Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2004.

Hähää :D  1

Kotisivuista saamani palautteen aatelia: "Neiti hyvä..sinussa on munaa enemmän kuin kylällisessä miehiä..." Mitenhän tuokin nyt sitten pitäisi tulkita? :) No joo.. asia tällä kuitattu minun puolestani ;)

Pankki muuten halusi kuin halusikin lainata minulle rahaa, eivät käsitä minkälaiseen konkurssipesäkkeeseen sijoittavat ;)


Työn raskaan raataja :)  1

Hiljainen työilta meneillään. Puhelin pirahtaa aina silloin tällöin, mutta eipä tässä paljon muuta tapahdu. Voipi viilailla kynsiään, juoruta työkavereiden kanssa ja kaikkea muuta hyödyllistä ;)

Varattiin Tallinnan matka tänään. Voi pistää taas itseensä rahaa parturin, jalkahoidon ja kenkä- ja laukkuostosten parissa ;) Kokonaiset kaksi päivää aikaa, kun jäädään sinne hotelliin yhdeksi yöksi. JIIHAA! :D


Keskellä yötä  1

Välillä viihdyn omassa ylhäisessä yksinäisyydessäni vähän liiankin hyvin. Niin kuin nyt tämäkin hetki esimerkiksi. Hiiskaustakaan ei kuulu mistään, kynttilä palaa pienellä liekillä ikkunalaudalla ja kuppi hunajateetä vieressä. Ei tähän osaa juuri nyt muuta kaivata. Paitsi ehkä villasukkia... varpaita palelee :P

Sateisissa syyspäivissä on oma viehätyksensä. Ja varsinkin sellaisissa syyspäivissä, kun saa maata sängyssä myöhään niin kuin tänään. Sain minä kuitenkin kolme koneellista pyykkiä pestyä, vaikken paljon muuta tehnytkään ;) Raksu kävi kylässä halimassa mut ruttuun, hänen ilmaisua lainatakseni ja sitten illalla ehdin vielä mummolaan vispipuuroa ja karjalanpiirakoita syömään :)

Nyt kylpypuhtaana nukkumaan, että jaksaa aamulla töihin. Onneksi on viikonloppu vapaa! Hieman mielessä pyörii, että lähtisin vielä kerran tänä syksynä Jyväskylässä pyörähtämään.

Öitä :)


Tili tuli, tili meni! :D  1

Ja palkkapäivä sitten tosiaan OLI tänään! Rahat saa kyllä kummasti menemään, kun keksii itselleen kaikenlaisia uusia menoja joka kuukaudelle. Nytkin tämä uusi villitys rakennekynsiin.. Ei ole ilmaista ei :) Mutta ah on kyllä joka pennin arvoista :)

Mutta ehkäpä minulla ei ole mitään suurta hätää niin kauan kun hoidan vuokran sun sellaiset ensin ja sitten vasta sijoitan näihin muihin rahareikiin :)

Vuoristorataa piisaa tunnepuolella vieläkin elämässä. Rakkaus edelleen päällimmäinen fiilis, mutta olen se minä vaan aika etevä itse itselleni pahaa mieltä aiheuttamaan. En tiedä pitäisikö tuohon loppuun laittaa virnumerkki vai ei? :P

Noooh.. parempaa huomista odotellessa. Se sattuukin olemaan vapaapäivä onneksi. Satoi tai paistoi niin huomenna ulkoillaan!

:D


:)  1

Jos jokin asia ihmisen mielialaa nostaa niin metsässä kulkeminen ja raikkaan ulkoilman hengittäminen. Niin että terveisiä vaan Jyväskylän pohjoispuolelta :) Sieniä tuli etsittyä omasta pihastakin jo heti perjantai-iltana sinne päästyäni olutpullo ja taskulamppu kavereina. Jano tosin ajoi possun sisään, kun pullo alkoi humisemaan tyhjyyttään :)

Lauantai-iltana tulikin sitten juhlittua eräitä synttäreitä ja juotua muutamakin lasillinen juhlaboolia! Jyväskylän yöstä kotiuduttiin porukalla vasta viiden aikaan aamulla ja nukahdin vaatteet päällä ensimmäiseen sänkyä muistuttavaan kapineeseen! Aamulla oli niin hirveä päänsärky, että nyt voi ihan rehellisesti sanoa etten aio vähään aikaan juoda mitään. Paluumatkan kahvitteluhetki Lahden mummolassa osui huonoimmalle mahdolliselle päivälle :)


Taas yksi sunnuntai töissä  1

Voi BLÄÄH! Mistähän minullekin palkkaa maksetaan sunnuntaisin? Peukaloiden pyörittämisestä ilmeisesti?

Tuli nukuttua hieman huonosti viimeyönä. Raksu pyöri ja kieri vieressä ja ponkaisi pystyyn kello neljältä aamulla!? Ihme tuhisija :P Olisi pitänyt sittenkin pyöräyttää se ilmastointiteipillä sängyn päätyyn kiinni :)

Hollannin reissusta voisi sanoa sen verran, että olut oli halpaa, ruoassa yleensä majoneesia, baarit hulvattoman kokoisia ja hollantilaiset miehet kiharatukkaisia hymysilmiä :) Junareissu maan melkein toisesta päästä toiseen kesti saman verran kuin Helsingistä Jyväskylään. Oikein kiva reissu ja aurinko hemmotteli melkein koko matkan :) Olutkiintiö on ainakin loppuvuodeksi täynnä :)

Seuraava viikonloppu onkin onneksi vapaa. Lähden Jyväskylään ja Keski-Suomen sienimetsiä koluamaan :)