Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2007.
Seuraava

Kylmääkin kylmempi  1

Ei siis tule mitään,tuolta mun partsin oven alta vetää kamalasti,kylmää ilmaa tulee minkä ehtii..On niin kylmä että huh.Ulos olis mentävä,vähän pakon kanssa,ku kaupassa ja suutarilla olis käytävä..

Sain eilen illalla mesessä yllätyksellisen viestin"voi hyvä jumala,nainen mä haluan sut" Siis yks mies kirjotti tuon minulle ja mä menin aika hiljaiseksi.Se mies ei ole mun tyyppiä kyllä yhtään,mut kai mä sen meinaan treffata :)Ettei poika paralle jää paha mieli.


Flunssaa ja pyykin pesua  1

Jaahas,täällä on muillakin flunssaa kuin minulla ainoastaan. Yöllä heräsin kamalaan kurkkukipuun ja tukkoiseen oloon.Tää on jotain nii kamalaa. :( Noh mulla on tää viikko muutenkin saikkua niin meneehän se flunssa tässä samalla.. Tänää vihdoin ja viimein sain varattua pyykki vuoron,en kyl oikee tiedä mihi noi kaikki mahtuu kuivumaan..


Ihanuus

Tämä typy sitten löysi eilen miehen,se oli tosi ihana mies ;) Mutta jälleen kerran kävi niin että kyseinen mies asuu hyvinkin kaukana. Ei meinaa mun kohdalla toimi noi kauko suhteet,on kokeiltu..Mies oli kyllä niin ihana <3



näin on  1

Kävin tuossa aamulla lääkärissä ja sehän määräs miulle saikkua :/ Viikon,ajatella! En olis edes halunnu noin paljon,mut oonhan mä oikeesti kipeekin :( Viime yö meni valvomisen merkeissä,oksensin vain :/ Tänää jo ruoka pysyny sisällä aika hyvin ja ehkä illalla jo juomaan alkomaholia. Huomenna tällä tytöllä on treffit aika todennäköisesti ja mies on juuri minun makuuni ja miellyttää mun silmää..Mun polvissa on kuulemma tosi liikkuvat nivelet vai mitä se lekuri nyt selittikään,et sekin saattaa aiheuttaa ton kivun miulle.


Kipuja  1

Kohta oon menossa lekuriin,sain tämän päivän jo saikkua,mutta meen ihan kunnolla lääkäriin vasta nyt.Aikaa ei herunu aikasemmin,ois vaa kiva saada vähä selvyyttä tähä tilanteeseen.
Maha on kipeä ja on ärtynyt olo ku en ole saanu nukuttua viime yönä juuri ollenkaan.Toivottavasti oon huomenna pirteä ja suht terve ku pitäs mennä meinaa sinne treffeille jos se mies vaan ehti ja jaksaa tulla =)


elämä kuulkaas on..  1

Mie oon vähän "kipee",huomenna mentävä pyytää saikkua lekurilta ..Tänää ollu kans vapaalla ja saa sit nähä mikä o huomisen kohtalo,iltavuki ois et heti aamul mentävä sängystä suoraa lääkäriin jonottaa..Antas sit vaa koko vklopun miulle saikkua,noh sama vaiva ku on kun oli viimeeksi niin tiedän jo et kyllä se antaa.

Lauantaina tällä tytöllä on treffit yhden aikas komean miehen kanssa <3 Nyt en todellakaan odota liikoja sen suhteen,jos jotaa tulee niin saa tulla,ainakin sen kanssa.

Löysin tänää ihanat farkut,ja kun ne kerta oli ihanat joku osti ne ja maksoi itsensä kipeeksi niist,makso 80€,huh huh,mut niin hyvii koskaa löydä varmaa mistää...


Seuraava