Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2007.

Yökkönä olemista!  1

Huomasin kun tulin töihin et meillä oli tuolla lomatoivomukset,mulla on vissii vaa 4päivää lomaa,hmm..Meinaan ottaa ne juhannuksena kyllä,oon sillo menos himokselle 4pv:ks bilettää =P Ja mie tahon vakiyököksi,sillee et ois 7yötä ja 7 vapaata :D,meillä vaan ei ole vakiyökköjä.
Jaahas,oiskohan se mentävä tekee kierto ja jotaa muutaki järkevää ku istua vaa täs koneella,tosin kaikki makaa nyt niin rauhallisesti et voi mennä tää kierto nyt ohi.


Ei jaksa  1

Nyt on ihan jumi olo,en tiedä kyl mistä se johtuu..Oon tässä miettiny et kai se annettava mahikset yhdelle miehelle,se ois musta kiinnostunu,mut mie en siitä.Mut kai se paremman puutteessa menee..Ku ei nyt vissii ole muutakaa tarjolla tällä hetkellä!

Tänää sit yöksi töihin,jei! Mietin tässä et millä ihmeellä pysyn hereillä siel duunissa,hmm..Noh se on sit sen ajan murhe. Tänää on pakko lähteä lenkille 3pv ollu välissä ja olo on ihan jumi.Oon harrastellu nyt vaa nesteenpoistoa ku en ole päässy/jaksanu liikkua.




Miehet!!!!!!  1

Nyt jos koskaan se on todettu että miehet on niin kusipäitä!!!
Eilen ku oltii baaris ni menin sit jubaa yhdelle miehelle ja sit se sano että on varattu(siis tää mies on mun vanha tuttu) No ei siin viel mitää,mut se kehtas siitä huolimatta kysyy multa et vieläks mua kiinnostaa sen kanssa hommailla jotain.Siis ei helvetti!
Just tällässiä ne miehet on,naisten selän takana vähä pelataa peliä. Hannu oli ihan tasan samanlainen paska!!
Tuli vaan eilen se hysteerinen itku kohtaus,ei voinu mitää,maailma on niin epäreilu..
Sais jo tulla mun eteen se oikea mies,prkl!!


Eroon jostain  1

Voisko joku keksii sellassen hoidon että kuinka päästä eroon jostain tietystä miehestä..Mä en vaa tajua,mut mie ajattelen jatkuvalla syötöllä Hannua,en tajua!

Mun sängyssä oli viime yönä mies ;D Ja meillä oli todellaki hauskaa,nyt vähä vaivaa väsymys. Ja tänää taas dokaamaan,jei!


Vettä :(  1

Ulkona sataa vettä,aika tylsää :/ Juuri kun ajattelin että ennen kun lähdetään kisun kanssa omaan kotiin niin vien sen täällä "maalla" ulos,mut empä taidakkaan.

Illalla ois tarkotus lähteä hiukka viihteelle,kaveri lupas ettiä mulle uuden miehen ;P Kivaa,kiitos vain Elluseni!

Oli oikeastaan aika kivaa eilen siellä kosmetologilla..Vähän se kirpas kun se nyppi nää kulmat,mut täytyy joskus kauneuden takia kärsiäkkin =)


Viikonloppu edessä  1

Se on kohta taas vkloppu käsissä :)
Tänää on tarkoitus mennä iltapäivällä käymää kosmetologilla ja sen jälkeen ois suunnattava ilmeisesti porukoille mikäli se mein isukki on saanu ne renkaat hankittua,siis uudet kesärenkaat miun autoon.

Huomenna olis muodin yö tuolla Kouvolassa ja sinne ollaa vissii kaverin kanssa menossa tai lähinnä Onnelaa bilettää sit illalla :)


Ei oo aina helppoa  1

Tahdon vain hänet, en ketään muuta. Olisipa hän vain minun ja minun ja MINUN <3 Mutta kun ei ole :( Elämä on joskus niin epäreilua että oikein päätä huimaa..

Täällä kämpässä on hyvin sotkuista,olis imurille töitä meinaan ja pölyrätille.Meinasin että jos huomenna jaksais siivota aamulla. Jos toi sade lakkais niin vois mennä lenkille :)