Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2005.

Valkoinen joulu sittenkin!!  1

Rauhoituimme joulun viettoon tänään vanhempieni luona pipareita leipomalla, koristelemalla joulukuusen ja ulkoilemalla. Pojukin osallistui syömällä piparitaikinaa ja yhden kuusen koristeeksi tarkoitetun joulupallon :)

Pienen veljentytön silmin kun katsoo tätä kaikkea touhua siitä saa ihan uutta iloa itselleenkin, kun muistaa minkälaisia lapsuuden joulut olivat!

Ihana fiilis kun tietää ettei tarvitse moneen päivään nostaa sormeakaan mitään muuta tarkoitusta varten kuin suurempaa rentoutumista ja nautintoa saavuttaakseen :)


Uusi mökki!!  1

Äiti ja isä löysivät muutaman kuukauden etsinnän jälkeen uuden mökin meille! :) Se on nyt tuolla Loviisan kupeessa.
Ilmeisesti aika suuren luokan remontti edessä. Sinne laitetaan keittiöstä lähtien kaikki uusiksi ja ihan uusi takkakin kuulemma.

5000 neliön tontti takaa Pojulle paljon kukkapenkkejä kuovittavaksi :)

Maltan tuskin odottaa että pääsen näkemään sen!!


Muuttopäivä!  1

Ei niiden tavaroiden siirrossa mennyt kuin muutama tunti ja syötiin pitsat päälle Eikan kanssa :)

Maltoin vasta aamuyöllä mennä nukkumaan perjantaina ja silloinkin vain sen tähden että ei yksinkertaisesti enää jaksanut tehdä yhtään mitään. Puolet laatikoista oli kuitenkin jo siinä vaiheessa purettu.

Naadi tuli lauantaina auttamaan tavaroiden purussa, mutta siihen mennessä kun ovikello kilahti olin jo itse saanut kaiken laitettua. Ei siinä ollut sitten enää muuta tekemistä kuin juoda pari pulloa punkkua muuton kunniaksi :)

Poju oli äidillä ja isällä hoidossa poissa jaloista ja nyt lähdemme tästä molemmat yhdessä uuteen kotiin.

Seuraavaksi alkaa sitten se aivan kamala sisustamisvimma :)



Hups humala :P  1

Oltiinpa sitten juhlimassa syntymäpäiviäni hieman etukäteen.
Eihän tässä edes kehtaa yksityiskohtia sen enempää kertoa. Tuli menosta ihan kesä mieleen :)

Mutta sen voin sanoa, että tänään ei jaksanut edes kauppaan lähteä. Päätä särki ja jalat rakoilla tanssimisesta :)

Kuinka me kesällä jaksettiin ihan helposti neljäkin iltaa viikossa bailata ja tehdä vielä töitäkin? Ei pysty talvella samaan!!


APUA!!  1

Hahaa :D

Käväisi muuten sellainen summa tilillä rahaa tänään että huh huh!! Seuraavan kerran sellaisia rahamääriä nähdään sitten sinä päivänä, kun tulee minun vuoroni voittaa lotossa! :)

Nyt olen sitten virallisesti asuntovelallinen ja kämpän avaimet on kädessä.

Taidetaan mennä Pojun kanssa sinne tyhjään asuntoon tänään istumaan vähän ja miettimään mitä tuli tehtyä? :)

OLEN ONNELLINEN ONNELLINEN ONNELLINEN:)


Hehee :D  1

Niin jotenkin tietysti tyypillistä, että kun jo oman muuttonsa kanssa painii valmiiksi, niin Naadi päättää irtisanoa oman vuokrasopimuksensa ja muuttaa jonkun ukon kanssa yhteen (??? Järkyttävää miten jotkut eivät sitten millään pysy sinkkuna?!!) Ja sitten sitä painitaan kahden muuton kanssa.

Tämä ilta vietettiin tyhjentämällä Naadin kämpän vinttikomeroa ja lajittelemalla niitä kategorioihin: roskiin, kirpputorille ja talteen. Että joku ihminen on viitsinytkin säästää kaiken rojun syntymästään lähtien. Siis oikeasti KAIKEN!?

Tosin ymmärrän sen että tavaroiden setviminen on tottakai vuosi vuodelta muuttunut aina vaan houkuttelevammaksi projektiksi :P


Joulukuun ensimmäinen..  1

...ja joku täyttää tasan kahden viikon päästä 26. Kukahan? :P Taidan ohittaa synttärini kaikessa hiljaisuudessa, kun se vielä osuu keskelle viikkoakin. Jos sitten sinä sen jälkeisenä viikonloppuna kiskoisi nollauskännit punaviinin ja Naadin avulla/voimalla keskellä juuri uuteen kämppään rahdattuja muuttolaatikoita? Vähän sellainen olo ettei siitä selvin päin selviä hengissä :P

Sain äidiltä tänään jo tuparilahjan etukäteen. Se on öljyvärimaalaus Pojusta. Aika suloinen :)