Eagle has landed

  • CatchMe

Lentokapteeni Niska teki mainion laskun, vaikka nautin nousuista yleensa enemman.

Tanaan on ollut positiivisten asioiden paiva. Herasin ajoissa (vaikka nukuin kylla vain pari tuntia koiranunta) ja ehdin oikein hyvin junaan. Tiksissa kavelin suoraa junasta bussiin, joka lahti kentalle heti. Lahtoselvityksessa (ei onnistunut netissa) sain sen tiskin ja asiakaspalvelijan, jonka halusin ja ihan loistavan palvelun aina ikkunapaikkaa ja "omaa penkkirivia" myoten muuten lahes tayteen buukatussa koneessa :D Check-in'n jalkeen ehdin juoda rauhassa erinomaisen latten ja nauttia ranskalaisten miesten huomaavaisuudesta ennen turvatarkastusta (en piipannut edes pikkuisen!).
Manchesteriin laskeuduttuani kavelin passintarkastuksen jalkeen suoraan kentan juna-asemalle ja oikeaan junaan enka edes tapojeni mukaisesti laittanut lippua roskiin heti junasta poistuessani, vaan jostain omituisesta syysta tyonsin sen taskuuni; lippu nimittain tarkastetaan takalaisittain vasta laiturialueelta poistuttaessa. Rautatieasemalta poistuessani valitsin intuitiolla oikean reitin ja melkein tormasin bussiin, jolla ajelin loppumatkan pikkusiskon asunnolle.

Sisko juoksi kotikatuaan vastaan enka voinut olla nauramatta, kun keltaiset kumpparit harppoivat askelia pitkan, vihertavan villatakin liepeiden liehuessa aamunkirpeassa pakkassaassa. Taalla ei ole plusasteita vaikka jossain saatiedotuksessa olivat niin yrittaneet vaittaa - melkein pakkasta sisallakin :D

Kuulumiset, kahvia, pikku lepohetki ja off to the city centre. Ensin kaytiin syomassa Ricessa ja vatsa taynna suunnattiin ostamaan minulle kotiin unohtuneiden verkkosukkien tilalle jotain vastaavaa. Just :D Ostin AIVAN IHANAT kengat! Ne on punaiset, niissa on todella korkea puuimitaatiokorko ja harmaat nauhat. Aion nukkua ne jalassa. Loysin noin kymmenet muutkin kengat, mutta paatin lainata naapurilta kottikarryt ja hakea lastin myohemmin ;)

Shoppailun (ostettiin me muutakin - mm. kenkiin matsaavat punaiset ajohanskat :P) jalkeen mentiin kahville Oklohomaan. Ihana etnokahvilan ja rihkamakaupan risteytys, jossa tuoksut, iloinen puheensorina ja tunnelmaan sopiva musiikki tayttivat tilan. Joku voisi sanoa, etta kahvilaa ei ollut sisustettu, mutta sisustus oli ihan huippu - sekoitus uutta, retroa, kierratysmateriaaleja ja antiikkia. Ja se kahvi. Se vei kielen mennessaan. Vai olisiko se sittenkin ollut se suklaamuffini, joka uuvutti matkalaisen hiilarilatauksellaan? Eniweis, mii laiks.

Kotimatkalla kaytiin viela ruokakaupassa ja nyt on masu taynna kuumaa teeta ja keho paketoituna villatakkiin, villasukkiin, collegehousuihin - ja kaiken kukkuraksi olen kaivautunut peiton alle. Taalla oli nimittain viela hetki sitten ihan helvetin chilly, silla pikkusisko & kamppis eivat pida paivalla lammitysta paalla ollenkaan *hrrrr*

Nyt jatketaan tyttojen juttuja, eli huomisten bileiden puvustuksen suunnittelua ja mahdollista "ihan pienta" shoppailukierrosta paivalla ;D

εïз maktub.

edit: Reminder for myself kello on oikeasti kotona +2 h merkinnan aikaleimasta.

Kirjoitettaessa soi DJ Krush & Toshinori Kondo - Toh-Sui

4 kommenttia

amelya

30.12.2008 21:12

Mä varastan ne kengät!!! Ja hanskat. Mukavaa lomaa! :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

irga

30.12.2008 22:56

*kade*

(Tuttuni palasi eilen Leedsistä, sain siltä vain yhden viestin: "Olen ostanut kahdeksan paria kenkiä. Kahdet joka päivä.")

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CatchMe

31.12.2008 12:17

amelya -- Noin onki sellaset, jotka voisin (siis jos ikina voisin) kuvitella sun varastavan :D

HellMan -- En ma koskaan ehdi. Mulla on muuta ajateltavaa (itsekurinpidollisia ongelmia) nousujen ja laskujen ajan ;)

irga -- Lupaan olla ostamatta kaksia (ihan) joka paiva ;D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus