Kiva, kiva :)

  • CatchMe

Sain aamulla suutariltani tekstarin "Saa tulla sovittamaan".

Mun suutari on maailman (tai ainakin kaupungin) paras. Kivakin se on. Aiemmin käytin kopsukengät korkolappujen vaihdossa Sokoksen "pikasuutarilla", mutta kun piti tehdä vähän isompi työ, sanoi Sokoksen kenkäkorjaaja että "ei onnistu". Aikani etsittyäni muistin työmatkan varrelta oven, joka on usein kutsuvasti auki - ja menin käymään.

Katsahdettuaan minua epäuskoisesti suutari kysyi "oletko jo maksanut nämä?" ja kuultuaan kyllävastaukseni otti hetken huokailtuaan työn vastaan. Sen jälkeen olen asioinut liikkeessä usein ja ollut yhtä irronnutta korkolappua (kannan sisälle oli murtunut pätkä edellisen korkolapun nastaa) lukuun ottamatta todella tyytyväinen sekä palveluun että työn laatuun. Veloitusperuste taitaa jo sisältää jonkinlaisen pärstäkerroin&läpänheittoalennuksen, sillä viimeksi en maksanut työstä mitään ja edellisellä kerralla vitosen. Kengät on aina harjattu puhtaiksi, lankattu ja kiillotettu ja yksiin korollisiin saappaisiin suutarini oli (kulemma säälistä) laittanut sisäpohjallisten alle jotkut pehmukkeet kantapäiden alle, ettei mun jalat niin kovin kärsisi :)

Aamulla siis kävin sovittamassa uusia pitkävartisia menobootsejani ja ennen viittä saan noutaa valmiin työn. Seuraavaksi vien korjattavaksi muutamat kesäkengät ja teetän pari vyötä ja nahkarotsiakin voisi vähän kavennuttaa vyötäröltä..

2 kommenttia

Sinitsu

10.10.2008 14:45

Et viittis mainostaa, että missä noin mahtava suutari pitää majaa? :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus