Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.
Seuraava

Huoh!

Siis mä tuun hulluks mun opiskelijan kanssa töissä,ihan kamala akka.Luulee olevansa lääkäri,mut eipä se sitä ole todellakaan..Jotenkin hölmöä kun aikuinen nainen käy itkee pillittää sen takia että sen pitää uudestaan tehdä yövuoro,lapsellista pelleilyä tuollainen.ONNEKSI sillä on huomenna koulupäivä,ei tarvi katella sitä ämmää..


Työt kutsuvat

Kello meni yön aikana nopeaa,heräsin joskus neljän aikana ylös,mut nukahdin uudestaan ja tuossa vähä ennen puol kuutta heräsin ylös kokonaan ja kohta lähden töihin.Ois ihanaa saada se yks työpaikka ja vielä lähempänähän se ois kun tämä nykynen työpaikka. Nykynen työpaikka on keskellä ei mitään :/ jeps,mutta nyt meikkis lähtee kattoo eväät ja sit menee töihin. Palaillaan taas!


Edelleen kipeänä

Ensimmäisenä kun menen töihin tänään,on todennäköistä että menen penkomaan lääkekaappia ja etsin vahvinta mahdollista kipulääkettä,ei tule mitään kun kivut vaan jatkuu ja jatkuu :/ Oksennuttaakin,mut ei oikee voi soittaa töihin et oon poissa kun ei ne saa mistään ketään tekemään mun vuoroa.Menen oksentelemaan sitten töihin ei voi mitään..



Kipuja

Tänään mua on todellakin vituttanut olla nainen,aivan kamalat menkkakivut ollu koko päivän :/ Oon vetäny 6kpl särkylääkkeitä eikä helpota kipu yhtään,ei tää ihan normia voi olla..Nyt jos menis kuumaan suihkuun ja katsoo josko olo helpottas yhtään.


Töihin meen

Aamuvuoroon olisi kohta mentävä,tänään ois ollut helpompaa rahaa tiedossa sillä että ois istunu 10-14koulutuksessa,mut hitto pitää munkin joskus sanoa että voin jäädä töihin ;D Pisteet kotiin välillä ja vissii on toi pääsiäinenkin töitä kun pyysin niin kovasti sitä.Tarviin vapun vapaaksi kun mennää sillo risteilemään,mut nyt hyvät päivät kaikille ja ilkeät naurut niille joilla on darra!


Seuraava