Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2004.

Klara vappen!!  1

Pakko on yrittää ehtiä tän kuhinan keskeltä kirjoittaa jotain nyt kun tähän kerran tulin :) Olin aamupäivän töissä ja nyt iltapäivä on vappuhattu päässä hilluttu kaupungilla aurinkoa ottaen ja siideriä juoden. Juuri äsken maltettiin lähteä tuomiokirkon portailta pois ja kotibileisiin. Juhlinta kuitenkin jatkuu aamumyöhään. Ei auta kuin toivoa, että huomenna edes on sen verran hyvä ilma ettei sada ja Ullikselle voi lähteä juomaan skumppaa ja syömään perunasalaattia ja nakkeja :)

Oikein hyvää vappua kaikille hieman siiderihöyryiseltä minulta :)

*pus*


Terveisiä Jyväskylästä :)  1

On sitä täällä korvessakin tietokoneita ;) Ensimmäistä kertaa loman aikana tosin nyt vasta malttoi sellaisen eteen itsensä parkkeerata vähän pidemmäksi aikaa.

En lähde tekemisiäni sen enempää erittelemään, mutta HAUSKAA on ollut ja kuviakin on otettu vaikka ja kuinka siitä todisteeksi :) Auringonpaistetta, mökkeilyä ja baarissa notkumista on riittänyt :)

Tänään vielä ystävien kanssa viimeistä iltaa baariin. Juhlitaan kun yksi raksu täyttää 25v! Ja huomenna illalla lähteekin jo lento takaisin Helsinkiin. Maanantaina uuteen arkeen uuden työn parissa. Eikä edes jännitä... vielä :)

Tämän enempää ei nyt malta. Ruoka ja punaviini odottavat :)


Yksi päivä taas ohi :)  1

Tajusin juuri, että tämä on ensimmäinen pääsiäinen jonka vietän yksin. Tai siis ystävien kanssa on tullut vietettyä aikaa, mutta tämä on ensimmäinen pääsiäinen ilman perhettä ympärilläni. Omituinen fiilis. Koko ajan sellainen olo, että olen unohtanut jotakin.

Tämä on myös ensimmäinen pääsiäinen, kun en löydä aamulla suklaata tyynyni alta. Lapsellista tai ei, mutta 20 vuotta sitäkin kesti :)

Sunnuntain ja maanantain vietän kylläkin vanhempieni kanssa Jyväskylässä lapsuudenkodissani, mutta silti... Outoa... Vanhemmat palaavat takaisin Helsinkiin maanantai-iltana ja sitten jäänkin sinne ystävien pariin kokeilemaan onnistummeko välttämään moraalittomuuksia kokonaisen viikon verran :)

Olen saanut aiheesta kuulla aika paljon, sillä
raksu oli ensimmäistä kertaa viime viikonloppuna kanssani yhtäaikaa baarissa. Olen kuulemma toivoton flirtti? Jostain kumman syystä hänestä oli loukkaavaa, että flirttaan viereiseen pöytään, kun hän istuu vieressäni toisessa pöydässä? :D Ja alkoholillahan ei ollut osuutta asiaan? Siihen tosin liittyy niin paljon muutakin sotkua, että oikeastaan tarkemmin kun ajattelee, en minä eikä humalani ota vastuuta yhtään mistään tapahtuneesta! :)

Huominen merkitsee taas yhden vaiheen päättymistä elämässäni ja toisen alkua. Hassua miten moni muutos on sattunut tähän samaan ajankohtaan. Miten voikin ihminen olla samalla levollinen ja jännittynyt? Mutta minähän olen "surullisen" kuuluisa sekavista vastakohtaisuuksistani :)

Eilenkin taisin taas jonkun kainalossa hieman itkeä ja samalla kikattaa? :)


Aaaaah!!  1

Enää yksi työvuoro jäljellä tuolla kolossa ja sen jälkeen pääsee siitäkin!! Ihanaa :) Ja sitten lomailemaan! Voi hyvä luoja miten sitäkin on kaivattu! Päätinkin etten tuhlaa kallisarvoista aikaani junassa istumiseen, vaan hyppään lentokoneen kyytiin mennen tullen :)

Marsu soitti eilen. Oli viimeinkin Suomessa!! Ihan hyvä, että minä menen kuitenkin vasta sunnuntaina Jyväskylään. Ehtii vähän perheensä kanssa oleilemaan sekin neiti.

Nyt ei malta istua sisällä kauempaa. Tää lähtis niinku ulkoilemaan :)


Krapula...  1

Olinpa sitten julkisilla paikoilla aika mielenkiintoisessa kondiksessa eilen :) Varmaan loppuisi juominen kokonaan jos joskus näkisi itsensä humalassa videolta jälkikäteen :P Varsinkin se loppuvaihe kun vetää jotain roskaruokaa maaruun majoneesit poskilla :D Jos minä olisin ollut raksu raksun kengissä, niin en olisi kyllä minua pussaillut :)

No joo... hengissä päästiin kotiin asti. Taksilla tietysti kuinkas muuten. Eihän tässä olla köyhiä eikä kipeitä :)

Onneksi äiti ymmärtää ja tekee hyvää ruokaa lapsilleen. Broidikin on tulossa tänne lihapatojen ääreen krapulaansa parantamaan :) En voi luvata, että jääkaappiin jää meidän lähdön jälkeen mitään muuta kuin valot.

Tekee niin hyvää auringonpaiste ihmiselle! Toin viimeviikolla koivun oksia sisälle maljakkoon. Ihania pieniä tahmaisia ja kirkkaan vihreitä lehtiä alkaneet versomaan ikkunalaudallani mokomat :)

Kevät kevät kevät kevät kevät!!!!! :)


IIIIIIIIKK!!  1

En tiedä mistä alottaisin :)

Voi rakkaat ihmiset kuinka elämä voi joskus hymyillä niin, että oikein häikäisee :)
Sain uuden työpaikan!! Enkä nyt siitä avaudu sen enempää :) Mutta näin ne asiat vaan järjestyvät :)

Enää vajaa viikko nykyisessä duunissa, sitten reilu viikko lomaa ja SITTEN alkaa uusi duuni :)
Loman ajattelin viettää kokonaan Jyväskylässä.
Sieltä löytyy paljon rakkaita ystäviä joiden kanssa jakaa tämä riemu ja tuhlata rahansa :)

Ah... hyvä mieli. Istuin juuri reilun kaksi tuntia kampaamon tuolissa hemmoteltavana ja sitten vaatekaupoissa ostamassa uusia vaatteita.
Nyt istun ja juon mustikkakiisseliä taas vaihteeksi ja hymyilen maailmalle :)

Tässä olotilassa, kun on perusasiat elämässä kunnossa, nousee tämä rakkauden fiiliskin ihan uusiin hyvänolon mittoihin :)

Lauantaina juhlitaan ja huolella :)

*pussaa koko maailmaa* :)