Työn iloa

  • CatchMe

Päivälle oli sovittuna palaveri, joka peruuntui. Muuten käytin aikani järjestelmään tutustumiseen.

Päivän mukavia työylläreitä oli mm. se, että sain käyttööni kommunikaattorin (yhteistilausSIMmini ei vielä ehtinyt 'toimitukseen' mukaan), jota räpläsin sen verran, että sain sieltä pois kaiken, mitä edellinen käyttäjä oli muistiin jättänyt. Kamalaa, kun puhelimessa on tekstiviestejä, s-posteja ja kuvia - ja toinen vaan sanoo, ettei nyt ehdi niitä poistamaan!
Totesin päivän mittaan että 9300'seen on hankittava uusi akku ja lisää muistia, jos siis aion sen pitää (kun vaihtoehtona on täysin uusi puhelin, joten ei tarvi kahta kertaa miettiä mihin valinnassani päädyn :D).
Lisää työkaluja tuli iltapäivällä, kun (ihan helpostikateltava) atk-tukipoika tuli asentamaan uuden läppärini. Merkki on vanha tuttu, mutta fyysinen koko pikkuisen pienempi ja mikä tärkeintä - tehoa enemmän ja painoa varmaan 7 kg vähemmän kuin omassa!

Työkaverit "pääkallopaikalla" vaikuttavat mukavilta - ainakin ilmapiiri on kuplivan iloinen ja melkein tunnen jo olleeni talossa kauemmin kuin pari päivää. Kai se on hyvä asia?

Illalla oli minun vuoro laitella vuokraisännälle ruokaa. Ostin kotimatkalla broileria, kasviksia ja mangoa ja väsäsin niistä kohtalaisenherkullisen wokin, jonka maustoin curryllä, hunajalla, inkiväärillä, neilikalla ja kanelilla. Melkein nuolin lautasenkin..

Nukkumaan mentiin kun puhe loppui.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:16

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus