Katso, missä pääsetherkuttelemaan myös joulunpyhinä.
Ota uusi vuosi 2026 vastaan herkullisella illallisella tai brunssilla.
Suomalaisista mauista rakennettu pikkujoulumenu täydentyy tunnelmalla, joka avautuu kunnolla vasta paikan päällä koettuna.
Katso kaupungin parhaat brunssit ja illalliset itsenäisyyspäivälle 6.12.
Suomen kokkimaajoukkueen johtaja Katja Tuomainen laittoi oman fine dining -ravintolan pystyyn muutamassa kuukaudessa.
SYÖ!-viikot eivät ole vain tarjouskampanja, vaan osa suomalaista ruokakulttuuria.
Akseli Herlevin tavoitteena on, että tulevaisuudessa puolet valikoimasta koostuu vegaanisista burgereista.
Ravintola Kuusi Palaa ja Marskin baari ovat täynnä suomalaisia makuja.
12. kesäkuuta valtava määrä tapahtumia liikuttaa kaupunkilaisia monella tapaa.
Kaupunki tahtoo puhaltaa itseensä lisää elämää kannustamalla ihmisiä...
Espooseen avautuva K-Supermarket sai anniskeluoikeudet myös juustohuoneeseen.
Sörnäisten Via Tribunaliin tulee kaksi aitoa napolilaista pizzauunia.
Keittiöpäällikkö Tom Salosen ruokafilosofia pohjautuu luonnon puhtaisiin ja tuoreisiin raaka-aineisiin.
Lapinlahdenkadun lippakioskissa perinteiset suomalaiset maut on tuotu kertaheitolla 2000-luvulle.
Kaupunki täyttyy kiinnostavista kesäklubeista.
Uusi Feel Helsinki -festivaali syntyi Taideyliopiston ja Viini-lehden yhteistyön tuloksena.
Kajon ravintoloitsija ja kokki Vellu Lampinen tajusi jo koulun köksäntunneilla, kuinka siistiä on tarjota...
Flät no 14 Kallion uusin kahvilatulokas.
Kuudessa eri museossa voi oppia paljon historiasta ja Helsingin rakkaasta lähisaaresta.
Helsingin Uudenmaankadun Pennyssä panostetaan laadukkaan ja keskihintaisen ruuan lisäksi ammattitaitoiseen ja...
Täysremontin läpikäyneestä Marskista kuoriutuu kaupunkilaisten kohtaamispaikka ja tapahtuma-areena.
Oluen kaveriksi on tarjolla myös smørrebrødia ja muuta pientä purtavaa.
Kelluva terassi rakennettiin Rauman telakalla ja uitettiin Helsinkiin meriteitse.
Il Gabbianon terassilta aukeaa upeat näkymät yli Eläintarhanlahden.
Tuomas Malisen suosikkiraaka-aine vaihtelee sesongin mukaan, mutta ehdoton ykkössuosikki on hirvi.
Lounasaikaan La Locandan buffetpöytään katetaan runsas valikoima lämpimiä ruokia alkupaloineen.