Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2007.

Riivatun työleiri!  1

Voi valitusvirsi!

Ensinnäkin kiroan nyt tässä tilaisuuden tullen ihanat vanhempani alimpaan manalaan. Meillä on aina tehty remonttia. Niin kauan kun muistan, on vähintäänkin jotain maalattu tai tapetoitu uusiksi, mutta useimmiten kyseessä on ollut joku isompi projekti kuten keittiöremontti, uuden piharakennuksen rakentaminen, saunan uusiminen, lämmityseristeiden uusiminen, uuden ulkoverannan rakentaminen jne. Lista on loputon!

Sitähän tietysti luulisi, että kun toinen heistä tuli nyt eläkeikään ja toinen sitä kokoajan lähestyy, että vauhti hidastuisi. Mutta höpönpöpön siinä kävi juuri päinvastoin. Myydään vanha ja ostetaan uusi mökki, mihin täytyy sisältä ja ulkoa tehdä aivan täysi remontti. Ja tietysti se tehdään ihan itse!! Sukulaisten (eli esimerkiksi allekirjoittaneen !!!!) suosiollisella/tai ei niin suosiollisella avustuksella.

Pelkästään lähiviikkojen tulevia projekteja ovat keittiön lattian uusiminen, sisävessan remontin viimeistely, grillikatoksen viimeistely ja maalaus, perunapellon siirto toiseen paikkaan, lipputangon pystytys, aidan maalaus, aitan maalaus ja niiden lisäksi peruspuutarhahommia kuten haravointia, kukkien istutusta ja kaiken huippuna PUUTYÖT ja ikkunoiden pesu!!

Kyllä mökillä on ah niin ihanaa...