Fysikaalista hoitoa

  • CatchMe

Sattumien kautta päädyin tänään fysioterapeutin kosketeltavaksi.

Haastattelun ja perusteellisen tutkimuksen jälkeen fyssari ohjasi minut plintille selinmakuulle ja aloitti hoidon. Tunnustelevan hieronnan jälkeen hän aloitti ihan helkkarin kivuliaat hoitotoimenpiteet (toisen käden sormet solisluun ja ylempien kylkiluiden välissä ja toinen käsi liikutteli omaa yläraajaani), joiden aikana hän selitti, että

scalenukset (ylempiä kylkiluita kohottavat lihakset) ovat tiukalla ja ne täytyy löysätä jotta yläraajan liikkuvuus palautuu ja olkapään virheasento (joka taas saa aikaan lavan siirrottamisen, eli enkelinsiipiefektin) korjaantuu. Samalla poistuu käden puutumisoire, joka johtuu siitä, että solisluun ja ylimpien kylkiluiden väliin ei jää riittävästi tilaa yläraajan verenkierrolle.

..En ollut edes muistanut tuon puutumisen olemassaoloa sillä se liittyy tiettyihin asentoihin ja staattiseen työhön.

Koska kyseessä ei ollut oikea hoitotilanne, tehtiin minulle tutkimisen jälkeen vain n. 7 min. pikahuolto. Osaavat kädet saivat jo tuossa ajassa lavan laskeutumaan lähes oikealle paikalleen. Ilon kyyneleet eivät olleet kaukana kun tarkastelin selkääni peilistä - ja varasin heti kolme oikeaa hoitoaikaa viikoille 17-19.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus