Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2007.

Tahtoisin löytää sen jo

Mietin tässä että en jaksais olla sinkku enää.Ois kiva kun löytys sellanen ketä rakastaa ja jonka kanssa voi jakaa ilot ja surut..Sellanen jonka kanssa vois lähteä rullaluistelemaan =) Sellanen ihana mies jonka vieressä voin nukkua ja helliä ja halia..Miksei miehet käy mun kimppuun niinku sika limppuun?
Mie vaa mietin taas syntejä syviä =)




aurinkoinen iltapäivä  1

Kissani on ihan hassu,syön jäätelöä tässä ja annoin sit sen nuuhkaista sitä niin eikös se sit tökänny tassunsa siihen jäätelöön,hih =)
Ihanaa kun ulkona on niin lämmin,kesä tekee sit vissii tuloansa aika lailla. Odottelen tässä jospas se miun kaveri soittas ja mentäs sinne lenkille. Pitkä lenkki siis tiedossa. Meinaan mennä huomenna kattoo rullaluistimia itselleni ja alottaa rullistelun. Sit ku jaksaiski vetää nii pitkää lenkkei ku mein iskä tekee.Mut en kyl ikinä jaksais,pyörällä sellanen lenkki sujuis aika helpolla.


Kipuilua  2

Mulla on ranteessa nyrjähdys :/ Ei ole yhtään kivaa sitten..Kävin tänää päivystyksessä ja sehän sano et viikko saikkua.Onneks ois ollu vaan 4pv töitä ensi viikolla.

Kissa alko sit 8aikaa aamulla hyppii mun päällä ja puremaan minua,annoin sille sit ruokaa ja se suostu rauhottumaan vähäsen. Nyt se on keksiny et lavuaarissa on mukava hengata.

Näin meillä =)
Näin meillä =)

Paha olla  1

Yleinen vitutus ja paha olo menee kuulemma ohi nopeaa,no ei taida mulla mennä.Pahaolla koko aika :S
Jos mun ei travis tänää mennä töihin lähtisin hiukka viihteelle :P
Tiedän ainakin yhden syyn tuohon pahaan oloon,mut jätän sen nyt kertomatta. Nyt ois sit 6pv:n työputki edessä ja sit onneks 4vapaata.:)

Isi laitto äsken mulle viestin et kuulemma auttas mua sen autolainan kanssa,ilmeisesti sen takia että pääsisin sit muuttaa sinne isompaa asuntoon vihdoinkin :)


Vihdoinkin suoritettu!  1

Nyt on sitten kuulemma esto toimimassa et voi laittaa estoo sellassen tyypin kenen ei halua kommentoivan blogiin :) Kiitos vain ylläpito.

Tänää on sit käyty vihdoinkin se 2vaihe ja ihan kivaa siel radalla oli,tosin opettaja sano et eipä mun autossa ole abs jarruja,no eipä tuo haittaa mua mitenkään. Mut sen sanon et niin turhaa rahan tuhlausta tuo on,mitää siellä ei opi. Voi vain sanoa et vihdoinkin se on suoritettu.


Tapahtui tänään :)

Kävin sit aamulla ajamassa sen hiton analyysi ajon,meni se ihan suht kohta hyvin,mitä nyt meikkis kuluttaa ajaessa liikaa,heh =D Jouduinki ajaa autokoulun toisella autolla jolla en ole ennen ajanut,mut eipä tuo mitään,ihan hyvin se meni ja opettajaks sain sen vanhemman tyypin jonka kans en oo ennen ajanu.Se mun ihan oma opettaja ois ollu kivempi tai no oli tääkin. Huomenna sit mennää radalle ajaa,jei! =D Arvatkaa vaan kuka odottaa innolla et pääsee ajaa sinne.

Mie siivoilin tässä himassa analyysi ajon jälkeen.Sit pesin pyykkiä ja vihdoinkin sain pestyä mun ikkunat. Nyt ajattelin et menisköhä käymää Kouvolas,pitäs meinaa ostaa sellanen langaton hiiri tähä koneeseen,en tykkää taso hiirestä enää ollenkaan..


unta ja ikävää  2

Plaah ei jaksais mitään :/ Huomenna klo9 analyysi ajo eli ei saa nukkua pitkään.Sit ois siivottava ja pyykkiä pestävä,huoh!
Näin viime yönä unen jossa herra H sanoi mulle et me voitas muuttaa yhteen,pöh mitää voi ku ei olla enää yhteyksissä..On toisaalta hiukan ikävä sitä.


sinkkuilua vaiko eikö.

Tänää tajusin et on muuten ihan mukava olla sinkku..Aloin vaa yks kaks kaupas miettii et mitäs jos meidän taloudessa olis Nemo kisun ja mun kanssa joku toinen ihminen.Vähä se tulis toisaalta kalliiks,ruokkia nyt kaks päätä ja yks kissa,ei kiitti vähään aikaan.Mut sit taas toisaalta mä keittäsin sopat ilo mielin jollekkin muulle kans.

Yli huomenna analyysi ajo,kääk! En vieläkää osaa ihan varmasti ajaa sitä yhtä juttua tuol kouvolan keskustas.Onneks ollaa tääl ei hesas,huh :) Tänää ostin ihan kunnon sisäkengät töihin,menee taas muutama vuosi niillä :)

Pistän siks mun blogii kommentointi eston kun eräs mulkku täällä laittaa aina asian vierestä kommenttia