Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.

Ihana aamu

Mä osaan nauttia tästä lomasta kyllä ihan täysin siemauksin,nukuin aamulla pitkään eli puoli yhteen toista :) Onhan se vähän outoa kun ei ole pakottavaa tarvetta nyt lähteä minnekkään ja saa vaan olla..Meinasin kyllä että kohta vois heittää lenkkarit jalkaan ja mennä lenkille..Se on vaan otettava sateenvarjo mukaan kun eit osta ilmasta tiedä taas.





Tahtoo uuden työn

Mie en tahdo enää olla töissä nykyisessä paikassa,ei enää tunnu kivalta,työ on ihan perseestä.Nyt onneks 2vk lomaa ja sit meinasin tempasta viikon saikkua siihen päälle viel,perkele..Olkoon vaan kusessa siel ilman mua tai no sit en jää saikulle jos mulla on yövuoroja mut jos ei ole niin tasan jään..Ei kiinnosta tuolla paikassa ne mummojen ja pappojen perseiden pesut enää,vittuun koko perushoito,tahon haastavan työn..


Shoppailua

Loman eka päivä menny vähän väsyneenä,heräsin jo ennen 12 ja olin kyl sillo aika pirteä. :) Lähdin sit vähän shoppaamaan,mukaan tarttui 2caprit,yhdet shortsit,sukkia,ripsari,kissalle lelu,kummitytölle housut ja paita nimppari lahjaksi :) Ja sitten nilkkakoru,rahaa palo kamalasti :// Kohta meen kaupasta hakee ruokaa ja sitten jos vaikka vähän siivoais täällä ja alkais ottaa olutta ;P Nams! Huomenna ehkä lähden maalle joksikin aikaa. Tekis niin kamalan hyvää kissalle päästä kunnolla ulkoilemaan ja sais ehkä tota karvaa siit vähän pölytettyä pois.


Tällänen

sandbox
Nimi:
joel

Käyttäjän päiväkirjaan
02:43 LAITTAKAA NIMI!!

KOPIOIKAA JOKA IKINEN JA KÄYKÄÄ ALLEKIRJOITTAMASSA! LAITTAKAA ETEENPÄIN!

Vuonna 2007 "taiteilija" Guillermo Vargas Habacuc otti kadulta kulkukoiran, sitoi koiran taidegalleriaan ja antoi sen nääntyä kuoliaaksi.
Useita päiviä "taiteilija" ja galleriavieraat katsoivat tunteetta tätä "mestariteosta", jonka koiran kuolinkamppailu muodosti. Lopulta koira menehtyi.

Näyttävätkö oheiset kuvat sinusta taiteelta?
http://www.youtube.com/watch?v=0cBBudN0_-E&feature=re...
http://www.youtube.com/watch?v=3-jIP8i1djg&feature=re

Mutta tässä ei vielä ole kaikki: arvostettu taidebiennaali Visual Arts Biennial of the Central American on nyt kutsunut taiteilijan tekemään saman julman performanssin uudelleen tämän vuoden biennaaliin.
Auta pysäyttämään tämä taiteen nimissä tehtävä eläinrääkkäys!

Mene jommalle kummalle seuraavista sivuista:
http://www.petitiononline.com/ea6gk/petition-sign.html tai
http://www.petitiononline.com/ea6gk/petition.html
ja allekirjoita vetoomus "taideteoksen" pysäyttämiseksi. Lähetä tämä kirje kaikille tuntemillesi eläinihmisille. Ole kiltti. Allekirjoitus ei luonnollisestikaan maksa mitään ja aikaa siihen kuluu noin 30 sekuntia



Yöllä

Oh hoijaa,loma se vaan lähenee <3 Oon ollu ihmeen pirteä tänä yönä,tehny sitä sun tätä,tääl töis tosin on nyt aika hiljasta et saa netissä pyöriä ihan rauhassa,hih. Kohta meen tekee kierron ja laitan toisen osaston lääkkeet tarjottimelle ja sit syömään ku alkaa olemaan nälkä.