Matkoilla ja matkalla

  • CatchMe

Kävin mutkan Saksassa ja kivaa oli. Mennen tullen ehdin piipahtaa myös Vantaan Tikkurilassa, joten terveiset vaan sinne kaikille. Sielläkin oli kivaa, vaikka tuskin kenelläkään lukijoista on osuutta asiaan :).

Matkoilla

Matkustaminen on mukavaa. Minulle matka alkaa ideasta, jatkuu suunnittelun, varausten ja pakkaamisen kautta kotioven sulkemiseen (tällä kertaa muuten partsin ovi jäi lukitsematta).

Nostetta

Tällä reissulla oli ehkä pikkuisen kiire paikasta toiseen, mutta oikein kivaa oli silti. Henkilökohtaisia vastoinkäymisiä en kohdannut; mukavia yllätyksiä sen sijaan paljon.
Menomatkalla minulla ei ollut paikkanumeroa koneeseen ja jouduin odottelemaan hetken portilla. Odotus palkittiin ja lentoluokka vaihtui turistista businekseen. Kiva :)

Onko tyyny hyvin?

Hotellin valinta oli oikein onnistunut. Voin lämpimästi suositella Sheraton Esseniä, jossa huoneet ovat kauniita ja tilavia ja palvelu ihan viimeisen päälle hienostunutta ja toimivaa (mm. terassin rakentaminen yhdeksän hengen seurueelle onnistuu lauantaiaamuna n. 20 minuutissa).

Liikuntaa

FIBO oli massiivisuudessankin jo nähtävyys. Näytteilleasettajia oli satoja ja tuotteita henkilökohtaisista liikuntavarusteista kuntokeskuskokonaisuuksiin. Kävin parissa tuotteen/tuoteperheen julkistamistilaisuudessa ja tutustuin uuteen ryhmäliikuntakonseptiin. Vuoden innovaatiopalkinnon vei Nautilus uudella juoksumatollaan.

Negatiivista palautetta

Vaikka Saksa on vanha EU-maa, jäin ihmettelemään mm. tupakointia julkisissa tiloissa. Messuilla ihmiset veti röökiä metrin päässä jumppaajista! Samaan aikaan jäteastioissa oli tarkka lajittelusysteemi..

Taksilla matkustaa edullisesti, mutta on ihan turha odottaa, että edes kokkarikostyymissä kulkevalle avattaisiin auton ovi tai että kuljettaja nostaisi laukut auton tavaratilasta alas. Edes naismatkustajalle.

Party, party!

Essenin iltamenoista omalle ykkössijalleni nousee ehdottomasti Delta Park. Huippuklubi, jossa meno ei lopu ennen aamukuutta ja jonne voi oikeasti vaikka eksyä (etsin lähtiessä narikkaa noin 30 min). xD
Delta Park on rakennettu vanhaan tehtaaseen ja siellä on ainakin yhdeksän diskoa (sekosin laskuissa). Genre vaihtuu paikasta toiseen ja meno on ihan uskomaton! Vieraillessasi ko. klubilla kannattaa muistaa ainakin että:
- illan juomat ja sisäänpääsy maksetaan vasta lähtiessä
- pidä huoli pääsylipustasi, joka on samalla laskusi
- pääsylipun hukkaaminen maksaa ihan törkeästi £$€!
- sovi kavereiden kanssa selkeästi missä ja milloin tapaatte
- älä missään nimessä koske esiintyjiin; asiakas EI ole oikeassa!
- no dress code ;)

Edit vol 0.1: Suklaa

Lindt tekee suklaata jossa on 99 % kaakaota! Ostin, mutta en vielä korkannut.

Edit vol 0.2: Terassin ovi

Vaikka takaovi oli auki, oli asunto ihan näköisensä. Olisi edes joku käynyt siivoamassa, vana ei.

Matkalla

Olen matkalla johonkin uuteen ja jännittävään, josta en vielä itsekään tiedä mitä se pitää sisällään, mutta muutoksen lämpimät pasaatitúulet puhaltavat. Odotan lähitulevaisuudelta monessakin mielessä paljon ja siksi hiljennän vauhtia täällä Cityssä.

2 kommenttia

Tignanello_m

25.4.2007 22:01

Terve tuloa takaisin Suomeen :). Kuulosti mukavalta ja antoisalta reissulta. Uudet tuulahdukset tekevät aina hyvää, elämään tulee lisää virtaa. Aika salaperäistä juttua vilautit tulevaisuudesta, mutta ehkä sitten joskus saamme kuulla, mihin olet ryhtynyt ;). Cityn ja meidän tappio kun vähennät läsnäoloasi täällä, mutta koitamme pitää lipun korkealla :P.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus