Eka duunipäivä

  • CatchMe

Viikko 35 - maanantai

Heräsin levottoman yön jälkeen kuuden maissa ja totesin kehoni siirtyneen yön tunteina tavoitteen mukaisesti n. 600 km etelän suuntaan pisteestä, jossa silmäni suljin. Katsoin tovin aikaa itseäni peilistä ja tein muutamia taikoja saattaakseni julkisivuni esiintymiskuntoon. Kun kaikki tuntui olevan kutakuinkin kohdallaan ja majapaikkani asettui hetkeksi aloilleen, tein n. 500 m aamulenkin (mukaanluettuna porrasnousua). Tervehdittyäni pirteänoloista Juhaa ja suoritettuani hänelle taksan mukaisen korvauksen, astuin tuoksuvien patojen ja maljojen ääreen nauttimaan upeasta aamiaisesta ja sanomalehdistä.

Aamiaisen jälkeen jatkoin matkaa n. 700 m ja saavutin määränpääni, eli uuden työpaikkani. Kapusin kolmanteen kerrokseen ja tervehdin paria vastaantulijaa. Päivän ohjelma alkoi sopimuksen allekirjoittamisella ja jatkui perehtymisellä kahvinkeittoon, työkavereiden nimien ulkoaopettelulla, yleisellä säheltämisellä ja iltapäivällä kahdenvälisellä intensiivikoulutuksella.

Töiden jälkeen raahasin selkeästi väsyneen maallisen tomumajani alivuokraisännän asujaimistoon ja annoin ruokkia itseni janssoninkiusauksella (joka oli muuten überhyvää!). Vaikka väsytti, käytiin vielä tunnin lenkki reippaasti harppoen ja koska lenkin loppuvaiheessa olimme pakotettuja täydentämään jääkaapin sisustaa, piipahdimme lähikaupassa, josta mukaan tarttui valitettavasti myös tarpeettomia hiilihydraatteja (yök).

Loppuilta meni hiilarikännissä rupatellen, läppäreitä naputellen ja vuokraisännän N70 ominaisuuksiin perehtyen. Siinä luurissa ei siis oikeasti ole graafisia hymiöitä!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus