokaa kun tuo kaappi näyttää hyvinkin tyhjältä,plaah..Meen tänää katsomaan mun ehkä tulevaa perheenjäsentä,meinaa sitä kauan haaveiltua kissanpentua,odotan ihan innolla sen näkemistä.Oi kun vois ottaa ne molemmat kaksi kisua mitkä siellä on jäljellä,mut ei oikee sovi tänne asuntoon kahta kisua..seuraavaan kämppään meinaan kyl ottaa toisenkin,mikäli mie pärjään tän yhden kanssa :)


univelkaa  1

Mistä ihmeestä ihminen tota univelkaa oikein saa,mulla sitä olis taas niin paljon.Mut tänää tajusin että mähän saan lauantaihin asti nukkua joka aamu pitkään :)Mulla on huomenna yövuoro ja sit torstaihin asti vapaata sen jälkeen ja sit meenkin iltaan perjantaina.
Ai että ois ihana lähteä matkalle,jonnekkin kauas =) Noh ensi kuussa mennään tallinnassa käymään,sitten ostan kyl punasta hiusväriä ja värjään nää min hiukset punaiseksi,sellasset ois ihanat kun sillä katralla siin euroviisuissa.




Arvokasta työtä  1

Oon tässä pari päivää miettinyt kun eräs mun työkaveri sanoi että hän näkee kuinka minä tykkään tehdä työtäni,kai se minunkin on myönnettävä että tykkään työstäni vaikka se ei ole mitään mukavaa aina,ja joskus se on jopa todella rankkaa.Mutta mä tiedän sen että teen tosi arvokasta työtä,monet mun kaverit kunnioittaa mua siinä suhteessa kun mä pystyn hoitamaan vanhuksia =) Minusta niiden hoitaminen on ihan mukavaa puuhaa,on kiva juttu kun saa jonkun vanhuksen hymyilemään tai nauramaan,jo se on minulle tosi palkitsevaa. Tänään oon menossa iltavuoroon vaihteeksi,eilen oli vapaata ja se meni niin nopsaa taas. Ensi viikolla on makuu ja 2vapaata,onneksi.
Nyt mä alan tekee makaroonisalaattia et saan huomenna jotain evästä töihin :P