Märkänä liukas!

  • CatchMe

Nousen kapinaan ja barrikaadeille. Asiaan on saatava välittömästi korjaus - tänään oli ote livetä ties kuinka monta kertaa, kun en muistanut että se voi olla niin liukas.. Jokainen sivuttaisliike tuntui suurelta virheeltä ja silti tein sen uudelleen ja uudelleen - en vaan malttanut lopettaa!

Kyllähän te tiedätte? Kun pääsee oikein kunnolla vauhtiin, homma pelittää hienosti ja tiedät osaavasi sen jopa silmät ummessa! Ainoastaan ympäristötekijät saavat pysymään valppaana.

Mutta mikä nautinto! Hyvä alusta ja kunnon vehkeet (ihan paskapuhetta ettei koolla muka ole väliä!). Pitkät, rauhalliset työnnöt ja tasainen tempo. Välillä tahti kiihtyy, välillä hidastuu ja pysähtyy kokonaan. Ja se lantion pohjaa kutkuttava värinä - uuuh, mama!

Ongelmana tänään oli liika kosteus - siis voitko uskoa? Vaikka siitä oli jo jonkin aikaa (no, se alkoi samoihin aikoihin, kun töissä ollessa sain tekstiviestin, ja ehti hiipua melkein kokonaan ennen suoritusta) ja muuten oli oikein erinomainen hetki irrotella, niin paikotellen oli todella vaarallisen liukasta. Ellen olisi koko ajan skarpannut ja tähdännyt kunnolla väliin, olisin osunut niihin kosteana kiilteleviin kohtiin ja se olisi ollut menoa!

Päätin, että jos vielä selviän sessiosta järjissäni, alan heti puuhata jonkinlaista varoitusjärjestelmää.. Ehkä henkilökohtainen kosteusmittari? En tiedä.. Jotain on joka tapauksessa keksittävä. Aion tehdä tänä kesänä ennätyksen (radiossa oli jotain tilastojakin tänään ja ne ka:t on ylitettävä) ja se ei onnistu jos joutuu tuon tuosta käyttämään mitä erikoisempia ehkäisymenetelmiä (itse suosin keskeyttämistä, mutta olen kuullut myös muista tavoista hoitaa homma pois päiväjärjestyksestä).

Huomenna kirjoitan kaikille miehille, joilla on mitään tekemistä henkilökohtaisen ongelmani (en usko kyllä olevani yksin, sillä olen ihan omin silmin nähnyt, että muutkin harrastavat samaa) kanssa ja pyydän, että yhteistuumin ryhtyvät hommiin.

Suojateiden valkoisiin viivoihin on saatava karhennus.

Kirjoitettaessa soi Salt 'n' Pepa - Push It

7 kommenttia

meccic

26.4.2007 23:19

Hmm, ehkä sun ei kannatta harrastaa sitä puuhaa märällä kelillä. Ymmärrän kyllä itsekin aikaisempien kokemuksieni perusteella miten petollisen houkuttelevaa se on, mutta itsekuria..itsekuria!

Sitäpaitsi, sellaisella urheilulla voi olla ikäviä jälkiseuraamuksia. Sitä niin näennäisen huolettomasti saattaa ajaa liukkaisiin kohtiin ajatellen:"Mä ihan nopeesti vaan tuosta..." ..ja sit sitä ollaankin pulassa. Aina ei edes auta vaikka vetäis siihen penkalle ja silleen niinku tappais vauhdin. Vahinko on saattanut silti jo tapahtua. Mä olen huomannut sellasenkin efektin, että multa menee hetkeksi vähän mielenkiinto koko touhuun siinä vaiheessa, kun en pysy enää pystyssä.

Parempi siis pyrkiä välttämään koko touhua, ei siitä loppupeleissä hyvää seuraa. Ei ainakaan kokonaisuutena, jos nyt hetkittäin hyvälle tuntuukin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CatchMe

27.4.2007 17:18

meccic -- Ei kannattaisi, mutta reipas viiden kilometrin kotimatka sukkasillaan ei houkutellut. Pitäisi hankkia sellaiset ultimatekevyet tossut repun pohjalle keliolosuhteiden äkillistä muuttumista varten.

Vedin eilen aika reippaasti kiville. Onneksi kivinen pätkä oli lyhyt ja pohja todella hyvin painunutta hiekkaa (sellaista lähes kivikovaa), joka rullasi jotenkuten - ja selvisin ehjin nahoin.

MR_EgO -- Siis et kai luistimilla? Mutta eihän.. ethän.. täh? Oletko alkanut salaa harjoitella?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CatchMe

27.4.2007 17:23

Eihän sen ^noin^ pitänyt mennä?

[siis OHHOH. Painon äksidently jotain ja edellinen kommentti lipsahti jääden kaipaamaan yllä olevaa lausahdusta..]

Siis ei pitäisi koskaan sanoa, mutta tämä on 13. (niinpäniin - huomasin itsekin) kausi luistimilla enkä ole vielä kertaakaan kaatunut. Nyt tietysti ajattelet, että *nyökynnyökyn* ja *mmm-m*, mutta näin se vaan menee. Suojat on ja kypärä, mutta itsesuojeluvaistoa ei.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

meccic

27.4.2007 21:00

Ääähh..mun MR EgOn perverssit pikkutuhmailut tässä nyt meni kiville jos jokin..vai pitäiskö sanoa reisille(?) ..me _ei_vain_osata_ :p

Mut vähän rullaluistelustakin.. En mäkään kaatunut ole vielä koskaan, vaikka "läheltä piti"-tilanteita on paljonkin. Joskus tulin "vähän" tyhmänrohkeesti uudella asfaltilla melko reippaasti suojatien kohtaan (täysiä). Siin risteyksessä oli pari puskaa näköesteenä. Niiden kohdalla vasta huomasin et hitto, sielt tulee auto. Samantien tiukasti vasempaan sepelille :D ..pyörätieprojekti oli vähän vaiheessa siinä vielä. Sitä ei ollut edes jyrätty, vaan se oli sellasta mandariinin kokoista kloperoa. Rulliksilla muuten pystyy juostakin jotenkin..ainakin sepelillä. Ihme kun ei mitenkään käynyt...ja mä olen tosiaan vähän laiska niitä suojiakin pitämään, vaikka fiksua se olisi. Rannesuojia pidän/pidin kun ne ei tunnu mitenkään "epämukavilta".

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

meccic

27.4.2007 21:01

*mun ja MR Egon..

prkl, kun noit ei voi muokata.. :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CatchMe

27.4.2007 21:06

Ha! =D

Täytyy yrittää välillä käyttäytyä ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus