Jotain vanhaa ja jotain uutta

  • CatchMe

Desimaalipilkkujen välissä soi puhelin tutulla ääneellään. Melkein teki mieli olla vastaamatta, sillä se biisi on "liian hyvä". Poimin silti luurin ja ennen kuin annoin vihreää, totesin citykamun kaukaa vieraalta maalta ottavan yhteyttä. Ihan kuulosti vielä itteltään, ei ollut liiaksi kotiutunut uusiin oloihin (ja omavaltaisesti lisään tähän väliin terkut kaikille!). Vaihdettiin kuulumisia ja juteltiin hetki niitä näitä. Välillä tuuli heitti langat solmuun, mutta meidän välinen yhteys ei siitä ollut moksiskaan.

Mukavaa, kun muistit muistuttaa :)

Ehdin hetken työstää numeraaleja, pohtia asioiden paikkansapitävyyttä - ja aloittaa säännöllisen epäsäännöllisen ajatustyötaukoni cityilemällä, kun puhelin hälytti uudelleen ihan eri soinnilla. Luin soittajan nimen pariin otteeseen ennen kuin vastasin.

On aina mielenkiintoista puhua tutun ihmisen kanssa ensimmäistä kertaa puhelimessa. Puhelinääni linjan toisessa päässä oli varsin miellyttävä ja mainitsinkin siitä soittajalle. Varsinaista asiaa ei ollut, mutta saimme kuitenkin ajan kulumaan eikä vaivautunutta, paljon puhuvaa hiljaisuutta syntynyt. Juteltiin yhteisistä intresseistä ja "kehuttiin" yhteisiä tuttavia - mitä muuta mukavalta juttutuokiolta voi odottaa?

Kiva, kun keskeytit blogikommentointini - ehkä ajatusvirtaan muodostui uusi pyörre tai parikin?

Sinänsä nämä puhelut eivät olleet (sisällöltäänkään) mitenkään tavanomaisesta poikkeavia. Erikoista oli kai se, että ensimmäinen tuli uudehkolta tuttavuudelta, jonka olen tavannutkin muutaman kerran ja toinen ..no, melkein "ystävältä", jonka olen tuntenut huomattavasti kauemmin ja jonka kanssa vaan ei aiemmin ole puhuttu puhelimessa, mutta monet mielipiteet on vaihdettu ja asiat keskusteltu.

Soitin itsekin tänään yhden tärkeän puhelun. Nyt on helpompi hengittää <3

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus