Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2004.

Hahaa! :)  1

Baarireissusta tuli sitten just niin legendaarinen kuin pelkäsinkin :) En ole korkeilla koroilla kävellyt valovuosiin ja vetäisin sitten samoissa portaissa kaksi kertaa turvalleni kiitos kenkieni. Sen jälkeen en uskaltanut enää vessaan, kun ne pahanonnen rappuset oli matkalla sinne mahdoton kiertää... Onneksi ei mennyt sukkahousut rikki ;) Säästin vessahätäni kotipihan kuusen alle asti :)


Tralla lalla lei :)  1

Tänään baariin pitkästä aikaa! :) On ehtinyt ilmeisesti edellinen krapula unohtumaan, kun kuvittelee jälleen voivansa selvitä tällaisesta ilman päänsärkyä? :)

Se oli kyllä jotain ihan hirveää. Tequilaa vielä kolmelta aamuyöllä maaruun baarissa, kotimatkalla taksissa siideriä ja frendin luona vielä viideltä aamulla keittiön pöydän ääressä silmät ristissa viiniä nassusta alas. Ei mikään ihme, että mun pikkupikkutorkut sängyn päällä kuuden aikaan aamusta muuttuivat yöuniksi vaatteet päällä :) Aamulla oli olo ensin ihan kohtuuhyvä kun heräsin ja pääsin suihkuun, mutta auta armias kun äiti mökillä pisti mut perunapeltoon hakemaan ruokaperunoita ja siellä aikani heiluin pää alaspäin multaa tonkien ja mäkäräisiä silmät ja suu täys :D Huh huh... Ei ollut olo juuri parempi vielä seuraavanakaan aamuna sen jäljiltä ;)

Voin myös kuvitella minkälaista komiikkaa tästä syntyy viimeistään siinä vaiheessa, kun alan baarista hankkimaan itseäni oikeaan kaupunginosaan, taloon ja asuntoon.

Äh! Tästä tulee taas näitä työpäiviä, jotka kuluvat kelloa tuijottaen. Tai siis oikeastaan eivät kulu, koska mä katoin ainakin tunti sitten viimeksi tota numeronäyttöä ja kuitenkin tuo iso viisari väittää liikkuneensa siitä hetkestä vain viisi minuuttia eteenpäin. Ihan paska aparaatti :P


Perjantai-ilta duunissa..  1

Eipä olekaan taas pieneen hetkeen ehtinyt avautua asioistaan tänne :) Ja nyt kaikki suurella jännityksellä odottavat tietysti likaisia paljastuksia neidin elämästä? :D Tänne voi kyllä totta puhuen jokeltaa varmaan ihan mitä sylki suuhun tuo. Tietääkseni mutinoitani ei lue kuin max. kaksi ihmistä ;)

Elmä on ollut yhtä hurlumheitä viimeaikoina. Vapaat viikonloput on loppujen lopuksi olleet kaikkea muuta kuin vapaita. Tallinnan reissu piti huolen siitä ettei toissaviikonloppuna paljon nukuttu, vaan shoppailtiin aamusta iltaan kaksi päivää :) Ja nyt edellisenä viikonloppuna oli kummityttö kuus vee kylässä kolme päivää. Leikkipuistot, teatterikäynti, ulkoilu, askartelu ja eläintieteellisen museon tontun luona vierailu tekivät selvää jälkeä tätiparasta :)

Itsenäisyyspäivänä kokoonnuimme perinteisesti koko perhe vanhempieni luokse syömään ja sieltä kun raksun kanssa lähdettiin luovutettuani siskontytön takaisin vanhemmilleen, läsähdin ihan täysin :) Tulipahan taas todistettua jos ei muuta niin ainakin se, että olen kaikkea muuta kuin valmis äitiyteen :)

Loppuillan löhöilin ilman tunnotuskien häivääkään kaljapullon kanssa sohvalla, joka oli taikonut itsensä sitten edellisen vierailun raksun uuteen asuntoon. Samoin kuin muuten uusi sänkykin :)

Tämä Helsingin käsitys talvesta on lohdutonta katseltavaa. Ei tällaista loskaa ja paskaa jaksa ihmislapsi kauaa. MUN SYNTYMÄPÄIVÄNÄ ON PARAS OLLA VALKOINEN MAA!! Murr