Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2006.

Onneksi on perjantai ja palkkapäivä!!  1

Äiti ja mummo kävivät eilen iltakylässä mun luona.
Äiti toi mulle jo edellisenä päivänä kahvinkeittimen lahjaksi, kun ilmotin ettei minun luonani tarjoilla muuten kuin pikakahvia :)

(En käsitä miten ihmiset kykenevät juomaan niin pahan makuista tököttiä kuin kahvi on? Enkä myöskään käsitä sitä miten jokin joka tuoksuu niin hyvälle maistuu niin pahalle?)

Voisi myöskin sanoa, että tili tuli ja tili meni.
Lyhensin asuntolainaani ensimmäisen kerran.
Aika juhlallinen olo :)



Ei ole totta osa 2!!  1

Oletteko muuten ikinä hakanneet umpipuisia ovenkarmeja kirveellä irti, yrittäneet imuroida samalla suurimpia puruja pois ja lakaista lastut lattialta ennen kuin ylienerginen koiranretaleesi ehtii jokaikisen niistä kuljettaa ja ripotella ympäri huushollia?

Suuri ilon aihe oli myös se, että insinööri joka karmeja puolestani hakkasi, otti niistä ensin vaan tasan tarkkaan pesukoneen korkeuden verran. Eikä hän tullut ajatelleeksi, että heti oven sisäpuolella on vessanpytty jonka ohi kone ei mahdu kuin nostamalla ja silloin korkeutta tarvitaan vessanpytyn verran lisää.

Toistimme siis ensimmäisessä kappaleessa kuvatun puuhahetken uudelleen, sillä erotuksella että pesukone päätti jostain letkusta tässä kohti tietysti purskauttaa ämpärillisen vettä lattialle.

Oli taas videokamera väärässä paikassa väärään aikaan. Varsinkin siinä kohti kun sitä pesukonetta lähdettiin nostamaan. Onneksi en ole heiveröisimmästä päästä naisia. Muuten se aparaatti ei olisi liikahtanut senttiäkään. Ja nytkin teki sen vaan hirveän ähinän, puhinan ja kiroilun säestämänä.

Pieni neuvo: älkää alkako melkein satakiloiselle miehelle siinä vaiheessa antamaan ohjeita. Siitä ei hyvää seuraa.

Tosin tälle kykenen nauramaan ehkä aikaisintaan kymmenen vuoden päästä.

Varsinkin kun se perkeleen pesukoneen liitäntä on nyt väärä ja joudun vielä tämän viikonlopun pesemään pyykkini pesutuvalla, vaikka minulla ON IHAN OMAKIN PESUKONE!!

Ampukaa minut.


Ei ole totta!!  1

Hajoan vasta sitten kun saan tämän kirjoitettua.

Sain uuden pesukoneen tänään. Eikä siinä sinänsä mitään vikaa. Helvetin hieno homma itseasiassa, kun ei tarvitse enää taloyhtiön pesutuvalla rampata pyykkejään pesemässä.

Siis periaatteessa.

Joo.

Me isän kanssa mitattiin kylppärissä etukäteen et "joo tos kulmas on 70 senttiä tilaa, siihen se mahtuu pesukone enemmän kuin hyvin"

Mutta eipä käyny mielessä mitata sitten vessan OVEN leveyttä?? Ei minun mielessäni, eikä isäni insinöörin.

Arvatkaapa nyt sitten kaikki mahtuiko se pesukone ovesta sisälle?

Ei tietenkään.

Mulla on siis hienona sisustuselementtinä eteisessä pesukone tällä hetkellä. Mikä on tietysti Pojusta maailman ihaninta kun sillä on 500 euron purulelu, jossa on ulokkeina kaiken maailman johtoja ja letkuja joihin terottaa purukalustoaan.

Suunnitelma b: sahataan vessan oven karmit irti. Siitä tulee tarpeeksi senttejä ja sitten se pesukone mahtuu.

Siis???

Ja tämä kaikki kahden sentin tähden.

Nyt hajoan.