Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.

Pyörä

Oisimpa sit tossa aikasemmin päiväl lähteny kauppaan pyörällä,nooh mä painatan kohti fillari varastoa ja alan kattoo et mitäs hittoa,min fillarin takakumi on ihan tyhjä,nooh totesin että oon ajanu sillä varmaan jonkun terävän esineen yli tai sitten joku mein talon vanhuksista käyny tyhjääs sen kumin ;) Nooh ehkä se on toi eka vaihtoehto.


Keskiviikko

Min rakkaasta kummitytöstä käydään tänään oikeudessa taistelua,toivottavast min kaveri voittaa sen ja saa sille isän ketaleelle lähestymiskiellon.Jos katse voisi tappaa niin sen lapsen isä ois jo kuollut.Sen verran tärkeä se tyttö on mulle että voisin sen eteen tehdä mitä vaan että sen äiti voittas koko jutun. Tänään ajattelin ostaa kesän ekat mansikat,nams! :P Mikähän tänä vuonna on tomaateissa kun ne ei kypsy,min parveke tomaatit on jo isoja mut ihan vihreitä :/ Kohta sitä ei enää voi roikuttaa kun alkaa ne tomaatit painaa niin paljon.


Tää aamu on yhtä tyhjyyttä

Paska aamu,paska päivä,kaikki on yhtä paskaa tänään! Mua niin vituttaa se saatanan tuleva työvuorolista,tiedät et on vaa iltaa ja aamua,vittu! Sori että kiroan.Nyt on sata varma et haen kyllä saikkua,kaikki tietää töissä että mä harrastan ratsastusta eli siis kuvitellaan tänään tilanne että tipun hepan selästä ja satutan selkäni,ainakin viikko saikkua ja sit voiskin mennä töihin jo.


Kipee fiilis

On ihan röhnänen ja tukkonen olo :/
Sain vihdoinkin putsattua tota min läväriä,en sit tiedä millanen se on takaosasta,mut kai se suihkus sit puhdistuu.
Nyt täällä on sukka arvoitus,mun pyykkikorista löyty 4kpl epämääräsiä sukkia,kaveri sano ettei ne oo sen ja eikä ne ole munkaan,hmm..


Jos vähä fiilistelis viel

Mitä kaikkee kesäkuumalla voikaan harrastaa?
Voi festareilla sammua ja oksentaa
Vai tahtoisitko hullun lailla rakastuu?
Täyttä ymmärrystä vailla beibi I Love You! (HEI!!)

Joka minttumaari turpaa kii ja pelti kii
kolme pulloo leijonaa ja jokaista vietiin.
Ilmassa outoa taikaa on
niityllä kirmaa raavas mies alaston.

[Kertsi]: Ota vaatteet pois, joku hullu huusi, vaatteet pois oli heitä kuusi
eikä järjissään, takuulla ollut yksikään

Vapautus tekstiilien kahleista
Niin nihkeistä, niin ahdistavista.
Karvainen setä hullun kiilto silmissään
avokämmenellä, äityy läiskimään!

[Kertsi]: Ota vaatteet pois, joku hullu huusi, vaatteet pois oli heitä kuusi
eikä järjissään, takuulla ollut yksikään



Himos kutsuu

Häh hää,heräsinkin jo nyt ylös,kohta vois mennä suihkuun ja sitten aamupalaa..Himasta lähen jo puol yhdeltätoista kävelee bussille ku noi kamat painaa sen verran että huh huh..No mutta se oli siinä,mie meen nyt juhlii jussia Himokselle,jos joku muu tulossa ni tulkaa hihasta vetäsee :D Täytyy jo kohta varmaan ekat juomat vetästä et pääsee fiilikseen =D



Huomenna,huomenna

Oih,kohta jo huominen ja reissuun lähtö edessä.Nemo kissa tääl levottomasti menee kun se tietää joutuvansa hoitoon :/ Odottelen kyl innolla huomista ja mikä ehkä parasta saatiin yks ylimääränen lippu myytyä sinne,eli mulle ja kaverille 65€ ylimäärästä dokaus rahaa :D Kohta ois mentävä fysioterapeutille ja sen jälkeen viemään Nemo hoitoon ja samalla kummitytön nimppareille,ostin sille sellassen ihanan paidan ja pökät lahjaksi <3 Sit samalla myös kaverilla nimpparit niin se sai sellassen nimikirjain mukin lahjaksi :) Mut joo kohta pitää lähteä tonne sateeseen,palaan ehkä illalla tänne,saas nyt nähä,mut jos en palaa niin hyvät jussit kaikille ja olkaahan ihmisiksi!