Koti meni sit alta...

  • CatchMe

(vai pitäsikö puhua ihan vaan asunnosta?)

Vuokrattavana

Ilmoitus nettiin n. klo 12:00 ja ensimmäisenä soitto n. 300 km päästä. Puhelin huusi kolme tuntia putkeen ja vastailin rutiinilla samoihin kysymyksiin. Ensimmäisenä yhteyttä ottanut perhe piipahti kattomassa ja olivat aivan haltioissaan. Sovittiin käytännön kuvioista ja ja nyt mulla on vuokralaiset, kaks viikkoa aikaa ja lopullinen muutto Lahteen edessä niinku NYT.

Poistin ilmoituksen kirpparifoorumilta, mutta puhelin soi edelleen. Kiva myydä eioota. Ihmiset ei oikein ota uskoakseen, että se meni JO. Että myöhästyivät parilla tunnilla..

Halutaan vuokrata

Ei kellään ole sellaista kivaa ullakkohuoneistoa vuokrattavana Lahden keskustan tuntumasta? Kanaverkko on kiva sisustuselemetti ja purutkaan ei paljon paina =D. Pistetään samaan pakettiin vielä jonkinmoinen tulisija; vaikka sellanen Porin-Matti, jonka päällä voi keittää teevettä. Ei haittaa vaikka ullakolla on vanha heteka tai pari.

Nimim. Pian siellä

PS. Hauskannäköinen sinkkumies vuokraisäntänä on +++

Kirjoitettaessa soi Alex Gaudino. Crystal Waters - Destination Calabria

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus