Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2005.
Edellinen

Hetken oli talvi.  1

Se viikonloppuna hetken vallinnut upea talvi-ilma ei kauaa taas malttanut näillä leveysasteilla oleskella. Pojun kanssa yritettiin nauttia siitä kyllä niidenkin edestä, jotka eivät viitsineet nenäänsä ulos pistää. Jonkun aikaa oli pyörryttävän kaunista, kun maa oli valkoinen ja puiden oksat lumen peitossa. Tänä aamuna saikin sitten jo kahlata kurassa kaulaa myöten :P

Ensi viikonloppuna on edessä reissu Jyväskylään. Täytyy näin kaason ominaisuudessa mennä potkimaan morsianta vähän takalistolle, että tulee kaikki viimeisetkin hankinnat tehtyä. Alusvaatteita, kukkakimpun valintaa ja koemeikki. Lauantai-iltana ehkä hiukan pakko pitää jotain pikkujoulun tynkää ;)

Ah lounaaksi on perunamuusia. Nam :)


Mummolan lihapatojen ääressä :)  1

Käveltiin ihan tolkuttomat matkat ton koiranpoikasen kanssa tänään. Ihanaa puuterilunta joka paikassa. Ja Poju kuin lumiukko heti viiden minuutin kävelyn jäljiltä. On ne ensilumet kenelle tahansa ihmeellinen kokemus :)

Mummolassa oli tarjolla hernekeittoa ja jälkiruoaksi pannukakkua ja vadelmahilloa :)

Päässä ei pyöri juuri mikään muu kuin muutto ja uusi asunto. Hirveästi kaikkea hoidettavaa, pakattavaa ja ostettavaa. Elättelen toivoa siitä, että se olisi ennen joulua jo ihan kodin näköinenkin paikka. Ikea here I come again ;)



Onko järkee vai ei?  1

Aion tänään ihan tosissani tehdä tarjouksen siitä eilisestä asunnosta, jota kävin katsomassa. Huvittaa itseänikin koko homma. Viime viikon maanantaina päätin, että saa vuokran maksaminen vieraille luvan loppua ja siitä viikon päästä on unelmakämppä melkein jo hyppysissä. Tämä on NIIN minua alusta loppuun! Kärsivällisyys ja harkitsevaisuus kukoistavat jälleen keskuudessamme :)

Vähän täytyy yrittää laittaa jäitä pöksyihin, ettei ala mopo ihan täysillä keulimaan...


Levotonta  1

Tällä asuntorumballa saa kyllä itsensä sekoamaan ihan viimeisen päälle. Lainapäätös on hankittu ja yksi täydellinen asunto on mennyt jo nenänkin edestä. Tänään olisi yhden toisen aika lupaavan näyttö illalla.

Ei sovi tämä katseleminen ja odotteleminen minun luonnolleni. Pitäisi olla kaikki "katkipoikkijapinossa" jo eilen :P


Ihana aamu tänään!  1

Miksei näin talven kynnyksellä voi aina olla tällainen pikkupakkanen ja kaikki kauniin valkoisen kuuran peitossa? Ihan kaikki kimmelsi kuun valossa kuudelta aamulla, kun lähdin Pojun kanssa lenkille. Ei sieltä olisi malttanut tulla sisälle kumpikaan ollenkaan. Voi miksi pitää suurimman osan aamuista olla likaisia ja loskaisia?

Ikeasta sitten tosiaan tarttui kaikenlaista pientä mukaan. Suurimmat kiusaukset onnistuin onneksi välttämään ja rahaa meni vain suurinpiirtein kohtuullisesti. Ei nyt millään viitsi tehdä sen suurempia sisustusratkaisuja jos tässä vaikka käykin niin, että päädyn ostamaan uuden asunnon. Pistetään sitten niin käydessä vähän isompi summa sileäksi kerralla :)

Ostin eilen myös talven ensimmäisen joulutähden kotiin pöydälle kukkimaan. Totesin illalla kynttilänvalossa glögiä juoden, että on tässäkin vuodenajassa aina välillä hyvät puolensa.


Krooh pyyh  1

Tarvitsen ilmeisesti 12 tunnin yöunet, ettei aamulla väsyttäisi. Nytkään ei ole vielä silmät auki ja silti istun töissä jo koneen ääressä. Mulla on vain hyvin hämäriä muistikuvia siitä miten olen tähän päätynyt. Puolittain heräsin kylläkin tuota viimeistä suojatietä ylittäessäni, kun melkein jäin auton alle.

Ilmeisesti opeteltava juomaan kahvia, vaikka se onkin sairaan pahaa. Täytyy oikein tosissaan nyt miettiä olisiko kofeiinihumalassa parempi olla? (Joku voisi kyllä oikeasti kertoa mikä siinä kahvissa niin viehättää? Ja mistä johtuu sekin, että se tuoksuu niin hyvälle ja sitten kuitenkin maistuu vanhoilta sukilta?)

Tänään Ikeaan Naadin kanssa. Kukahan sitoisi mun kädet selän taakse ja piilottaisi lompakon, etten taas yritä ostaa "kaikkea pientä tarpeellista"? :P

Nyt syön viilin, pari klemetiiniä ja vaivun koomaan lopuksi päivää.


Huh huh! :)  1

Puhuin viikonlopun kynnyksellä erään hyvän Jyväskyläläisen ystäväni kanssa puhelimessa hömpänpömppää. Ja siinä sitten kun vaihdoimme kuulumisia kaiken maailman jutuista asunnon ostosta, remontointiin ja eläkesäästämiseen, aloimme molemmat oikein toden teolla miettimään onko tämä nyt sitten sitä aikuisuutta, kun tällaisten asioiden kanssa joutuu tekemisiin? Ei olisi kumpikaan meistä vielä muutama vuosi sitten naama peruslukemilla kuunnellut pankkivirkailijan lätinöitä eläkesäästämisestä. Naurattaa oikeastaan vieläkin :)

Asuntoa se minäkin tässä katselen vähän sellaiset mielessä, että oman ostaisin. Nyt tuon koiranpoikasen kanssa asuessa alkanut kaipaamaan kaksiota ja isompaa kylpyhuonetta.

Kello on kolme ja ulkona on pimeää? Jos katsoisikin itselleen bambumajaa Karibian saarilta?


NONNI!  1

Joskus (mutta siis ihan vaan joskus hyvin harvoin :P) en ole ihan vakuuttunut siitä, onko sillä minun koiranpoikasellani aivot juuri siellä missä pitäisi, vai onko ne ripustettu narikkaan?

Siis kun hommahan menee näin: uutta tavaraa saa kaupasta. Jos et ymmärtänyt tuota ensimmäisellä lukukerralla, toistan: uutta tavaraa saa kaupasta! Selvennykseksi sanottakoon vielä sen verran, että minä en ala rikki menneiden tavaroiden perään itkemään. Tiesin, että tuhoja tulee syntymään jo siinä vaiheessa kun koiraa lähdin hankkimaan. Ja parit tyynynkulmat ja matot eivät tee kesää eivätkä talvea. Saanpahan tekosyyn sisustaa kämppäni uudestaan :)

Mutta millä halvatun järjellä se pösilö syö pistorasioita ja sähköjohtoja?? Ei nyt oikein emäntä jaksa innostua ajatuksesta, että joku päivä kun menen kotiin siellä odottaa raato lattialla.

Sen jokapäiväisen postin silppuamissen annan anteeksi mennen tullen. Kuka niitä mainoslehtisiä edes haluaa lukea? Ja sitäpaitsi jos laskut on syöty, niin eikös se tarkoita sitä ettei niitä tarvitse maksaa?

:D


Kuolema korjaa!  1

Olin olevinani ihan kunnossa jo tänään aamulla ellei pientä päänsärkyä oteta lukuun. Mutta nyt työpäivän loppua kohti on tullut sellainen olo, että seitsemän kääpiötä paukuttavat otsalohkoa moukareillaan, olen nielaissut ainakin viisi metriä santapaperia ja korvakipu ei lähde särkylääkkeelläkään. Kuumetta en taida edes uskaltaa mitata.
Luojan kiitos kohta voi lähteä kotiin.

Vapaaehtoista kaivataan halimaan tyhmät basillit pois!!? :)

Jos kokeilisi lauantaina alkoholin ja ystävien pettämättömällä yhdistelmällä lahdata tämän sitkeän pöpön? Tosin jos/kun siihen liittyy yöelämää ytimessä ja bailausta, luulen että hame ja stayupit neutralisoivat sen parantavan tekijän?

Tulos plus miinus nolla.

Äh. Lisää teetä ja kilo hunajaa sekaan!

Edellinen