Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2004.

Yökylässä...  1

...täällä vanhempien luona. Ainut syy jonka takia kaipaan vanhaa kämppääni, on kylpyamme joka sinne jäi. Nykyisessä on vaan suihku :P Keskiaikainen kidutusväline minun mielestäni ihan kuten saunakin :) Onneksi edes tästä osoitteesta löytyy oikeanlainen peseytymispaikka.
Lilluin taas varmaan puolitoista tuntia vaahdon seassa, hyvä kirja ja iso lasi mehua mukanani :)

Tajusin muuten tuota kirjoittaessani, että olen asunut nyt vuoden nykyisessä osoitteessani. Aika wau, ottaen huomioon kuinka tiheään olen muuttanut paikasta toiseen menneinä vuosina :)Malttaisikohan vielä toisen vuoden? Vaikka vannomatta paras. Niin paljon on ehtinyt vuodessa tapahtua, etten lähde ennustamaan tulevasta yhtään mitään.

Juhannus ahdistaa vieläkin. Suunnitelmia on muutettu, käännelty, väännelty ja pyöritelty nyt niin ympäriinsä etten enää tiedä mihin tässä oikeasti ollaan menossa. Listalla on ollut RMJ, Ruotsin laiva, viikonloppu Hollannissa ja luoja ties mitä kaikkea :) Voi olla että luovutan ja hautaudun muutamaksi päiväksi mökille rauhoittumaan. Siellä olisi perinteisesti rosvopaisti, yöuintia ja lavatanssit ;) Ei sinänsä mikään huono vaihtoehto.


Kukkuu! :)  1

Maltoin melkein kaksi viikkoa pysyä poissa maisemista höpisemästä turhia ;)

Ei tässä kyllä itseasiassa kovin paljoa tule asiaa mieleen. Nukkumassahan mun pitäisi oikeasti olla. Aamulla niin kerpeleen aikainen herätys. Shoppailemaan jos kuitenkin töitten jälkeen? Jos sen voimin jaksaisi herätä tienaamaan? :)

Toukokuun viimeinen viikonloppu maalla oli aivan ihanaa hermolepoa. Vaikka vettä tulikin välillä, niin pelkkä ulkona oleilu ja sen kaiken vihreän imeminen sisään talven kylmyyttä vastaan oli terapiaa. Nyt menneenä viikonloppuna sitten jo vähän nenä paloikin ystävän polttareissa. Ja jalat oli NIIIIN kipeät seuraavana aamuna kaikesta siitä kävelystä ja tanssimisesta niillä halvatun korkeilla koroilla :P Mä en irvistäkään niiden kenkien suuntaan aika pitkään aikaan... Siis ainakaan ennen perjantaita :P

Tässä nyt olisi sitten taas siihen perjantaihin asti tätä arkista aherrusta. Silloin jos pyörähtäisi vähän terassilla ja lauantaina voisi sen verran tsempata, että kävisi Kaivarissa. Pois sieltä on tultava tosin kun iskee pissahätä. Mutta jos nyt hetken edes malttaisi musaa kuunnella ja makoilla nurtsilla :) Kuulin jostain nääs sellaista huhua, että viikonlopun sää olisi jopa siedettävä :)

Sunnuntain omistan näissä suunnitelmissani täysin löhöilylle ;)

Juhannuksenkin sain perhana töistä ihan kokonaan vapaaksi. Mitähän perhanaa sitä silloin kehittäisi?

Mutta nyt nukkumaan viimeinkin. Nauttikaa kesästä!! :)